این چیز پی ان چیه؟نقل قول:
Printable View
این چیز پی ان چیه؟نقل قول:
من ارت 2 دارم اگه تغیر بدم به 1 از کی تغیر میکنه؟
ان چیز پی ان چیه؟
آقا من یه مشکل که چه عرض کنم یک سعادت بهمون رو کرده . الان 3 روزه که این کنتور حجم انداز شاتل گیر کرده برای من و روی 30 مگابایت مونده ، هر چی هم دانلود میکنم زیاد نمیشه . حالا سوالم اینکه اگه همینجوری دانلود بکنم مشکلی پیش نمیاد ، یکدفعه 3 روز دیگه نمیزنه شما چند گیگ مصرف داشتید. اگه کسی اطلاعی چیزی داره به من هم بگه .خودتو میدونید چرا من سراغ شاتل نمبرم ، یکدفعه همین آب باریکه رو هم میفهمه جم و جورش میکنه . به هر حال اگه از ین موضع اطلاعی دارید به من هم بگید
art که ندارم 128 eco دارم !نقل قول:
الان هم ساعت 1:16 دقیقست دارم از سرور کمیاب آنلاین با 63 دانلود میکنم
خوبه یا بد :دی
---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:17 AM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 1:21 شبانه 128 اقتصادی
---------- Post added at 01:26 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------
کد:http://up.--------.com/Files/9ae107864eb9474abfb5.bmp
مشکل اینه که اینجا این سرعت رو زده برام ولی دانلود میکنم از رپید شیر به زور سرعتم به 1kb/s میرسهنقل قول:
---------- Post added at 01:29 AM ---------- Previous post was at 01:27 AM ----------
میگم نکنه سرور های خارجی ایران رو تحریم کردن.!!چون با لینک مستقیم سرعت خوبه ولی با سایت هایی مثل رپید مگا فور شرد و از این قبیل که می خوایم دان کنیم این قدر سرعت پایینه.
چون یکی از بچه ها با چیز پی ان دان کرده بود میگفت سرعت خوبه .ولی بدون اون سرعت در حد1-2 هست.
مشکل رپید شیر سراسریهنقل قول:
مشکل اینه که اینجا این سرعت رو زده برام ولی دانلود میکنم از رپید شیر به زور سرعتم به 1kb/s میرسه
به قول ناصر حجازی این مملکت کجاش درسته که اینجاش درست باشه
رپیدشیر هنوزم باز نمیشه نمیشه دانلود کرد ازش
مسخرشو در آوردن :grrr: هر اتفاقی میافته شاتلی ها اول رپید رو قطع میکنن
رپیدشیر رو با فیــل شکن میشه باز کرد پس معنیش اینه که آی پی ها رو بلاک کردن الان دیگه هر اتفاقی میافته
اول آپلود سنتر ها رو میبندن چند تاشونم فیل+تر کردن یکی نیست بگه آخه .... ها شما آپلودسنتر رو برا چی فیل+تر میکنید ؟
دیگه معلوم نیست کار مخابراته ... هست یا کار آی اس پی ؟!!
( نقطه چین ها را با کلمات مناسب پر کنید ! :21:)
بچه ها یه دونه از این لینک هایی که میگید با 1-2 دانلود میکنید رو بدین من ببینم با چند دانلود میکنم؟
این دفعه ربطی به شاتل نداره :46:نقل قول:
هر اتفاقی میافته شاتلی ها اول رپید رو قطع میکنن
---------- Post added at 01:34 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------
نقل قول:
بچه ها یه دونه از این لینک هایی که میگید با 1-2 دانلود میکنید رو بدین من ببینم با چند دانلود میکنم؟
کد:http://rapidshare.com/files/372667597/FlashForward.S01E01.HDTV.XviD-2HD.part1.rar
اصلا سایت راپید رو نصفه نیمه باز میکنه