ممنونم از راهنمايي هاتون
پس چي بگيرم؟؟؟؟ نامحدود ارزون كدوم شركت داره خوب باشه؟؟؟ فن آوا خوبه ؟؟؟؟ اگه بخوام حجمي بگيرم كدوم شركت رو بگيرم بهتره ؟؟؟
Printable View
ممنونم از راهنمايي هاتون
پس چي بگيرم؟؟؟؟ نامحدود ارزون كدوم شركت داره خوب باشه؟؟؟ فن آوا خوبه ؟؟؟؟ اگه بخوام حجمي بگيرم كدوم شركت رو بگيرم بهتره ؟؟؟
سلام دوستان،وضعیت روزانه سروریسای آسیاتک الان چطوری هستش؟روزانه همه سرویسا 12 مگ و می دن ، وضعیت پینگ 8.8.8.8 چطوره؟ با تشکر
12مگ؟نقل قول:
نه بابا 12 مگ نمیدن پینگ هم اگه خیلی بهت حال بده 200 معمولا بین 250 هست
بلاخره آسیاتک فعال کرد :n02:
کیفیت خطم چطور هست دوستان ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریکنقل قول:
چیکارکردی بلاخره؟
این عکس مهم نیست از مودمت عکس بگیر
مثلا" سرویس 512 یا 1 مگ سرعت دانلود روزانش تا چند می ره آملی ریکا؟ :n02:نقل قول:
بستگی به خطتت داره الانا خطت رانژه شده زنگ میزنی اکانتت که فعال بشه از اونجا مثلا میگن خطتت تا انقدر میکشه میزنهنقل قول:
512 تا 1 مگ هم براشون فرقی نداره
ولی اگه خطت کیفیت خوب باشه 8 ممکنه ببندن
ولی 12 بعید میدونم چون الا آسیاتک خراب شد
بازم زنگ بزن یه سوال بکن
محتوای مخفی: 11
گفتم رانژه شده ، پشیبانی گفت نه نشده ، گفتم پس کنسل کنیدنقل قول:
زنگ زدم یه شرکت دیگه گفتم Adsl میخوام ، شماره گرفت استعلام کرد گفت رو خط شما اینترنت هست ، درخواست جمع آوری بدید
زنگ زدم آسیاتک گفتم مگه من مسخره شمام از طرفی خط رو اشغال کردید ، از طرفی میگید رانژه نشده ، طرف گیر کرده بود چی بگه گفت حلش میکنیم ، صبحش که امروز باشه پیامک تایید رانژه اومد :n02:
پس روزانه سرویسای آسیاتک با اکانتینگ محدود نشدن؟آسیاتک بدیش اینه که پینگ تایم بالایی داره حتی رو ip داخلینقل قول:
محتوای مخفی: 11
منم تهران هستم و دقیقا بعد 10 روز گفتن درخواستت از مخابرات برگشت خورده به خاطر منع قانونینقل قول:
موندم چی کار کنم :n03: