واقعا جای تاسف داره. دزدی فقط بالا رفتن از دیوار مردم نیست که. با کمال پررویی لینک خط رو آوردن روی ۱۲۸ اونم ۱۲۸ کی هیچ جا رو باز نمیکنه. آدم باید چی بگه واقعا
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Printable View
واقعا جای تاسف داره. دزدی فقط بالا رفتن از دیوار مردم نیست که. با کمال پررویی لینک خط رو آوردن روی ۱۲۸ اونم ۱۲۸ کی هیچ جا رو باز نمیکنه. آدم باید چی بگه واقعا
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
"شكايت شما در سامانه دريافت، رسيدگي و پاسخگويي به شكايات اين سازمان درج گرديده است و توسط اداره كل تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي منطقه شمال / سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي رسيدگي مي شود. "
شکایت در سایت 195 ثبت شد،
هر روز زنگ بزنید و حتما شکایت ثبت کنید.
ساکت بشینید ، بی صدا سرتون رو میبرن...
سلام دوستان
از یک هفته ی پیش اختلال بسیار شدیدی در سرویس 512 نامحدودم بوجود اومده بود که بعد از چندین بار تماس گرفتن و ... ( بماند که هر اوپراتور یه چیزی می گفت . یکی می گفت خطت هک شده و تمام پهنای باند در حال استفاده هست . یکی می گفت هیچ مشکلی نداری . اونیکی می گفت بررسی می کنم) بعد از 3 روز درست شد ولی متاسفانه این وضعیت فقط یک روز ادامه داشت و از سه روز پیش خط من رو هم به 128 محدود کردند. اونچه که بیش از همه باعث خوردشدن اعصاب من شد جواب های سربالایی بود که در این سه روز به من داده شد . روز اول عنوان کردن که تمام خط های 512 گرفتار یک مشکل نامشخص شدن که به کارشناسامون اطلاع دادیم و در حال رفعش هستن و روز بعدش گفتند که در حال کار بروی مشکل هستیم و در نهایت امروز ساعت 22 بهم گفتن که به دلیل اینکه مصرف بیش از 25 گیگابایت بوده و در راستای جمع آوری خطوط نامحدود پهنای باند از 512 به 128 محدود شده. نکته ای که جالب بود این بود که ایشون از یکساله بودن قرارداد می گفتند ولی وقتی من گفتم که این خط رو 6 ساله که دارم شروع به توضیحات من درآوردی کردند.
دوستان درسته که مخابرات کیفیت پایینی داره ولی سرویس نامحدودش در نهایت راضی کننده هست. امیدوارم که تا جایی که میشه و می تونیم دربرابر این کلاه برداری در روز روشن مقاوت کنیم. قرارداری که وجود داره به هیچ وجه محدودیت زمانی نداره و این حرفی است که مسئولین مخابرات برای توجیه رفتار بسیار زشتشون می زنن.
شکایت در سامانه ی 195 و همچنین پیام در اینستاگرام وزیر مخابرات و رئیس جمهور می تونه تاثیر گذار باشه . نمی گم صددرصد ولی امیدوارم که نتیجه بخش باشه. اعتراض بوسیله ی تماس با 2020 و همچنین سایتشون هم فراموش نشه
کشور جالبی داریم . اینترنت 512 نامحدود رو هم نمی تونن تحمل کنند. لعنت بر انحصار
به نظرم بهترین راه اینه که همه دوستان از مخابرات در سامانه 195 شکایت کنن. اگر حجم نارضایتی افزایش پیدا کنه، قطعا یه فکری براش میکنن.
من به 2020 که تماس میگیرم اصلا حرفی از مصر منصفانه نمیزنن فقط میگن مشکلاتی به وجود اومده دارن درست میکنن
الان رفتم تعرفه اینترنت حجمی مخابرات رو نگاه کردم: 512 با حجم 8 گیگ میشه 22 هزار تومان. بعد شما میگید فشار نیارن که ما تغییر بدیم؟!
سلام.
سیاستشون جمع کردن سرویس های نا محدود هست...الان هم دارن کاری میکنند مشتری خودش انصراف بده..
منم دیروز تو سایت 195 شکایت کردم،
تنها کاریه که از دستمون بر میاد، حتما انجام بدید،
ضمنا یادتون نره هر روز بزنگید 2020 کلافشون کنید.
سلام چرا پستم تو سایت درج نمیشه پس!
از سال 90 داریم ، الان بازی درآوردن برای اینکه مشترکین تخلیه کنن چون به صرفشون نیستنقل قول:
از طرفی خط فیبر نوری هست و چاره دیگه ای نیست
طی تماسی هم که امروز گرفتم هنوز زمان رفع مشکل را مجهول اعلام می کنن
نهایتا یه شکایت بلند و بالا به 195 و ... می فرستیم حتی بعداز رفع مشکل هم پیگیر اخذ خسارت وارده می شیم
سلام دوستان. منم دیشب دقیقا 10 دقیقه مونده به افطار زنگ زدم. خیلی عصبانی بودم و کاملا آماده ی فحش دادن حتی!! ولی در کمال تعجب این بار اپراتوری بهم خورد که خیلی با ادب و با حوصله جواب میداد و مثل بقیه طلبکار نبود. منم تند حرف نزدم. گفت ممکنه همین یکی دو روزه درست بشه ممکنم هست تا آخر ماه طول بکشه. و این که سیاست مخابرات این جوری شده که اگه بعضی از مشترکین از مصرف 25 گیگ بگذرن، سرعت تمام مشترکین به 128 کاهش پیدا میکنه. یعنی حتی کسی دو گیگ هم مصرف کرده باشه باز 128 میشه. گفتم خب این چه وضعشه؟ من خودم در آستانه ی دفاع از پایان نامه هستم و دائما باید سرچ کنم و با اساتید راهنما و داورا در ارتباط باشم در حالی که با سرعت 128 حتی یه سایت هم به زور لود میشه. معذرت خواهی کرد و گفت ما فقط اپراتوریم.
ظاهرا تو این کشور، هر سازمانی که حق مردم رو نخوره فکر میکنه از بقیه عقب افتاده و باید زور خودشو بزنه که تو مال مردم خوری اول بشه و تندیس افتخار بگیره!! بسته های تلفن همراه هم برای دانلود درسته خوبه ولی برای وبگردی مناسب نیست. چون خیلیا مثل من هستند که بنا به کار و درساشون دائما باید سرچ کنن.
عجب شارلاتانایی هستن...میگن مشکل شبکه است..صبر کنید درست بشه...بعد حجمی ها سرعتشون عالیه!!!!شبکه رو نامحدود خراب شده!!!
دروغگوها بجای شعار حقوق شهروندی و حمایت از ازادی فضای مجازی این دزدی های آشکار رو نکنن
من قرار داد رو دارم...هیچ بند و تبصره ای راجب مصرف منصفانه و تاریخ انقضا قرار داد نیست...اینا دارن پول همون 512 رو میگیرن....غلط کردن سرعت و حجم میزان مصرف تعیین میکنن...برید 195 شکایت ثبت کنید....صفحه اینستا دزدها پیام بدید....اه اه ...