نقل قول:
ممنون
دوست عزیز میشه یه جا دیگه آپلود کنی من از rapidshare نمیتونم دانلود کنم
Printable View
نقل قول:
ممنون
دوست عزیز میشه یه جا دیگه آپلود کنی من از rapidshare نمیتونم دانلود کنم
همین سرور زامبی پرشین گیم می خوادنقل قول:
تو اینجا باید باشه
models/player/matrix/matrix.mdl
---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------
فایل رو زیپ کردم و اینجا اپلود کردمنقل قول:
همون جایی که فایل v_awp.mdl رو پاک کردی این رو اکسترک کنکد:http://up.--------.com/images/40oigg10vs4rxjwkxwim.rar
سلام
آقا دستتون درد نکنه که جواب منو ندادید ولی خودم پیدا کردمش بغیر از کانتر 1.6
باید تمام کانتر ها از جمله condition zero رو برای شبکه کردن patch کرد
patch رو میتونید از سایت ساپورت کننده بگیرید
باز هم مشکل درست نشد یعنی هیچکس جز ما این مشکل رو نداشته
سلام دوست خوبم.نقل قول:
مشكل شما دقيقا چيه :31:؟؟!
بايد برنامهي sXe Injected رو نصب كني و بعد اجراش كني و وارد بازي شي:46:.
اگه بعد از اجراي بازي، برنامه sXe Injected ارور داد و فايل (NotePad) باز شد ، اونرو اينجا بزار تا بهتر بتونيم كمكت كنيم.
هميشه موفق و پيروز باشيد :40:.
این کارار رو میکنمنقل قول:
همون فایلی که iCe m@n گداشته بود میاد واسه منم
matrix.mdl رو آپلود کردمنقل قول:
کد:http://up.--------.com/images/77ddao894k82ikjc3gwx.rar
سلام.دوستان کسانی که دوست دارن سرور کانتر آنلاین با هزینه پائین راه اندازی کنند این شرکت ارائه میده من خودم با این شرکت کار کردم قیمتاش خوبه سابقه هم داره خیلی اینم سایتش:
موفق باشید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:www.pernoctem.com
دوستان کسی نمیدونه چیکار بایدکنم؟نقل قول:
اسنایپ وقتی دوربینشو بیاری نشانه دارهنقل قول:
حالت عادی هیچ اسنایپی نشانه نداره
دوستان کسی رمز باک زدن رو نداره؟؟؟
رمز باگ زدن؟!نقل قول:
چیت وال و آیم و ... داریم ولی باگ تا جایی که من میدونم به قسمتایی میگن که مپ اشکال داره ، مثلا پشت دیواره ولی اگه بزنی تو دیوار تیر رد میشه
البته تیر از دیوار و جعبه ها رد شدن باگ زدن نیست که عین واقعیته :31:نقل قول:
باگ زدن فکر میکنم مثلا کسی رو از 100 متری با کلاش هد میزنن که رمز و چیت نداره و فقط به تمرین وابسته است
دوست عزیز منظورم همان نشانه دوربین بودنقل قول:
سلام
من میخوام کانتر رو با چند نفراز دوستان بصورت آنلاین بازی کنم .
میشه راهنمایی کنید باید چیکار کنم ؟
منظورم همونی که از پشت دیوار کسی رو دمیج کنی فکر کنم این رمزشه ولی نمیدونم عددش چند باید باشه gl_zmax ???
عزیز همچین چیزی تو کانتر وجود نداره که بتونی از پشت دیوار کسی رو بزنی....نقل قول:
در بعضی از قسمت ها که دیوار ضخامت کمی داره می شه اینکار رو کرد که باگ نیست ولی بهش اصلاحآً می گن باگ زدن. مثلاً از تو بیس B تو مپ dust2 می تونی توی تونل رو بزنی. البته باید بری بچسبی به دیوار و از اسنایپ که قویترین هستش استفاده کنی. حاشیه دیوارها، درها و بعضی از جعبه ها به علت قطر کم و جنس ضعیف تیر رو به صورت محدود رد می کنن.
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
دوست عزیز این که شما گفتی باگ نیست به کیفیت بازی ربط داره. درسته رمز و چیت نداره ولی قلق داره. باگ زمانیه که شما با اسنایپ می زنی تو مغزش طرف نمیمیره. به ندرت هم پیش میاد.نقل قول:
---------- Post added at 08:47 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
قبلاً بچه ها توضیح دادن بگردی پیدا می کنی. باید همراه بازی یه نرم افزار ضد چیت باز کنی و بعد داخل بازی به سرورهای ایران وارد بشی. برای توضیحات کامل تر یکم عقب تر رو بگرد.نقل قول:
من چطوری این تاپیک 770 صفحه ای رو بگردم ؟؟؟!نقل قول:
من نمیتونم کامپیوتر خودم رو سرور کنم ؟
اگه میشه ممنون میشم بگین برای وارد شدن به سرورهای ایران و نرم افزار ضد چیت باید چیکار کرد ؟
:11:
یه سوال اگه بخوام روزی 3 ساعت بازی کنم حدودا چقدر از حجم کم میشه؟
ممنون
درست شد بازیت؟نقل قول:
چیکار کردی؟
نقل قول:
آره درست شد بازی رو از لینک زیر دانلود کردم پج ها رو هم ریختم آنتی جیت هم نصب کردم و راحت رفت توی بازی
کد:http://mggsnet.com/UPLOAD/cs16full_v7.exe
این بازی رو دانلود کردم sxe رو هم اخرین ورژنش رو گرفتم با پچ 48 که باز قاتی کردنقل قول:
کدوم پچ رو گرفتی؟
نقل قول:
این پج رو دانلود کن
کد:http://mggsnet.com/UPLOAD/MAster_GAme%20Patch%20Version%202.exe
ایرانی هیچ سروری فعال نیست؟! من هر چی گشتم کسی نبود بازی کنیم...!!!
چرا اخه؟
چند صفحه قبل رو اگه نگاه کنی حدود 20تا سرور ایرانی رو گذاشتمنقل قول:
دستت درد نکنه درست شدنقل قول:
دوستان تو نسخه ی سورس کانتر !! این قضیه ی Rank که میگن چیه ؟! مثلا یکی میگه رانکتو تنظیم کن رو 30000 یا ... :13:راستش کلا نمیدونم موضوع از چه قراره :31:و برا خودمو هم تا به حال تغییر ندادم !! اصلا چیه و چرا باید تغیرات بدیم ؟! چجوری باید تغییر بدیمش و ... ممنون میشم ... دوستانی که اطلاع دارن از موضع یه توضیحی به ما بدن :11:
رانک ...؟؟!!:18:نقل قول:
فکر کنم منظورت ریته که مال دانلود و آپلود در کانتر واسه ء تغییر پینگ باشه:13:
و رانک هم امتیاز بازی کنان تو اون سروره که سیو میشه:27:
پرشين گيم تقديم ميكند...
در حال حاضر ٣ سرور براي علاقه مندان به بازي آنلاين كانتر ران شده است به شرح زير:
10.7.95.213:27015 |.::Persian-Game.ir::.| Public
10.7.95.213:27016 |.::Persian-Game.ir::.| GunGame
10.7.95.213:27017 |.::Persian-Game.ir::.| Zombie
اين سرور ها روز به روز از نظر كيفي رو به بهبود هستند و اميد است با پيوست به ما در اين امر ياري نماييد.
اين سرور ها روي شبكه ملي بوده و از نظر پينگ عالي بوده و سرور ها كاملا رايگان ميباشد.
اطلاع رساني براي دوستان خود سبب خوشنودي ماست.
همچنين براي آخرين اخبار در مورد بازي هاي جديد و سرور هاي كه در آينده ران خواهند شد به سايت اختصاصي سرور مراجعه فرماييد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر مدير پرشين گيم
سلام دوستان.نقل قول:
به نظر من سرورهاي پرشين گيم خيلي خوب هستن:46:.
مخصوصا اينكه جديدا بخش آهنگ هم براي سرور راه اندازي كردين.
كار بسيار جالبي هست:31:.
(البته اگه ليست اهنگهارو بيشتر كنيد بهتر هم ميشه :31:!)
- - - - - - - - - - - -
دوستان من يه Counter-Strike Source رو نصب كردم ، ولي وقتي ميخوام سروري رو پيدا كنم يا به ليست اضافه كنم نميشه و ميگه سروري يافت نشد :19:!
و همچنين وقتي وارد بخش SPlayer ميشم فقط خودم هستم و دشمني وجود نداره (گذينه CPU Player هم نيست :18:!)
البته بايد بگم كه نه پچي ريختم و نه برنامه هاي ديگه ... :31:!!!
بايد چيكار كنم :19:؟؟؟؟!!!
حجم بازي هم حدودا 550 MB هست ، كه موقع خارج كردن از حالت فشرده 1GB ميشه .
هميشه موفق و پيروز باشيد :40:.
سلام
اقا من کانتر سورس ورژن60 رو ورداشتم , حالا دنبال پچ جدید میگردم که وصل شم به سرور شاتل ولی هیچ چیزی پیدا نکردم بجز یک پچ قدیمی (2006) که اونم نصبش میکنم موقع جوین شدن مینویسه your version does not match the server , و کلا هم دیگه هیچ مپی رو باز نمیکنه بازی بعد از نصب اون
قبل از این هم ورژن 13 کانتر سورس رو داشتم همین ارور رو میداد موقع جوین شدن (your version does not match the server )
که گفتم شاید مشکل از ورژن نرم افزاره ولی روی 60 هم همین مشکل هست
وقتی هم پچ رو نمیزنم روی ورژن60 و میرم توی سرورهای خارجی در وسطای بازی به پینگ تایم گیر میده
حالا بی زحمت لینک پچ جدید رو بذارید و یک سؤال دیگه دارم , ایا چیز دیگه ای هم لازمه غیر از پچ ؟
سرور زامبی خیلی باحاله ولی بعضی مپ های خیلی مسخره اندنقل قول:
مثل zm_tower4 یعنی یه کسی یه جت پک بخره 1000 تا زامبی رو هم میتونه بزنه
باید تو مپ ها قدرت های زامبی و ادم ها به یک اندازه باشن
و اینکه قبلنا سرور ها خیلی down میشدند این قضیه درست شده یا نه ؟
با سلام خدمت همه دوستان:
اقایون حالا ما که تازه این بازی رو نصب کردیم و اصلا نمی دونیم چیکار کنیم و اصلا از این مباحثی هم که دوستان مطرح می کنند هیچی نمی فهمیم(اخه اشخوریم دیگه) چیکار باید بکنیم؟
خواهشا یه راهنمایی درست و حسابی بکنید که ما یه خرده اشخوریم!!!
درود
یکی به من تازه کار یاد بده چطور میتونم کانتر (شرایط صفر ) رو بین 4 سیستم شبکه کنم؟
ممنون میشم کمکم کنید؟
كسي نبود كمكم كنه :19:؟؟!!نقل قول:
چطوري آنلاين بازي كنم :19:؟؟!!!!
