چرا طرح های نامحدو 8تا8 رو برداشتن؟
من میخواستم هفته دیگه 1مگ نامحدود بگیرم الان میبینم ار تو سایت کامل برداشتن!!! حالا چیکار کنم اون 1به 10 هم که داغونه.
نمیشه به نمایندگی بگم اونا برام طرح 8تا8 رو بگیرن؟
Printable View
چرا طرح های نامحدو 8تا8 رو برداشتن؟
من میخواستم هفته دیگه 1مگ نامحدود بگیرم الان میبینم ار تو سایت کامل برداشتن!!! حالا چیکار کنم اون 1به 10 هم که داغونه.
نمیشه به نمایندگی بگم اونا برام طرح 8تا8 رو بگیرن؟
فکر کردم مثل دوستان قبلی شما هم چون طرح رو انتخاب کردی نمیتونی ببینییش، اما الان که چک کردم دیدم حق با شماست. نامحدودهای اداری برداشته شده. کلاً فکر کنم شرکت داره تعطیل میشه:n02:نقل قول:
دیگه شورش رو در آوردن!!نقل قول:
عجب اشتباهی کردم زودتر نگرفتم. :n14:
حالا نماینگی ها نمیتونن یه کاری کنن من این دفعه رو بتونم بگیرم؟(من برا بازی آنلاین نیاز دارم محدود ها اصلا به کارم نمیاد چون مصرف بازی آنلاین بالاست)
چرا این مبین برعکس عمل میکنه
بجای اینکه اون نامحدود های دالاپی رو برداره اون خوباشو برداشت
یک شاهکار دیگه از مبین :n02:
احتمالا می خواد گرونشون کنه بعید هست خذف بشن چون خیلی از اداره ها و سازمان ها دارن از این طرح استفاده می کنند
الان زنگ زدم پشتیبانی بعد از 15دقیقه انتظار اول گفت هست ولی بعدش گفت اره درسته حذف شده! چک کرد گفت یه ایمیل هم در این مورد برامون اومده.
گفت احتمال داره شنبه یا یکشنبه برگرده ولی اگه تا اون موقع برنگشت دیگه نمیاد!
بهت گفتم بگیرش که یه خبرایی هست:n02:نقل قول:
من 25 روزی دارم بعدش اواره میشیم:n21:
دست رو دلم نذار که خونه :n14:نقل قول:
اخه هنوز یه مقدار از طرحم مونده بود و هم اینکه 5شنبه آینده جلسه دفاع از پایانامه .گفتم بذار هم ترافیکم تموم شه هم پایانامم با خیال راحت میشینم بازی میکنم.:n28:
با سلام خدمت دوستان عزیز پس این طرح نیستش دیگه الان ؟
با سلام امروز از امور مشترکین لیست تعرفه جدیدرو گرفتم چند نمونه رو مینویسم چطورن:
یه ماهه 128 2گیگ قیمت 8000 تومن
یه ماهه 512 2گیگ قیمت 10000 تومن
شش ماه128 12 گیگ قیمت 54000 تومن
به نظرتون چطورن؟ قیمتشون خیلی عالیه سرعتش چطوره ؟
برای استفاده بریا خونه و مغازه کدوم مودمشو پیشنهاد میدین؟
در مقایسه با رایتل سرعتش چطوره؟
بابا کاتالوگشو خودم از امور مشترکین گرفتم
من صبح برای مغازه وشب برای خونه میخام استفاده کنم بیشتر هم وب گردیو و دانلود مختصر به نظرتون بهترین طرح برای من چیه ؟قیمتش هم مناسب باشه ؟ و همین طور مودم هم میدن یا باید خودم بخرم؟
چه مودم خوب جواب میده؟
با تشکر
همین فقط یک ماه پیش ۲۷ نوع طرح برای اشتراک داشتن. توی این عکس که بعنوان آرشیو گرفتم هست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما الان فقط شده ۱۸ طرح که یعنی ۹ طرح رو از سیستمشون حذف کردن. اینجوری پیش بره شاید در آینده حتی به اندازه انگشتهای یه دست هم امکان انتخاب نداشته باشیم. یه عکس هم از این صفحه جدید گرفتم که ببینم مثلاً یک یا دو ماه دیگه وضعیت چی میشه.