البته من فکر میکنم جیمیل موقتی باشه ,چون هم توی متن خبر امده "تا اطلاع ثانوی" و هم اینکه وقتی جیمیل رو میخوای باز کنی سایتpeyvandha نمیاد
امیدوارم زودتر باز شه
Printable View
البته من فکر میکنم جیمیل موقتی باشه ,چون هم توی متن خبر امده "تا اطلاع ثانوی" و هم اینکه وقتی جیمیل رو میخوای باز کنی سایتpeyvandha نمیاد
امیدوارم زودتر باز شه
در اعتراض به حذف نکردن فیلم اهانت به پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم فکر کنم حداقل دو روز این طور باشه ما هم باید به عنوان مسلمان یه حرکتی نشون بدیم.
خوبه تا مدتی با بینگ کار کنیم شاید درآمد گوگل هم کمتر بشه و ما خوشحال
نقل قول:
دوست عزیز لطفا حرف بی ربط نزنید و نظر شخصی خودتون رو برای همه در نظر نگیرید. بقیه توضیحات رو نمی گم چون ممکنه برای سایت مشکل ساز بشه.
حق همه هست که بتونند به جیمیل وصل شوند. شما به عنوان مسلمون اصلا کلا دور گوگل رو خط بکش اوکی ؟
در ضمن سرف نکردن شما در گوگل چه لطمه ای به اون شرکت میزنه آخه ؟ قسمت سرچ انجین فقط از تبلیغاتی که پس از سرچ Keyword شما می آیند پول در میاره که قطعا شما در اون تاثیری ایجاد نخواهید کرد
حرف من بی ربط نیست منتها شما اطلاعات ندارید. دلیل مشکل گوگل فقط همون مساله ای هست که گفتم. (خودشون اینطور اعلام کردن) و احتمالا موقته نظر هر کسی هم برای خودش محترمه. ضمنا من بدون استفاده از مرورگر با جی میلم بدون مشکل کار می کنم و سند و رسیو دارم.نقل قول:
ضمنا بحث سرف کردن من ( یک نفر) نیست بلکه توی کل کشور گوگل لود نمیشه
این مشکل به دلیل شبکه ی ملیهنقل قول:
مخابرات وقتی داشته سوییچ میکرده گند زده به پروتکل SSL گوگل
دیدن نمیشه هیچ جور واسش توجیح درست کرد، گفتن چه بهانه ای بهتر از اینکه بگیم خودمون تحریمش کردیم گوگل رو
تا اطلاع ثانوی این سرویس ها تعطیل هستند
یعنی تا وقتی که بتونن این خرابکاری رو جمع و جور کنن
ما نه و شما...بیخودی جمع نبند....نقل قول:
شما تا مدتی که خوبه اصلاً خواستی دور اینترنت رو کلاً خط بکش بره.....
به قول دوستمون توی درآمد گوگل که تأثیری نداره اما من موافقم باهات.نقل قول:
حداقلش اینه که وجدانم راحته کوچکترین کار رو برای حمایت از پیامبر عزیزم انجام دادم :40:
دوست عزیز من نمیدونم توضیحات شما که بهش اشاره فرمودی چیه که میتونه واسه سایت مشکل ساز بشه :9: اما در مورد بی تأثیر بودن عدم مراجعه ی من و تو به گوگل باهات موافقم.:10: ولی همونطور که در جواب دوست عزیزمون گفتم، کم کمش وجدان من راحته که تونستم چند روز به حمایت از پیامبر بزرگوارم:40: یه کار خیلی خیلی خیلی اندک رو انجام بدم. همین و بس . :11: پس منم دو روز دیگه در گوگل رو خط قرمز میکشم و دوستان رو نیز دعوت میکنم. شاید خداوند بزرگ از ما راضی بشه :11: قربون تموم هموطنای عزیزم :11:نقل قول:
حالا چرا به شما برخورده. شما که قطعا منظورم نبوده. امثال FAMILI DUR منظورمه و اساسا فکر کنم تعریف اینترنت در نظر شما = گوگلهنقل قول:
خب حالا گوگلو ولش. منبعی وجود داره که سرعتای پارس آنلاین رو توی نقاط مختلف کشور بشه دید؟