سلام
دوستان وضعیت پینگ آسیاتک برای شما چه جوره؟
داخلی و خارجی
+
و میزان پکت لاس
ممنون
Printable View
سلام
دوستان وضعیت پینگ آسیاتک برای شما چه جوره؟
داخلی و خارجی
+
و میزان پکت لاس
ممنون
سلام من پینکم حدود 250 هست و سرعت دانلود تو روز هم 400 و شبانه هم متغیره ولی کمتر از 120 نمیشه (بیشتر شبا 120 محدوده )بعضی وقت ها رو همون 400 می مونه و بعضی شبابم 250 میشه . در کل اذیت می کنه ولی خوب الان همه جا داغونه ...تو فکر اینم که برم مخابرات نامحدود 2 مگ بگیرم ...لااقل میشه راحتر تر دانلود کرد ....
در واقع این وضعیتی که شما میگید روی سرویس های گرونش هست با سرویس های 30 تومنیش نمیشه این وضعیت رو داشت.نقل قول:
در حال حاضر حتی سرویس 1 مگ که حدود 50 تومن در میاد بگیری که از ساعت 1 تا 8 شب رایگان هست حدود 100 بیشتر نمیده که شبی 2 گیگ احتمالا میشه دانلود کرد اما در طول روز که حجم مصرف میکنید ما بین 200 تا 250 هست گاهی تا 300
امروز زنگ زدن که چرا تخلیه میخوای بکنی منم جوابشونو دادم. اخر کوتاه امد گفت باشه درخواست تخلیتون رو ثبت میکنم تا نامش بره برای مخابرات!نقل قول:
سلام. دوستان! من می خوام بیام آسیاتک. در حال حاضر سرعت 512 نامحدودش چند کیلوبایت میزنه؟ لطفا جواب بدید... :n16:
نامحدود ما بین 50 ال 60 هست اما مشکلی که هست شما فرضا 200 مگ یا 150 مگ که با سرعت 60 دانلود کردی یا استفاده کردی از بعدش سهمیه اون روزت تمام میشه و میره روی 5 کیلو بایت که از دایل آپ هم کندتر میشه.نقل قول:
کجا ثبت شکایت کردی منم ثبت کنم دو تا خط دارم میخوام یکشو از یه شرکت دیگه بگیرم مدتهاست تمدید نکردم و جمع آوری هم از پنل زدم اما جمع آوری نکردن.نقل قول:
شکایت که نکردمنقل قول:
دیشب درخواست جمع اوری دادم امروز خودشون زنگ زدن گفتن باشه نامه میفرستیم مخابرات.
برای شکایت باید بری سایت 195 شکایت کنی.
سلام. امروز منم درخواست دادم برای جمع آوری.نقل قول:
میتونید با شماره 02182144000 هم تماس بگیرید و بعد انتخاب شماره 2 تا به بخش پشتیبانی متصل بشید و قضیه رو بهشون بگید برای تخلیه سرویس که براتون درخواست تخلیه بدن به مخابرات.:n01:
موفق باشید:n12:
آسیاتک کلا طرح های چند ماه نداره؟