چرت وپرت گفتهنقل قول:
زنگ زدم گفتم تکلیفم رو مشخص کنید ، دید تصمیم جدی هست ، گفت چراغ adsl ملاک نیست ، پورت خالی نداریم ، شما رانژه نشدید هنوز
Printable View
چرت وپرت گفتهنقل قول:
زنگ زدم گفتم تکلیفم رو مشخص کنید ، دید تصمیم جدی هست ، گفت چراغ adsl ملاک نیست ، پورت خالی نداریم ، شما رانژه نشدید هنوز
سلام. وقتی میرم تو قسمت بن تخفیف "پین کد" میخواد میشه بفرمایید این پین کد رو باید از کجا بدست بیاریم؟نقل قول:
سلام. میشه بفرمایید "پین کد" رو باید از کجا بگیریم؟نقل قول:
این بسته های تبلیغی تلویزیون مناسبه؟
می شه گیگ اضافه خرید؟
و این که چقدر طوب می کشه فعال بشه؟
ممنون
سلامنقل قول:
مشخصاتتون را بدید ثبت نامتون میکنیم
ویژه مشترکین جدید هست البته
میخوام درخواست تخلیه بدم ولی تاپیک بقیه isp ها چک میکردم اوناهم وضعیتشون همینه
باز آسیاتک میاد سرعت شبانه 2مگ روی 1مگ میبنده ولی شرکت های دیگه کلا محدود میکنن
بین دوراهی رفتن و موندن گیر کردم
دوستان من الان مبین نت دارم 512 سرعتم روی 68 تا 90 نوسان داره بیشتر رو همون 68 هست حال میخوام نامحدود آسیاتک بگیرم برنز رو که قیمتشم مناسبه حالا نمیدونم سرعتش چقدر هست و سرعت بازکردن وبسایتها و شبکه های اجتماعی به چه شکل هست؟؟؟؟ پارس آنلاین میخواستم بگیرم که اون محدودیت داره باید پول حجم اضافه بدم وگرنه سرعت و کیفیتش بهتره. حالا نمیدونم آسیاتک چطوره چند سال پیش داشتم متوسط بود زیاد هم خوب نبود.
این طرحی که تلویزیون تبلیغ میکنه بدون تشکیلات و نصب و راه اندازی آسیاتک استفاده کنید چطوریه ؟؟؟؟
بیشتر برای دانلود کلیپ و آپدیت برنامه های اندرویدم و موزیک میخوام حالا فیلم هم دانلود میکنم ولی نه اینطوری که تو یکماه بخوام 10 گیگ فیلم دانلود کنم. سرعتش از مبین نت بهتره ؟؟؟ چون مبین نت تا االن کارمو راه انداخته ولی هزینه گیگ اضافه اش خیلی گرونه
ممنون میشم راهنمایی کنید.
کلا هرچی میگیری نا محدود برنزی نباشه !!!
512 هر روز نزدیک 100mb سرعتش روی 50-60 می چرخه بعد از اون محدود میشی روی 20 کیلوبایت در ثانیه تا ساعت 12شب
تنها شرکتی که باهاش راحت میشد اینترنت استفاده کرد مخابرات بود...
خدا رحمتش کنه :(
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
دوستان کدوم یکی از طرح های نامحدود اسیا تک خوبه لطفا راهنمایی کنید میخوام بخرم از نظر سرعت خوب باشه