دوستان با پوزش از اینکه ربطی نداره، ولی میخواستم بدونم مشکل چیه که این ماشین اینجوری میاد؟ برای جزییات باید کاری انجام داد؟
من با mmgg این ماشین رو نصب کردم :
کد:http://www.freeimagehosting.net/image.php?f2f87e3883.jpg
دوستان با پوزش از اینکه ربطی نداره، ولی میخواستم بدونم مشکل چیه که این ماشین اینجوری میاد؟ برای جزییات باید کاری انجام داد؟
من با mmgg این ماشین رو نصب کردم :
کد:http://www.freeimagehosting.net/image.php?f2f87e3883.jpg
سلام لطفا یک لینک موتور توپ میخوام به جایی موتور sanchez بزارم اینو هم میخوام که سرعت موتور خیلی زیاد باشه مثل nrg 500
ممنون میشم بزارید.
اگه میشه یک آموزش کوچیک هم بزارید.
آخه میدونید چرا میگم موتور توند بره جون من از نسخه فارسی بازی استفاده میکنم که تمام ماشین ها و متور ها عوض شدند متور سانچز هم شده موتور ایرانی اون مرحله هست که باید دمبال قطار بریم که اون پشت سریت به اون آدم ها که رو قطار وایسادن تیر بزنه من هر چی گاز میدم به او قطار نمیرسه لطفا یک موتور پر سرعت برام بزارید به همراه آموزش
ممنون
ببین لازم به موتور نیست شما می تونی با دستکاری اعدا فایل handlling در پوشه ی دیتا بازیت سرعت موتورتو افزایش بدی...با عوض کردن موتور هم سرعت موتورت همون سرعت قبلی هست ...نقل قول:
برای اینه که ماشینت تکسچر نداره ..نقل قول:
فایل txd ماشینو جایگزین کردی؟
بخشيد..... من يه مپ گرفتم كه براي نصب اينارو نوشته كس م تونه كمكم كنه.....:40:
نقل قول:
version 1: If you are a modder yourself, you know how to use this
Cleo only
No ipl's
no ide's
no gta.dat's
no dff's
no txd's
Biggest bug? Don't save your game with this cleodragtrack installed and cleo active ingame.
Just put the racetrack.cs in your cleo folder
and put dadude.fxt in your cleo_text folder
شما باید برنامه کلو رو بگیری و خیلی از مد ها و مپ ها با این نصب می شوند...
اين برنامه اي كه گفتي از كجا بگيرم ... شما نداري برا ما آپلود كني اگه زحمتي نيست:27:
بفرما:
هر چی توش بود تو پوشه ی خود بازی بریز...
کد:http://7evil.parsaspace.com/cleo3.rar
ببخشید من چطور این هندلینگ رو تغیر بدم اگه میشه یکم سریع تر چون فقط اون مرحله مونده.نقل قول:
ممنون
ميشه يه توضيح بيشتر بدينقل قول:
نقل قول:اگر منظورت از جایگزین کردن تکسچر مسیر دادن به فایل TXT تو برنامه MMGG و نصب فایل TXT هست، بله این کارو کردم. غیر از این باشه نمیدونم.نقل قول:
همونطور که میبینی این بازی GTA3 هست
ببين دوست عزيز دقت كن كه نوشته دو فايل dff , txt دقيقا شبيه هم باشند .... نه يك كلمه بيشتر و نه كمترنقل قول:
آقا عماد ببين اين فايل كلو رو درست كپي كردم
..... هركاري ميكنم مد روش اجرا نمي كنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین اشتباه هست دیگه
فقط باید یدونه پوشه کلو باشه نه یکی دیگه تو پوشه کلو
یعنی نباید 2 تا پوشه کلو باشه
نقل قول:
نقل قول:
مشکل قبلی حل شد؛ با IMGTOOL درستش کردم
یه سوال از شما داشتم؛ پراید هاچ بک برای gta vice city وجود داره ؟ اگر طراحی شده لطفاً لینک دانلودش رو بذارین.
این سوال رو اینجا مطرح کردم بخاطر اینکه تاپیک vice city تقریباً متروکه شده!
