سلام دوستان این پروژه ی ناتال بالاخره کی وارد بازار میشه؟؟؟ خبری تو این زمینه منتشر نشده؟؟
سلام دوستان این پروژه ی ناتال بالاخره کی وارد بازار میشه؟؟؟ خبری تو این زمینه منتشر نشده؟؟
سلام. فکر کنم همراه با اپدیت جدیده بیاد دیگه.نقل قول:
یه ۱۶ روز دیگه صبر کنید تو سرور های خود ماکرو سافت قرار میگیرهنقل قول:
کسی لینک سالم آپدیت داشبورد رو نداره اون لینک قبلی خرابه //......................
پروژه ناتال همون کینکته؟
بله خودشه !:31:نقل قول:
اون NATAL که شما هم گفتین نام پروژه بود که بعدا اسم این وسیله Kinect گذاشته شد! ( اسم قحطی بوده!):31:
بحث کینکت شد منم یه سوال دارم.
می خواستم ببینم چه تاریخی ریلیز میشه.
ممنون.
نقل قول:
بحث کینکت شد منم یه سوال دارم.
می خواستم ببینم چه تاریخی ریلیز میشه.
ممنون.
اپدیت جدید 4 nov میاد. کینکت هم همون دورو ور میاد.
20 نوامبر ژاپننقل قول:
4 نوامبر آمریکا
10 نوامبر اروپا
18 نوامبر استرالیا و باقی جاها
BL رو بیخیال بابا......اینارو هر سال میگن.نقل قول:
پس Black List را دست به دست هم به مهر جدی بگیریم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم اینه دو ساله داریم LIVE میزنیم هیچیش نشده..سال قبل این موقع هم می گفتن بچه ها BLACKLIST و اینا .....ولی چی شد یه سال ما هنوز black نشدیم..........:31:نقل قول:
اینم اضافه کنم بازیهای هنگام عرضه دستگاه برای امریکا 17 تا و برای اروپا 19 تا خواهد بود....برای دونستن اسم بازیها هم مراجعه کنید به تاپیک اخبار کنسولهانقل قول:
درمورد کینکت هم فکر کنم تا آخر سال میلادی 2010 فروش 3 میلیونی رو حداقل بزنه........ .خودمم در اولین فرصت می گیرمش.
.
چرا هیچکس به تاریخ ایران تاریخ ریلیز رو نمیگه.....!!؟؟
نکنه منسوخ شده....:27:
13 آبان این قطعه ریلیز میشه و من توصیه میکنم که نخرید دوستان......
خرید این حسگرها(چه موو و چه کینکن) رو فعلا" توصیه نمیکنم با توجه به جوگیر شدن فروشنده های با انصاف.....:18:
البته بايد دعا بفرماييم كه اين فعلآ خيلي به درازا نكشه(كه ميكشه).نقل قول:
راستي من كنسولم جمع بودم ديشب اومدم وصلش كنم خلاصه تا روشن كردم ديدم 4تا چراغ قرمز شد! البته از بالا ميديدم كه در اصل 3 چراغ شده بود و من كه از بالا ميديدم فكر كردم اون يكي خاموشه هم روشنه!
اولش گفتم ا چرا اين 4 جراغه شد؟! خب خوبه كه 3 چراغه نيست!
بعد اومدم از روبه رو ديدم كه نه جدي جدي 3 چراغس!! اينجا بود كه كلك و پرم ريخت و سفيد كردم.اما يادم اومد كه دوستان تو فروم گفته بودن كه يه همچين وقتي كنسول رو خاموش كنيد و دوباره وصل كنيد.كه انجام دادم و درست شد.
خطر از بيخ گوشم گذشت!