سلام حمید اقا
من این سیستم رو انتخاب کردم و تا چند روز دیگه پول رو به حسابتون میریزم که زحمت خرید رو بکشین ( شرمنده بخدا )
از همین الان بگم که من سیستم رو تا 1تومن میخواستم ولی تا همینجاش رو هم به زور اومدم البته با راهنمایی های شما عزیز دل
پخش : 7056 kenwood
امپیلی : rc70c4 gladen
کامپوننت : فعلا پول ندارم ولی اگه تا 100 تومن واسه ی جلو باندی سراغ دارین که من صدای در حد خوب ازش بگیرم ممنون میشم ( اگه ندارین بعدا پول دستم اومد میخرم شاید هم همینجوری راضی باشم و به کامپوننت واسه جلو نیازی نداشتم )
پک برق : 100 تومن
نمیدونم کابل اسپیکر و کابل 2.5 هم جزو همون پک برق هستش یا جداست ( منظورم هزینه هستش )
ساب باکس : من ساب روی طاقچه نمیخوام و اینکه یه ساب باکس تا 200 راضیم میکنه ( شرمنده گلیدن قیمتش تنده و اینکه من اهل بیس قدرتمند نیستم )
اگه امکان داره یه ساب باکس مینی خوش صدا تا 200 تومن معرفی کنید يا اينكه بگين ميتونم بجاي ساب عقب و جلوي ماشين رو كامپوننت بزارم ولي ساب باكس نبندم و باند ٦*٩ هم نبندم ؟
تا همینجا 1/250 تومن واسم اب میخوره که شما یه ساب باکس معرفی کنین ایشا... حله
من یه مشکل دارم و اون اینه که دوستم میگه که من حتما یه چیزی بگیرم که نمایندگیش توی رشت باشه مثل کنوود یا پایونییر که اگه مشکلی پیدا کرد نمایندگی جوابگو باشه و میگه که من الان این گلیدن رو از شما خریدم و نصاب یه اشتباهی رو سهوا انجام بده و مشکلی واسه امپیلی پیش بیاد یا یه چیز دیگه ...... معمولا نصاب ها کار اشتباهشون رو گردن نمیگرن و میگن امپیلی خودش مشکل داشته ولی اگه خود امپیلی از نمایندگیه خودش باشه مجبوره عوضش کنه و سالم تحویل بده در صورتی که همه ی اینا حدس و گمانه ولی برای ما که level مالیمون پایینه یکم ریسکه . حالا من از شما میخوام توی رشت یا حالا گیلان یه نفر رو معرفی کنین که کننده کار باشه ( ماهر و تمیزکار ) و یا اینکه متاسفانه باید بیام تهران
ممنون میشم کل سوالات رو جواب بدین و راهنماییم کنین