سلام .
همین الان با بخش فروش پارس آنلاین صحبت کردم ! جالــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــبه !!!!!!!! خانمی گوشی رو برداشت و من الکی گفتم میخوام سرویس 128 نامحدود رو بخرم شروع کرد به توضیح . من ازش راجب سقف دانلود این سرویس پرسیدم که بعضی ها میکن محدودیت داره گفت بله ! همینکه گفت بلا قضیه رو براش گفتم که اون شب خانمی به من گفته تا حالاش هم بیشتر از حجمتون دانلود کردید ! خلاصه شماره تلفن رو گرفت تا چک کنه ! گفت : شما 20 گیگ دانلود کردید هنوز به سقفش نرسیدید ! گفتم پس چرا سرعت رو کم کردید ! جوابی نداشت بده و منو وصل کرد پشتیبانی !
خیلی جالبه که طرف میگه هنوز برای این سرویس سقف دانلودی برای ما تعیین نشده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! ولی شما بیشتر از 20 گیگ استفاده کردی تو این 15 روزی که این سرویس رو خریدی !!!!!!!!!!!!!!!!!
آخه وقتی سقفی معین نشده رو چه حساب این حرف رو میزنی ؟ حرفی برای گفتن نداشت !
بهش میگم همکارت میگه تا 50 گیگ جا داره دانلود شما ! شما میگی 20 گیگ ؟ بازم حرفی نداشت !
اینا خودشونم سرگیجه گرفتن !
نتیجه اینکه سقف دانلود تو این سرویس 128-U همون 20 گیگ هست نه بیشتر !
ول یهرجور حساب میکنم من نهایتا 9 الی 10 گیگ دانلود داشتم ! آیا این 10 گیگ اضافه رو خودشون گذاشتن ؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در کل کارمند بخش پشتیبان یگفت منم ی کارمندم کاری از دست من بر نمیا د به من گفتن اینو بگو منم دارم میگم !