منتظریم:n02:نقل قول:
از چه نظر قابل اطمینان نیست ؟
منظورتون encrypt نمیشن اطلاعات؟
Printable View
منتظریم:n02:نقل قول:
از چه نظر قابل اطمینان نیست ؟
منظورتون encrypt نمیشن اطلاعات؟
مگه چه فایل هایی قراره گرفته بشه که نیاز به encrypt داشته باشن؟ :n02:نقل قول:
در ضمن باید ببینیم تعریف این دوستمون از قابل اطمینان بودن چیه؟!
ولی به نظر میرسه که سرویس خوبی باشه.5 6 تومنم میرزه
ممنون ارش جان . گمونم این برنامه نمیتونه میزان مصرف وایرلس رو جدا از lan حساب کنه . چون میدونید دیگه مودم وایمکس رو خود مودمش وای فای داره کاری به کامپیوتر نداره که این برنامه بتونه محاسبه انجام بده . همه گی صداقت دارن ولی متاسفانه کاریش انگار نمیشه کرد . ی سری برنامه ترافیک هم رو موبایل هاشون نصب کردم ولی برنامه ها بعد یک ماه استفاده 60 مگ نشون میده استفاده کردن!!! که اصلا با عقل جور در نمیاد کسی که 10 ساعت در روز از موبایل فیس بوک باشه انقدر مصرف داشته باشه .موندم چکار کنم:n03::n14:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n03::n14:
ادیت : امکان پاک کردن پست پیدا نکردم ببخشید
یک سری از برنامه ها به طور خودکار شروع به آپدیت یا ارسال اطلاعات می کنند، باید ببینی کدوم یک از این برنامه ها داره اطلاعات میگیره یا میفرسته.نقل قول:
مثلا انویدیا جدیدا آپدیت سرور راه انداخته که اگر جلوش رو نگیری دانلودت زیاد میشه، آپدیت خودکار ویندوز و آنتی ویروست رو هم ببند.
ببینید پهنای باند تو ایران خیلی گرونه. حالا یه همچین سرویسی با ماهی 5 تومن، اونم نامحدود، مشکوک نیست؟ جالب اینجاست که سرور سرویس به شرکت شاتل تعلق داره، بعد کاربرای شاتل هم برای دور زدن محدودیت شاتل از این سرویس استفاده میکنن.نقل قول:
تو برنامه Networx که آرش جان هم گفتن در setting تب advanced تیک ...synchronise usage data with other اگه بزنید در صورتی که سیستم ها شبکه باشه شما میتونید میزان مصرف تمام سیستم هایی که networx روشون نصبه رو هم ببینید خودم از همین روش دارم استفاده میکنمنقل قول:
نقل قول:
تا اینجا که به نظر راه اصولی و دقیق برای کنترل همه پورتها ندارین. چون مصرف هر کس مجزا از طریق سیستم خودش هست و مودم دیگه کاری نداره که کی با سیم وصل شده و کی با وای.فای چون همه رو یکی میکنه و نشون میده. چک کردم و دیدم حتی بخش Log مودم هم نمیتونه مصرف زمانی مثل ماهیانه یا سالیانه رو نشون بده و به قول آرش عزیز تنها راه نصب برنامههای کنترل روی همه سیستمها هست و بعد همه منصفانه حجم واقعی مصرفشون رو حساب کنن. هر چند فکر کنم اینجور برنامهها، برای موبایل خیلی مفید و کارآمد نباشن.
مشکلی که به نظرم مییاد این هست که حتی اگه واقعاً تغییر سرعت محسوس هم باشه، اصولاً مصرف از سرور ایرانی مگه چقدر هست که بیارزه؟!! یه سایت دانلود فایل که گفته از سرور ایرانی استفاده میکنه رو باز کردم و دیدم چیز خاصی نداره که من بخوام. یعنی فیلم و سریال و آهنگ و حتی بازیهای بدوندستکاری رو باید از سرور خارجی گرفت. مگه سایتهایی باشن که قیلتر نباشن و پر از فایلهای خوب باشن و من ازشون بیخبرم. همچین جاهایی داریم؟نقل قول: