من هم که سرویس همسفر دارم امشب دچار افت سرعت سرور بین الملل شدم اما سرور داخلی خوبه ،سرور بین الملل بین ۱۰ تا ۵۰ کیلوبایت شده
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
Printable View
من هم که سرویس همسفر دارم امشب دچار افت سرعت سرور بین الملل شدم اما سرور داخلی خوبه ،سرور بین الملل بین ۱۰ تا ۵۰ کیلوبایت شده
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
جالبه زنگ میزنی شکایت میکنی که چرا سرعتو کم کردید میگن نامحدودو میخوایم جمع کنیم الان طرح های محدود خیلی خوبه بیایید همسفر بگیرید با سرعت 16 مگ!!! 10 تا 50 کیلوبایت کجا 16 مگابیت کجا!!! اون یکی میگه حد مصرف 25 گیگ گذاشته شده و قرارداد به صورت جدید تمدید شده از طرف مخابرات همینجوری سرخود سرخود!! خدایا از دست این لعنتی های دزد خسته شدیم با این فیبر نوریشون و مخابراتشون.نقل قول:
سرعت رو خلاف متن قرارداد از 512 به 128 کاهش میدن و اپراتورهای گستاخ هم پاسخشون بیشتر دهن کجی به ملته...من پول 512 نامحدود میدم اخرش 128 مزخرف بهم میدن و توهینم میکنن....اگه اینه قانون و احترام به حقوق شهروندی گوربابای هرچی حقه....بی شرفا در کمال بی حیایی از احترام به مردم و فضای مجازی و ارتباطات هم حرف میزنن.......
درود بر همگی.
نامحدود رو که کلا جمع کردن(به جز مشترک قدیمی،از جمله خودم)
خط خارج 60-70 میگیره.
و داخل هم کلا روی 60 هست.
پینگ داخل ۷۰ خارج(آلمان)۱۵۰
Line attenuation : ۶۳۰(دانلود)
SNR Margin : ۲۱۰-۲۳۰
مناسب هست؟
نامحدود ۵۱۲ گرفتم و Down Stream رو 576 هست.
Sent from my K00E using Tapatalk
شما الان مشکل کاهش سرعت ندارید؟نقل قول:
512 روی 576 بسته میشه اما الان چند روزه آوردن رو 159
بگو آخه مرتیکه منه نامحدود که استفادم زیاده بیام 5گیگ روزانه 50 گیگ شبانه بگیرم؟ اصلا سرعت 32 مگ با این حجم حسنش چیه؟نقل قول:
خیر کاملا درسته.نقل قول:
البته در ماه ممکنه اینجوری شه که زنگ میزنم بهشون میگن درست میکنیم.
میانگین مصرف ۳۰ گیگ با بیشر
Sent from my K00E using Tapatalk
دوستان کسی سرعتش بهتر نشده!
من برای محل کارم رو چک کردم که 512 نامحدود هست هیچ تغییری نکرده و همون سرعت قبله. پس برای چی بعضیا رو کاهش سرعت دادن !!
سری قبل که این اتفاق کاهش سرعت برای نامحدودها افتاد برای من نیوفتاد خیلی عجیبه چرا برای نامحدودها میوفته اگر مشکل شبکست چرا برای نامحدودهاست این موضوع ارتباطی به مصرف منصفانه نداره چون کسانی که کم مصرف هم هستن فعلا با مشکل روبه رو شدن، طی ماه که اذیت های خودشو داره گاهی شده تا دو روز پینگ به 2000 میرسه خیلی دارن کاربرا رو اذیت میکنننقل قول:
بله ، همانطور که حدث میزدم ، اینا بهشون گفتن پنجشنبه هر کی زنگ زد گفت چرا اینطوری شده بگید مشکله شبکس ، الانم روزه شنبه س سرعت کند شده ، و میگن منصرف منصفانه اعمال شده روی 25 گیگ ، رفتیم واسه شکایت.