راستی دنبال پژو 206 (برای وایس سیتی) طراحی آقای آرش لشگری خیلی گشتم، ولی پیداش نکردم شما می تونی کمکم کنی ؟
این 206 رو میگم :
کد:http://i30.tinypic.com/m7us1h.jpg
کد:http://i29.tinypic.com/2gsopc3.jpg
نقل قول:
داداش ما يه دونشم كرديم جواب نداد....
نمي دونم چه مشكلي داره:13:
سلام بچه ها كسي ميدونه اين مشكل از چيه
آقای "داش یعقوب" صفحه رو ترکوندی با این عکست. لینک بذاری هم ملت میبینن؛
در ضمن به نکته خوبی اشاره کردی، من هم با بعضی از ماشین ها همین مشکل رو دارم.
کسی نبود جواب ما رو بده؟ (پست قبلیم)
بخاطر هم ارتفاع نبودن ماشین جایگزین شده با ماشین اصل این اتفاق میفته.نقل قول:
سلام بچه ها كسي ميدونه اين مشكل از چيه
بیشتر توضیح بده، یعنی اگر یک ماشین با ارتفاع کمتر انتخاب بشه، چرخ هاش کوچیکتر و متناسب میشن؟نقل قول:
در مورد طول ماشین هم همینطوره؟
آخه من اين ماشين هايي كه لاستيكشون گنده است به جاي هر ماشيني جايگزين مي كنم بازم
همون مشكلو دارن:41:
چجوری میشه این بازی رو 2 نفره بصورت lan بازی کرد
پچی چیزی لازمه ؟
دوست عزيز من برنامشو دارم.... ولي طرز استفادشو نمي دونم
اگه ميخواي پ خ بزن تا برات آپلود كنم
ببخشید دوست عزیز ولی من متخصص gta نیستم و این چیزی رو هم که میگم از روی تجربمه...حالا که واسه شمانقل قول:
نمیشه باید ببخشید...ولی من خودم با چند تا ماشین همین مشکلو داشتم که با جایگزین کردن ماشین مناسب
مشکلم حل شد...متاسفانه همین چند وقت پیش gta رو حذف کردم وگرنه یکاری میکردم.
دوست عزيز من اين مشكلو تو سايت ديگه هم مطرح كردم .... اونا گفتند فقط راهش اينه كه يه كد هست كه اونو بايد وارد كني و يا با برنامه زمولدر كوچيكش كني كه من هيچ كذومشو لد نيستم....نقل قول:
حالا كسي بلده....؟:31:
با یه برنامه میشه ...نقل قول:
اموزششو رو هم یادمه بصورت فیلم درست کرده بودم ولی نمی دونم هنوز لینکش کارمی کنه یا نه...
خوب حالا که این مشکل داره به درازا می کشه گفتم بیام یه توضیح کلی بدم تا همه بفهمن..نقل قول:
ببین هر ماشینی یه تنظیماتی برای خودش داره(تنظیمات سرعت ماشین در بازی و رنگ ماشین در بازی و...)
خوب شما مثلا یه ماشین رینگ بزرگ رو (البته رینگ ماشین بزرگ نیست اون تنظیمات مربوط به رینگ بزرگش کرده)جایگزین یه ماشین کردی و تو بازی رینگ ماشینتون بزرگ هست خوب شما می ری همون ماشین رو جایگزین یه ماشین دیگه می کنی و رینگش درست میشه خوب دلیل این کار اینه که تنظیمات رینگ این ماشین جدیده که جایگزینش کردید(نه خود ماشینی که رینگش بزرگ بود) به رینگ ماشینتون می خوره ...پس همه چی به تنظیمات ماشین ربط داره...
اگه دقت کرده باشید همه ی ماشین هایی که دانلود می کنید داری یا فایل متنی به نام readme هستند که توش تنظیمات ماشین رو بصورت کد نوشته که شما باید وارد بازیتون بکنید تا اون ماشین دقیق درست باشه (سرعت و...)
فعلا همین توضیح اولیه رو داشته باشید ...