وقتی رفتی تو بازی روی create server کلیک کن بعد تیک گزینه include cpu رو بزن تعداد بازیکنها رو بنویسنقل قول:
آشخور گرامی با سلام.:31:نقل قول:
در ابتدا باید ورود شما رو به عرصه بازی کانتر خوش آمد بگویم.:31:
خب. من فرض رو بر این می گیرم که شما هیچی نمی دونی.پس:
1. باید بدونی که بازی کانتر یه بازی شبکه هستش یعنی توی این بازی کاراکترهای مستقیمت(چه دشمن و چه دوست) اشخاصی حقیقی هستن که روی سیتم دیگه ای نشستن(البته نه بالاش):31:
2. برای اینکه در موارد بسیار کم بتونی خودت به تنهایی بازی کنی امکانی در بازی فراهم شده که بازیکنانی از سوی یارانه شما:31: ساخته بشن و شما بتونی با اونها بازی کنی. اگه یکم مهارت پیدا کنی می فهمی این بازیکن ها از روی بازیکن های واقعی کپی شدن. البته به معنای واقعی افتضاح.:19:
3. برای اینکه بازی رو بتونی اجرا کنی ابتدا باید یک سرور بسازی. برای ساخت سرور هم باید روی گزینه Create Server توی بازی کلیک کنی. توی اونجا مشخصات زیادی رو می بینی که برای تغییرات سرور هستش. اگه انگلیسی بلد باشی کارت خیلی راحت می شه ولی اگه نه هم عیب نداره. بعداً توضیحات کامل این مشخصات رو برات می گم. البته برای شروع تنظیمات فابریک خود بازی بد نیست. فقط باید یه قسمت که همون اولین تب هستش رو خودت تغییر بدی که مپ بازی هستش( این رو هم باید بدونی که کانتر به تعداد آدمهای روی زمین مپ داره):31:
اصولاً بچه ها مپ DE_Dust2 رو بازی می کنن. مپ هایی که با پسوند DE شروع می شن معمولاً مپ های اصلی هستن.
4.بعد از این که سرور رو ساختی و وارد بازی شدی و گروه خودت رو از بین گزینه 1 و 2 که تروریست ها( ترور ) و کانتر تروریست ها( سی تی ) انتخاب کردی بازی شروع می شه. اگه دوست هایی داری که از طریق شبکه بهت وصل بشن که هیچ ولی اگه می خوای تنها بازی کنی باید بات اضافه کنی ( همون موجود خل و چل ها). برای این کار توی بازی کلید "پ" رو میزنی تا منوی چیت باز بشه.:10:
این منو کاربرد زیادی داره. می تونی بیشتر تغییرات بازی رو از اینجا اعمال کنی. خب بعد از باز شدن این منو از کدهای زیر استفاده کن:
1. Bot_add_ct or Bot_add_t
Bot_add_t یک بازیکن به تروریست ها (ترور ) اضافه و bot_add_ct یک بازیکن به کانتر تروریست ها (سی تی ) اضافه می کنه.
32. Bot_difficulty که قدرت این بات ها رو تعیین می کنه. اگه مقدارش رو 0 بذاری بات می شه ایزی.
اگه 1 بذاری نرمال. اگه 2 بذاری هارد و اگه 3 بذاریش می شه کینگ. البته این شماره تا 9 بالا میره. ( خیلی اعتقاد دارن تا 3 بیشتر نیست ولی اگه یکم خیلی بازی کنی می فهمی که میره) . برای شروع کار بهتره با لول 1 بازی کنی. چون 0 دیگه خیلی چت می زنه.
خب بازی خوش بگذره. اگه خواستی تغییراتی تو بازی اعمال کنی و یا سوال دیگه ای داشتی بپرس تا تک تک جواب بدم. چون نوشتن تمام جزییات کار خیلی سختیه. البته دستورالعمل کامل ساخت سرور رو با تمامی کدها دارم می سازم. تموم شد خبرت می کنم.:31:
سؤال ما بی جواب موند . .نقل قول:
پینگشون واقعاً عالیه.نقل قول:
سلامنقل قول:
مپ های de مخصوص بمب هستن
cs آزادسازی گروگان
aim تیر اندازی با اسحله های موجود مپ
gg مرحله به مرحله اتوماتیک اسحله میده
dm کشتن و زنده شدن سریع(راند از اول نمیاد)
zm زامبی هست
فعلا همینا یادمه
--------
کلید پ رو بزنی کنسول باز میشه
--------
تا 3 هم بیشتر نداره خیالت راحت باشه