به نظر من هم حقش بود! خوب شد که سایپا قهرمان شد!نقل قول:
علارغم سختیها و حواشی های اخیر , پایان نسبتا خوشی برای بازیش بود!
Printable View
به نظر من هم حقش بود! خوب شد که سایپا قهرمان شد!نقل قول:
علارغم سختیها و حواشی های اخیر , پایان نسبتا خوشی برای بازیش بود!
کاری به مسائل حاشیه ای نداریم........(چون جاشون اینجا نیست)نقل قول:
اما ایشون حقشون رو به مردم وعلاقمندان به فوتبال ادا کردن.....
وواقعا زحمت کشیدن .........حالا یا برای پول یا برای هرچیزی.......
خسته نباشند:11:
میدونست دیگه کسی واسش ارزش قائل نیست خودش کشید کنار
بهترین کار رو کرد
کی گفته این حرفرو؟:2:نقل قول:
علی دایی به نظر من یکی از بهرین ها بوده چه در فوتبال و چه در مربی گری!
به نظر منم حقشون بود قهرمانی!!
و خسته نباشند:11:
الحمد لله .. خدا رو شکر معجزه شد......
ما ايرانيا خصيصه جالبي داريم تا طرف زنده است قدرش را نميدانيم
تا طرف مدير است متهمش ميكنيم ولي پس از اينكه بركنار شد تمجيدها شروع ميشه(نمونش كرباسچي و...)
رئيس جمهور است اخه ولي وقتي دورش تمام شد ميگيم كاش كانديد بشه از اون بهتر نداريم
عجب ما ايرانيها مـــــــــــــــرده پرستيم.عجب
دايي يك فوتباليست مطرح و بزرگيه.وگرنه هم من ميدانم و هم شما كه مستطيل سبز فريب اسم پدر و ... را نميخورد.من با فوتبال از رقابتهاي اسيايي 1996 آشنا شدم.بازيهايي كه ديگه مشابه اش را از تيم ملي نديدم
دايي كفه ترازوي خدمتش سنگينتر از كفه زحمتش است.
بازيكني كه هنوز جزو برترين گلزنهاي ليگه بازيكن كوچكي نيست.
من هم مثل شما موقع عصبانيت كاسه و كوزه ها را سر دايي ميشكستم.اين خصيصه مردان بزرگ است كه هميشه سپر بلا ميشوند.من نه از اخلاق دايي ميدانم نه .... من فقط بازي دايي را ديدم.
به احترام يكي از مردان بزرگ ايرانم سر تعظيم فرود مياورم
انسان جايز خطاست.حتي دايي هم اشتباه ميكند
والا من وقتایی که فوتبال ایران میدیم ( اون قدیما ) جز سواری گرفتن از بازیکنا از این دائی دیگه چیزی ندیدم !
نقل قول:ایول!! تایید میشه شدید!!نقل قول:
ما ايرانيا خصيصه جالبي داريم تا طرف زنده است قدرش را نميدانيم
تا طرف مدير است متهمش ميكنيم ولي پس از اينكه بركنار شد تمجيدها شروع ميشه(نمونش كرباسچي و...)
رئيس جمهور است اخه ولي وقتي دورش تمام شد ميگيم كاش كانديد بشه از اون بهتر نداريم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
والا من وقتایی که فوتبال ایران میدیم ( اون قدیما ) جز سواری گرفتن از بازیکنا از این دائی دیگه چیزی ندیدم !
اره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وظيفه يك مهاجم همينه.نقل قول:
دايي به نظر من زماني افت پيدا كرد كه فوتبال ياد گرفت.يعني وقتي كه خواست در خدمت تيم در همه نقاط باشه.در دفاع،ميانه ميدان و...
برگرديم به گذشته و ببينيم گلهاي و پاسهاي سرنوشت ساز را چه كسي ميداد.از ملبورن گرفته تا بازي با امريكا و....من الان بيطرفانه دارم به گذشته نگاه ميكنم و اينها هم حرفهاي امروز منه.من هم مخالف دايي بودم.چرا؟نميدانم.نميدانستم .بعضي وقتها ما هيپنوتيزم جمعي ميشويم.
بازیکن خوبی بود ,حداقل به فوتبال ایران خیلی خدمت کرد
لیگ برتر با قهرمانی سایپا به پایان رسید
1_سایپا
2_استقلال اهواز
3_ پرسپولیس
4_استقلال تهران
حال کردم پرسپولیس رو استقلاله
واقعا جزء نوادر فوتبال ایرانه :20: من همیشه تحسینش میکنم واقعا مرد بزرگیه
کسیه که اگه چیزیو بخواد همه تلاششو میکنه تا به دستش بیاره
کوهی از تلاش و تعصب و پشتکاره :20: از نظر من که مرد خیلی بزرگیه و خداحافظی باشکوهی هم داشت
نقل قول:
واقعا جزء نوادر فوتبال ایرانه من همیشه تحسینش میکنم واقعا مرد بزرگیه
دقیقا همینطورهنقل قول:
ولی از فرداها بترسید که بخواد مربی تیم ملی بشه.همون وقتهایی هم که بازیکن بود تو کارهای مربیان دخالت میکرد.
بازيكن خوبي بود اگر زودتر از دنياي فوتبال و به خصوص از تيم ملي خداحافظي ميكرد .
با اين خوره بازيهاش مخصوصا تو تيم ملي در اين اواخر سابقه و كارنامه درخشان خودش رو خراب كرد .
البته اقای علی دایی این نکته رو فراموش کردن که
فعلا در زمین حاظر نمیشم البته تا ببینم !
شاید خواستم برای بار چندم از فوتبال خداحاظی کنم
چرخ گردون عجب کارا که نمی کنه
یه زمان تو اسادیوم ها همه دایی دایی صدا می زدن حالا ....
به هر حال علی دایی به فوتبال این مملکت خدمت زیادی کرده و به نظر من دیگه هیچ کسی مثل اون پیدا نخواهد شد .
پاسی که تو ملبورن به خداد عزیزی داد به تمام گل هایی که زده می ارزید .
این ادم هر چقدر که بد هم باشه باید به خاطر زحماتی که کشیده بهش ارزش داد .
از این موضوع میشه به یک نتیجه گیری رسید
اینکه. کاش قهرمانها یا هنرمندان بدونن که همه کارهای و اعمال اون تو حافظه مردوم می مونه و فقط به صرف محبوب بودن یا زحمت کشیدن برای مملکت(در هر عرصه ای).. کارهای نادرستشون از یاد نمی ره
اگر این اقای داییی به موقع از فوتبال کناره می گرفت و از برخی اعمال و شیوها دوری می کرد... مطمئنا الان فقط و فقط تحسین از ایشون می شنیدیم...
بزرگترين خصلتي كه دايي داره و همين باعث شده احترام خاصي براش قائل باشم اينه كه هر موقع با بحران مواجه شده خوب تونسته خودش رو از اون بحران نجات بده و خودش رو دوباره در شرايط جديد به اوج برسونه.
الان هم به نوعي با يك موفقيت بزرگ و در يكي از نقاط اوج ورزشي با بازي كردن خداحافظي ميكنه.
1-اولا دوست عزيز اين مطلق گرايي كه شما مد نظرتون هست فقط توي ايران هست كه انتظار دارند يك شخصيت برجسته، پاك و معصوم و فارق از خطا باشه.نقل قول:
رييس جمهور و يا وزير دفاع آمريكا توي جمع عمومي ترومپت مي زنند و مي رقصند كسي توي دنيا بجز صدا و سيماي ايران :2: اومد بگه واي چه كار بدي؟ متاسفانه چيزي كه دست و پاي ما ايروني ها رو بسته همين افكار ارتجاعي و متحجرانه مون هست كه علتش فرهنگ حاكم بر جامعه هست
علي دايي مثل من وتو داراي عيبهايي هست ولي بماچه؟ كجاي دنيا تا اين حد ژورناليسم سياه بر افكار مردم حكومت كرده كه توي ايران؟متاسفم عميقا
2-شما نوشته اي اگه علي دايي بموقع از فوتبال كناره مي گرفت...
ممكنه شما كه اصلا فكر نمي كنم اهل ورزش باشيد خودتون تا چه رسد به فوتبال....بفرماييد وقتش كي بوده؟
يا مگه من و شمايي كه فوتباليست و ورزشكار نيستيم مي تونيم براي ديگران تعييت تكليف كنيم كه چه وقت بروند كنار و چه وقت بيايند؟
3-من بعنوان يك آدمي كه سعي كردم هميشه بي طرف باشم و اصلا طرفدار هيچ تيم و يا شخصي نيستم ميگم به همهء شما كه علي دايي با گلي كه در بازي پايانيش زد و با كسب قهرماني براي تيم خودش توي دهن همهء بدگويان و حسودان زد
من نخواستم واسه کسی تعیین تکلیف کنم.. نظرمو گفتم .. اگر کسی تحمل شنیدن نظر کسی دیگر را نداره.. مخصوصا اگر به مذاقش خوش نیاد می تونه. نخونه..نقل قول:
دوم شوما از کوجا به این نتیجه رسیدید که من با ورزش مخصوصا با فوتبال اشنایی ندارم....
سوم من قطعا بهتر از شوما می دونم... که هر کسی ممکنه اشتباه کنه.. اما خوب... واقعا اشتباه کردن من نوعی.. همون نتیجه ای رو می تونه داشته باشه که اشتباه کسی مثل علی دایی
در ضمن منظور من اشتباه ایشون در دنیایی ورزش هست نه چیزه دیگه..
سوم وقتی که میگم بهتر بود ایشون به موقع کناره می گرفتن.. با توجه به حرفهای دیگر اهالی فوتبل و ورزش و رفتار دیگر ورزشکاران هست(مثل رسول خادم.. که در اوج خداحافظی.. یادم نیست توی کودوم مسابقه بود اما با یک کشتی گیر سیاه پوست مسابقه داشت... باخت چهار گوشه زمین را بوسید و کنار رفت)
نمی دونم انگاری همه یادشون رفته طی مسابقات تتدارکاتی و مقدماتی جام جهانی و خود مسابقات جام جهانی چقدر انتقاد از علی دایی شد و خیلی ها این نظر را داشتن که ایشون الان دیگه توی اوج خودش نیست و بهتر بود که کناره گیری می کرد.. که باز هم درست صحبتهای ایشون یادم نیست. اما می دونم که خودش هم واکنش نشون داده بود....
من و شوما ورزشکار نیستیم.. اما حمایتها و نظرات ما هست که یک ورزشکار را محبوب کرده و در کنار تلاش خودش به اوج می رسونه
پس نظراته ما همچین بی ارزش هم نیست....
در ضمن..... ایا چون ایشون علی دایی هستند نمی شه ازش انتقاد کرد؟؟؟؟؟
این چند صفحه به به چه چه از ایشون.. ایا واقعا خوندن مطلب انتقادی در مورد ایشون اینقدر به مذاق شوما خوش نیومده؟؟؟؟
که در این صورت من هم متاسفم
سلام مژگان خانمنقل قول:
مثل رسول خادم.. که در اوج خداحافظی.. یادم نیست توی کودوم مسابقه بود اما با یک کشتی گیر سیاه پوست مسابقه داشت... باخت چهار گوشه زمین را بوسید و کنار رفت
من فقط اومدم درباره اين قسمت يه توضيحي بدم. اين آقا : رسول خادم. درباره خداحافظيش درست ميگيد ولي مثل اينكه يادتون رفته كه برادرش وقتي كه رياست در اختيارش بود چجوري ميخواست اونو با پارتي برگردونه به مسابقات. چقدر خودشونو اين دو نفر پيش مردم ضايع كردن.
ميگن طرف رو تو ده راه نميدادند ادعاي كدخدايي ميكرد.
اين دو نفر رو تو مشهد محلشون نذاشتند. اومدن تو تهرون نماينده شدن و مردم ما هم اگه يكي مثل سياوش اكبرپور يا انصاريان بياد كانديد رياست جمهوري بشه به اونا راي ميدن (اينجا هر كي معروفتر مردم بيشتر به اونا راي ميدن كاري هم ندارن طرف چه تخصص يا چه پيشينه اي داره) اونا رو انتخاب كردند.
كم نيستند ورزشكاراني كه براي مردم (يا لااقل براي من) زماني قهرمان بودند و حال نيستند.
... .
نقل قول:
کاملا باهات موفقم....
مثال خداحافظی رسول خادم رو واسه کناره گیری از اوج در دنیایی ورزش اوردم....
خودم هم می خواستم رفتار سیاسی ایشون را واسه رفتار نادرست مثال بزنم که دیدم بحث منحرف می شه....
در هر حال حرف من اینه ورزشکاران بایستی در زمان اوج برن کنار وگرنه بعد از اون عملکردی از خودشون نشون می دن که قعطا قابل مقایسه با عملکرد انها در دوران درخشش و اوج نیست
و این امر می تونه سایه بندازه بر روی موفقیتهای انها...
جالب بود , فکر نمیکردم تو 90 مربیگری علی دایی رای بیاره! هرچند من هم بهش رای دادم!
ولی با 51 درصد به عنوان مهمترین عامل قهرمانی سایپا انتخاب شد!
فردوسیپور هم مثل اینکه زیاد از این انتخاب مردم راضی نبود! با ناراحتی و خیلی کوتاه نتایج رو اعلام کرد!
استقلال قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه .........
ولی ........ :41:
چه خوب که با گلزنی از فوتبال خداحافظی کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من خودم همشری علی داییم خاطرشم بد جور می خوام اما استقلالی ام ...
تهران IranSport.Net - "علي دايي"مربي و بازيكن تيم فوتبال سايپا گفت:ديدار با تيم مس كرمان آخرين حضور من در فوتبال به عنوان بازيكن بود. در پايان ديدار تيمهاي سايپا و مس كرمان در چارچوب رقابتهاي فوتبال قهرماني باشگاههاي برتر ايران كه با پيروزي ۲بر صفر تيم سايپا و قهرماني اين تيم به پايان رسيد،اين مطلب را درجمع خبرنگاران بيان كرد.
وي اظهارداشت: من پيش از اين تصميم گرفته بود كه در پايان ليگ فوتبال باشگاههاي برترايران از صحنه رقابتها به عنوان بازيكن كنار بروم كه اكنون زمان آن فرا رسيده است.
مربي تيم فوتبال سايپا باابراز خرسندي ازكسب عنوان قهرماني تيم سايپا گفت:ما براي تمامي بازيهاي خود برنامه داشتيم ، من قهرمان نشدم بلكه اين تيم سايپا بود كه قهرمان شد و من تنها به اين امر كمك كردم .
وي گفت: من هيچوقت خودم را سرمربي نميدانستم وعضوي ازمجموعه ميدانستم خوشحالم كه زحمات تيم ما جواب داد .
وي درباره ادامه مربيگري خود در تيم سايپا گفت: هنوز هيچ صحبتي براي تمديد قرار داد نشده است و اگر بمانم برنامه كامل تر و قوي تري براي ليگ بعد و قهرمانان اسيا خواهم داشت.
سرگروه سابق تيم ملي فوتبال ايران گفت: از تمام كساني كه از من حمايت كردند ممنون هستم و اگر از صدر جدول دور شديم به دليل اشتباهات خودمان بود و حاشيههايي كه براي ما درست شد .
وي درباره اينكه چرا خداحافظي خود از فوتبال را قبلا اعلام نكرده بود، گفت: احتياجي به اعلام نبود و از قبل تمصميم گرفته بودم كه در اين بازي از فوتبال به عنوان بازيكن خداحافظي كنم.
وي افزود: درسهاي خيلي زيادي از ليگ برتر گرفتم و مهمترين اين بود كه آدم نبايد با وجود چند امتياز اختلاف قبل از پايان مسابقات خود را قهرمان بداند .
جدول آخرین هفته لیگ برتر
جدول
ليگ برتر فوتبال هفته سی ام
ج گلها خ م ب ت تيمها ر
56 31-45 04 11 15 30 سايپا 1
54 28-33 08 06 16 30 استقلال اهواز 2
53 33-49 05 11 14 30 پرسپوليس 3
52 30-39 06 10 14 30 استقلال 4
49 28-41 09 07 14 30 سپاهان 5
43 36-40 09 10 11 30 ابومسلم 6
41 42-37 11 08 11 30 پيکان 7
39 42-39 11 09 10 30 ذوب آهن 8
36 39-35 10 12 08 30 مس کرمان 9
34 32-29 10 13 07 30 فجرشيراز 10
33 36-36 10 13 07 30 پاس 11
33 43-33 13 09 08 30 برق 12
32 31-28 12 11 07 30 صبا باتری 13
32 29-21 12 11 07 30 ملوان 14
28 32-24 12 13 05 30 فولاد 15
20 47-30 14 14 02 30 راه آهن 16
چی چی قهرمانی حقشه... همین چهارمی هم زیادشه
1- شوما نه >>>شما !!نقل قول:
2- مشكل شما بعنوان يكي از ايراني جماعت اينه كه مي خواد توي همه چيز اظهار نظر كنه حتي اگه خودش متخصص و كارشناس نباشه.اين خصلت ما در دنيا زبانزد هست
شما اگه با فوتبال آشنا بودي مي ديدي كه در عالم فوتبال اونايي كه عليه دايي حرف مي زنند2 دسته اند:بيشتريها مغرض ها كه از روي حسادت چشم ديد ايشون رو ندارند و يك عدهء كمي هم كساني كه از سر دلسوزي و با شناختي كه از فوتبال پرحاشيهء ايران دارند صلاح رو در اين مي دونستند كه خداحافظي كنه برهنقل قول:
وقتی که میگم بهتر بود ایشون به موقع کناره می گرفتن.. با توجه به حرفهای دیگر اهالی فوتبل و ورزش و رفتار دیگر ورزشکاران هست
در كنار اينها قشر زيادي هستند كه طرفدار علي دايي بودند كه در همين برنامه هاي ورزشي تلويزيون و همين تاپيك هم خوشبختانه حضورشون محسوسه
مگه دونگا ساليان سال در فوتبال برزيل حضور نداشت كه اگه سنش از دايي بيشتر نبود كمتر هم نبود؟همينطور كافو و خيلي هاي ديگه؟چقدر فوتبال اونها سرتر از علي دايي بود؟با توجه به اينكه دايي نمونهء يك ورزشكار موفق ايران و جهان سوم هست بايد قضاوت كني دوست عزيز
همين علي دايي رو ميگم كه هنوز ركورد گل هاش رو كسي نتونسته بشكنه:5:
متاسفانه همون كه دوستمون گفت:ايراني مرده پرست هست
تا طرف هست لجن مالش مي كنيد وقتي از دست رفت آه و ناله سر مي كنيد ...مرده پرستي ريشه اش در همين اخلاق شماست اما مقاومت مي كنيد و نمي خواهيد قبول كنيد... خب نكنيد!
همين رضازاده چند سال پيش تر اگه رفته بود تركيه و 10ميليون دلار رو گرفته بود همه شروع مي كردند به تاسف خوردن اما الان كه هست كم كم دارند حرفها و توهين هايي كه براي دايي زدند رو براش در ميارند
فايده نداره دوست عزيز اين بحثها...نرود ميخ آهنين در سنگ{منظور از سنگ يعني كلهء ايراني}
انتقاد از يك ورزشكار رو بايد يك متخصص ورزشي بي طرف بكنه نه فلان روزنامه ورزشي نويس طرفدار قرمز يا آبي! يا شخص شوما:tongue:نقل قول:
در ضمن..... ایا چون ایشون علی دایی هستند نمی شه ازش انتقاد کرد؟؟؟؟؟
این چند صفحه به به چه چه از ایشون.. ایا واقعا خوندن مطلب انتقادی در مورد ایشون اینقدر به مذاق شوما خوش نیومده؟؟؟؟
من بيشتر مي بينم كه حرف حق به مذاق شوما خوش نيومده تا انتقاد از دايي به مذاق من!:21: :27:
اصلا هم این طور نیست
استقلال حقش قهرمانی بود
ادم بزرگی هستش با اعتماد بنفس واقعا بالا و پشتکار عالی
دمش گرم همیشه براش احترام قائل بودم و هستم
تایید می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
رييس جمهور و يا وزير دفاع آمريكا توي جمع عمومي ترومپت مي زنند و مي رقصند كسي توي دنيا بجز صدا و سيماي ايران اومد بگه واي چه كار بدي؟ متاسفانه چيزي كه دست و پاي ما ايروني ها رو بسته همين افكار ارتجاعي و متحجرانه مون هست كه علتش فرهنگ حاكم بر جامعه هست
علي دايي مثل من وتو داراي عيبهايي هست ولي بماچه؟ كجاي دنيا تا اين حد ژورناليسم سياه بر افكار مردم حكومت كرده كه توي ايران؟متاسفم عميقا
به به آقا مهران...ديگه طرف انجمن برنامه نويسي نميايي؟:46:نقل قول:
خوشحالم كه هنوز كسايي هستند كه يك جو معرفت و قدرشناسي در وجودشون پيدا ميشه در اين زمونهء نامرد
به خوب نكته اي اشاره كردي:اعتماد بنفس بالا و پشتكار....انصافا هر كسي جاي علي بود بعد جام جهاني و اون فضاي مسموم و جوسازي هايي كه براش راه انداختند ديگه حتي ايران هم نميامد و ميرفت با افتخار بعنوان يك عضو تيم ملي در خارج زندگي مي كرد
اما نشون داد كه از خرابه ميتونه كاخ بسازه...اين چيزيه كه مهمه و بس...:20:
الان هم كه با بازيكني فوتبال خداحافظي كرد بهترين وقتش براي خداحافظيش بود...از همه لحاظ كه فكرشو بكني...
زمستون ميره ولي روسياهي به ذغال و بدخواهان و بدگويان ميمونه...
اينم توي يه وبلاگ ديدم و تقديم به هر چي آدم بامرام و با معرفته :
» [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط اگه يوتيوب براتون مسدود نباشه:19:
کرتیم داداشنقل قول:
به به آقا مهران...ديگه طرف انجمن برنامه نويسي نميايي؟
خوشحالم كه هنوز كسايي هستند كه يك جو معرفت و قدرشناسي در وجودشون پيدا ميشه در اين زمونهء نامرد
اتفاقا الان از اونجا میام به هر حال هر روز که بگذره تو برنامه نویسی بیشتر پیشرفت حاصل می شه و ساکن دائمی اونجا می شم و از متفرقه ...... خلاص می شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه سوال هم پرسیدم در مورد اعداد اول تو بخش دلفی فکر نکنم برای شما حرفه ایها چیز سختی باشه اگه می تونی بیا اونجا و کمک کن که بد جور تو کفم
زمان جام جهانی در اوج منفوریت!! بود اما کم کم داره محبوبیتش رو بدست می یاره بقول فردوسی پور به هر چیزی که تو فوتبال بخواد دست پیدا می کنه (بهترین گلزن جهان بازی تو بایرن مونیخ گلزنی در لیگ قهرمانان و ...) هیچکسی تو ایران می شناسید این جور باشه؟؟؟؟
آقایون دوست عزیز هر کسی نظری داره و مخالفی بهرحال حرمت همدیگر رو لطفا حفظ کنید
اصولا ورزشکاران حرفه ای از مردم جدا نیستند نه آنها باید هر جور عشقشون کشید رفتار کنند و نه مردم ناسپاس باشند
هر دو با هم
این وسط کل منیجر ها و شبکه های ورزشی تصمیم می گیرند که البته تو ایران قضیش کلا فرق داره " چی فرق نداره"
وقتی کسی مثل زیدان اون کار رو تو مراسم آخر انجام داد یکی بد می گفت ، یکی تایید می کرد و یکی هم بعنوان funny به کل قضیه نگاه می کرد
کل ورزش قهرمانی و حرفه ای به همین حواشیو بازی هاست وگرنه مردم می رفتند تو خانه هاشون یا تو زیر زمین ورزش می کردند . ما بکسی مدال می دیم و برای سفیر صلح شدنش هوورا می کشیم که برامون رضایت مندی حالا از هر نوعش رو بیاره
خواندن زندگی نامه ی یک فوتبالیست در موقع غذا خوردن رو مردم دوست دارند ، همون طوری که داد زدن در ورزشگاه
موفق باشید
خوبه خدارو شکر خداحافظی کرد
اخرین کاری که کرد ..سر بلندش کرد
سلام آرش جان
من طرفدار پرسپوليس هستم ولي هميشه حرف حق رو مي زنم.
فصل قبل استقلال بهتر از پرسپوليس بود و حقش هم قهرماني بود كه رسيد و پرسپوليس هم همون جا بود كه حقش بود ولي اين فصل واقعا حق پرسپوليس قهرماني يا دومي بود ولي سايپا بهتر از پرسپوليس و استقلال بود و به حقش رسيد و تو امسال همش اول بود به نظر من استقلال خيلي شانس داره وگرنه بايد مثل پارسال پرسپوليس مي شد كه نشد ولي پرسپوليس بايد امسال دوم مي شد كه نشد خدا كنه دنيزلي و نيكبخت و كعبي و معدنچي بمونن اگر بمونن پرسپوليس سال ديگه قهرمانه
با تشكر
باي
[QUOTE=FarhadP30;1134868]1- شوما نه >>>شما !!
2- مشكل شما بعنوان يكي از ايراني جماعت اينه كه مي خواد توي همه چيز اظهار نظر كنه حتي اگه خودش متخصص و كارشناس نباشه.اين خصلت ما در دنيا زبانزد هست
شما اگه با فوتبال آشنا بودي مي ديدي كه در عالم فوتبال اونايي كه عليه دايي حرف مي زنند2 دسته اند:بيشتريها مغرض ها كه از روي حسادت چشم ديد ايشون رو ندارند و يك عدهء كمي هم كساني كه از سر دلسوزي و با شناختي كه از فوتبال پرحاشيهء ايران دارند صلاح رو در اين مي دونستند كه خداحافظي كنه بره
در كنار اينها قشر زيادي هستند كه طرفدار علي دايي بودند كه در همين برنامه هاي ورزشي تلويزيون و همين تاپيك هم خوشبختانه حضورشون محسوسه
مگه دونگا ساليان سال در فوتبال برزيل حضور نداشت كه اگه سنش از دايي بيشتر نبود كمتر هم نبود؟همينطور كافو و خيلي هاي ديگه؟چقدر فوتبال اونها سرتر از علي دايي بود؟با توجه به اينكه دايي نمونهء يك ورزشكار موفق ايران و جهان سوم هست بايد قضاوت كني دوست عزيز
همين علي دايي رو ميگم كه هنوز ركورد گل هاش رو كسي نتونسته بشكنه:5:
متاسفانه همون كه دوستمون گفت:ايراني مرده پرست هست
تا طرف هست لجن مالش مي كنيد وقتي از دست رفت آه و ناله سر مي كنيد ...مرده پرستي ريشه اش در همين اخلاق شماست اما مقاومت مي كنيد و نمي خواهيد قبول كنيد... خب نكنيد!
همين رضازاده چند سال پيش تر اگه رفته بود تركيه و 10ميليون دلار رو گرفته بود همه شروع مي كردند به تاسف خوردن اما الان كه هست كم كم دارند حرفها و توهين هايي كه براي دايي زدند رو براش در ميارند
فايده نداره دوست عزيز اين بحثها...نرود ميخ آهنين در سنگ{منظور از سنگ يعني كلهء ايراني}
انتقاد از يك ورزشكار رو بايد يك متخصص ورزشي بي طرف بكنه نه فلان روزنامه ورزشي نويس طرفدار قرمز يا آبي! يا شخص شوما:tongue:
من بيشتر مي بينم كه حرف حق به مذاق شوما خوش نيومده تا انتقاد از دايي به مذاق من!:21: :27:[/
QUOTE]
متوجه نشدم اسمایلی خنده چی بود کنار کلمه شوما گذاشته بودی
اگر تونسته بودی بخونی دیدی که مکان زندگی من اصفهان هست .. در نتیجه باز هم اگر می تونستی تجزیه و تحیلی کنی متوجه می شدی.... شوما به خاطر لهجه داشتن نوشتم.. (کاری که همیشه می کردم)
در ضمن لحن حرف زدنت ا به مذاقم خوش نیومد ......
من انسانم و حق دارم در مورده هر چیزی اضهار نظر کنم... به شرطی که نه خودمو بالاتر از کسی بودنم و نه توهین کنم
که من هم هیچ کودوم این کارهارو نکردم..... من توی پستهای بعد نظرمو کامل گفتم.. و اگر شوما نمی خواهی قبول کنی... مهم نیست... من منکر افتخاراتی که علی دایی برای فوتبال این مملکت به ارمغان اورده نبوده و نیستم.... اما هنوز هم معتقدم چه ایشون چه هر قهرمان دیگه ای باید وقتی در اوجه کنار بره.. چون بعد از دوران اوج قطعا نمی تونه عملکردی به خوبی عملکرد دوران درخشش داشته باشه..معتقدم ایشون هم بایستی در دوران اوجش کنار می رفت و به همین مربی گری می پرداخت قطعا در معرض خیلی از انتقاد ها قرار نمی گرفت
باز هم می گم اگر خواستی جوابی بدی
اول روشن کن منظورت از اون اسمایلی چی بوده؟؟؟؟؟