اگه در مورد کد ها و فایل های مربوط به رنگ و هندلینپگ خودرو و هم چیزی می خواید بدونید تشکر رو بزنید تا بگم:20:
نرم افزار GFS TOOL اگه هست بزارید دوستان لینک 153 خرابه اگه هست جدید بزارید
به نکته خوبی اشاره کردید در این مورد در فایل readme ماشین دوو ماتیز برای وایس سیتی اینطور نوشته شده :نقل قول:
اگر در مورد این چند خط توضیح بدید فکر کنم همه متوجه بشن و این موضوع که داره به درازا کشیده میشه ، به پایان برسهکد:*Install:
-1- Using ImgTool open gta3.img (from /models).
Search and delete oceanic.dff and oceanic.txd.
Then add oceanic.dff and oceanic.txd from the archive.
-2- Using Colleditor replace oceanic.col with the one from the archive.
-3- Using Notepad open from /data
#1 In default.ide search oceanic and replace this line.
197, oceanic, oceanic, car, OCEANIC, OCEANIC, null, normal, 10, 7, 0, 253, 0.6
#2 In carcols.dat search oceanic and replace this line.
oceanic, 30,0, 2,0, 36,0, 8,0, 10,0, 11,0, 14,0, 49,0 0,95, 0,0, 3,3, 60,60, 1,1
#3 In Handling.cfg search oceanic and replace this line.
OCEANIC 1000.0 1.9 4.7 1.5 0.0 0.0 -0.30 50 1.2 0.85 0.5 5 200.0 30.0 F P 11.0 0.45 0 30.0 2.6 0.1 0.45 0.50 35000 0.28 -0.14 0.5 0.0 208002 1 1
آخه بدبختی اینجاست...؟
من کدهایی که تو readme نوشته بود رو هم وارد کردم..... متل هندلینگ و....
من فکر کنم بعضی از ماشین ها اصلا خراب ساخته شده اند....:13:
نه دوست عزیز اون پراید رو یکی از بچه های همینجا ساختهکه فک کنم آقا محمد بود.
بعد اینکه خودش کاری کرده که چرخ بزرگ بشه و همه نتونن درست استفاده کنن
شما این تنظیمات رو انجام بده درست میشه
این قسمت رو تو ادامه خط فایل Vehicles.IDE اضافه کن.
دقت کن که اولش رو من نزدم چون ممکنه متفاوت باشه. از قسمت NULL تا آخر خط مربوط به پراید رو جایگزین کن.
کد:null, poorfamily, 10, 6, 2ff0, 0.73, 0.73
اره این همون کدی هست که می گفتم...
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:
پراید هاچ بک برای gta vice city وجود داره ؟ اگر طراحی شده لطفاً لینک دانلودش رو بذارین.
دنبال پژو 206 (برای وایس سیتی) طراحی آقای آرش لشگری هستم کسی داره ؟
این 206 رو میگم :
کد:http://i30.tinypic.com/m7us1h.jpg
کد:http://i29.tinypic.com/2gsopc3.jpg
نقل قول:
دوست عزیز فکر نکنم برا gta 4 پراید ساخته شده باشه ولی من سه تا ماشین ایرانی
از قبیل ماتیز ، دوو سیولو و سمند دارم که اگه خواستی برات آپلود کنم:20:
مثل اینکه اسم تاپیک رو درست نخوندی برادر :20: اینجا تاپیک جی تی ای san andreas هست. نه vice cityنقل قول:
مثل اینکه شما جز پست اسپم دادن چیز دیگه بلد نیستی:13:نقل قول:
لطفاً لینک سمند رو بذار
دوستان تو رو به خدا یکی این نرم افزار gfs رو اپلود کنه یا لینک سالم رو بذارید :11::11:
نقل قول:
داداش شرمنده...... من نمیدونم چرا هرچی میخوام ماشینو برات آپلود کنم سایت ارور میده:13:
اقایون تور به خدا این نرم افزار gfs tool رو اپلود یا لینک سالمش رو بزارید:10:
---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:15 AM ----------
در خواست دوباره نرم افزار gfs
اقایون تور به خدا این نرم افزار gfs tool رو اپلود یا لینک سالمش رو بزارید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
داداش حتما کسی نداره دیگه......
برو به این سایت شاید چیزی گیرت اومد....
اونجا عضو شو و درخواستت رو مطرح کن:31: