اگه سرعت ۵۱۲ کیلوبایت براتون خوبه اره انتخاب ۴مگابیت خوبهنقل قول:
Printable View
اگه سرعت ۵۱۲ کیلوبایت براتون خوبه اره انتخاب ۴مگابیت خوبهنقل قول:
الآن با آرت 5 شاتل حداکثر سرعتی که IDM به من میده 350 کیلو بایت هستنقل قول:
دوستان كسي هست كه آخرين پيش فاكتور ش تاريخ ش خود به خود يك سال تمديد شده باشه
مثل اينكه براي ي عده تمديد كردن بعد حالا يا پشيمون شدن يا از بالا نگذاشتن
برگردوندن به قبل
مثل پيام زير كه فقط در نسخه ios تلگرام هست اونم نميشه فوروارد كرد
حتي در نسخه وب پاك شده و نيست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
بله ماله منو پیام اومد تا ۹۷ تمدید شد
حالا تو فاکتور میبینم امروز دوباره برگشته ۹۶
این پیام می تونه خیلی معنا داشته باشه خیلینقل قول:
خدا لعنت کنه بعضیارو که دیگه 4 سال دیگه رای نمیخوان و هرکاری میخوان میکنن
دقیقا همینطوره :n03:نقل قول:
این همش بازار گرمی شرکت ها هست و هیچ اتفاق بدی قرار نیست بیفته این ها دارن از فضای بوجود امده سو استفاده میکنن و سود کلانی به جیب میزنن.
گول این شرکت ها رو نخورید و بعد از تغییر سرویس ها اگر شاهد عدم رعایت قانون سرعت 1 به 1 بودید شکایت کنید و پدرشون رو در بیارید.چیزی که در سرویس های فعلی قابل اعتراض نیست سرعت سرویس هست و بر اساس قانون قدیم سرویس بین 8 نفر تقسیم میشد ولی الان اگر شما سرویس 16 مگ بگیری باید به شما همین سرعت رو ارائه بده و در صورت این که زیر 90% این سرعت رو ارائه کنه شما حق شکایت داری.
مگه گفتن این سرویس ۱ ب ۱؟
فکر نکنم اینو تقیر داده باشن
---------------------------------------------------
الان مشکل اصلی من قیمته لیست های وب درومده اگه مبنا رو این قیمتا بگیریم
۴مگ در طرح جدید دارن میدن ۴۰ تومن
الان ۴مگ دارم میدم ۱۹ تومن این اصلی ترین مورد
مگر شاتل بیاد قیمتی فراتر بزاره که فکر نکنم اجازه داشته باشن:n27:
19 تومن چند گیگ میگیری در ماه؟ این سرویس های وب 40 گیگ میده, یعنی گیگی هزار تومن.نقل قول:
دوستان اشتباه نکنین . شما با این سرویس می تونیدقابلیت استریم در ماه داشته باشید و نگران حجم نباشید . مثلا اگر 16مگ رو با 160 گیگ خارجی 80 تومن بگیرین اگر دانلودر خفن نباشین . می تونین خیلی راحت در ماه به صورت ناپیوسته استریم داشته باشید ..در سرویس های قبلی که شبانه بود فقط شب باید پا می شدین و فایل برای دانلود می زاشتین که برای من و خیلی ها که اطرافم هستن اینکار بیهوده بود . + اینکه شما هنوز می توانید با داشتن شبانه های همراه اول و سرویس های وای فای اینکارو انجام بدین . دانلودر ها بزرگترین ضربه را از این طرح خوردن ولی خیلیا از این طرح سود می برن . فقط یه جامعه اماری از اطرافتون بگیرین می تونین متوجه بشین خیلی ها به این قدرت دانلود نمی کنن . تنها مشکل بزرگی که این طرح داره برداشتن حجم نامحدود داخلیه !!!! که این زرنگی وزیر رو رسوند .... و دانلود گیم که باید یا از بازار خرید کرد یا به صورت شبانه همراه اول یا ساعتی های ایرانسل استفاده کرد ....در ضمن سرویس های اختصاصی هم هستن که رقم های بالایی دارن ولی محدودیت حجم ندارن که از 300 هزارتومن در ماه شروع می شوند تا چندین میلیون .......این طرح دقیقا به دانلودر ها وگیمر ها ضربه زد . تا کسانی که استریمر و مدیا باز هستند . نسبت جامعه هم درسته ....بیشتر مردم مدیا باز هستن !!!.پس اکثر جامعه در نهایت راضی خواهند بود .نقل قول:
الان شخصي كه مصرف كمي داره ولي سرعت بالايي مي خواد بايد چه كار كنه
بهترين راه نت سيم كارت احتمالا
دوست عزیز مشکل شما اینجاست فکر می کنید کیفیت پایین اینترنت ایران بخاطر دانلودر هاست در حالیکه بخاطر چندین لایه فیلترینگی هست که بروش اجرا می کنن شما سایت IMDB رو باز کن ببین چه برسر این سایت اوردن با شبکه فیلترینگی که دارننقل قول:
نه عزیزمن هیچ تغییری نخواهد کرد همون که هست می مونه تازه شانس بیارید کلا ملیش نکنن بگن همینه که هست
منظور شما از استریم کردن این هست که تماشا کنی دیگه چون گه بخوای خودت استریم کنی با اینترنت ADSL این امکان وجود نداره و شما به سرویس با اپولود قوی نیاز داری مثل VDSL یا فیبر نورینقل قول:
بله در مورد سرعت اینو گفتن:نقل قول:
"نرخ بیت های (سرعت) اعلام شده در این جدول باید برای ۹۵ درصد زمان تضمین شود و در ۵ درصد زمان حداکثر می تواند به میزان ۵۰ درصد کاهش یابد."
که تعریف عدم شیر سرویس خریداری شده و ارائه سرعت واقعی در همه زمانهای قرارداده (95 درصد زمان)
در مورد قیمت که گفتید شاتل قیمتی فراتر بزاره؛ باید یاداوری کنم قیمتها و سرعت ثابت و طبق لیست وزارت خواهد بود و رقابت بر اساس حجم و اپشنهای اضافی و تشویقی خود شرکتهاست
مثلا های وب در انتهای صفحه اعلام تعرفه نوشته که فشفشه همچنان باقیه (برای کسایی که دیگه خیلی حجم میخوان)
شاتل هم میتونه نواوری هایی که تا حالا داشته به عنوان تشویق کابر به سرویسش اضافه کنه مثلا:
سرویس 4 مگ (نسخه اول): 30 گیگ 40 تومن
سرویس 4 مگ (نسخه دوم): 10 گیگ 40 تومن + اجازه استفاده از شاتلند
توی جدول قیمتهای جدید سقف قیمت هستن.یعنی احتمال داره بسته های با حجم کم و سرعت بالا ولی قیمت کمتر از سقف مجاز قیمت هم ارائه بشه.مثلن میشه ده گیگ با سرعت چهار مگ رو بفروشن ۲۵ تومن.نقل قول:
Sent using Android ForumReader app
بازم فكر نكنم براي كم مصرف ها به درد بخورهنقل قول:
الان صبا نت رو دارم تمديد ميكنم
سرعت تا ١٦ و ٦٠ گيگ رو ميده ٦٠ تومان يكسال
اين سرويس براي كم مصرف ها عالي
هم سرعت داره و هم حجم
البته اگر شاتل زمان رو تمديد كنه بازم بد نيست فقط حجم بخري اونم تو جشنواره فقط
------------
اين رو از صبانت تمديد كردم
قيمت ش عالي
دو سال ١٦٠ گيگ بين المللي ١٤٥ در مياد
اتفاقا منظور من این نبود اصلا هم بحث اینترنت ضعیف رو نزدم .چون در مرکز ها جدا سازی بخوبی انجام شده و افزایش یوزر باعث کیفیت پایین میشه !!!نقل قول:
نقل قول:
خیر منظور من استریم از لحاظ دیدن بود نه از لحاظ استریمر بودن ....با ای دی اس ال من با پارس روی 1080 ویدئو می بینم .
سلام
واسه من تمدید کردن و فقط پول شبانه محاسبه شده یعنی دیگه حجم نمیدن و باید اضافه بخرم ؟
براي من هم تمديد شدنقل قول:
ولي يك سال نيست زده تا ١٦/٠٨/٩٧
مال شما احتمالا شبانه بايد پرداخت كني اره ؟
بله تایید میشه دوباره برای منم فعال کردن
1397/08/18
حالا چرا ٩ ماه و بيست روز
منتظر حجم جشنواره اي بمونيم
يادش به بخير ١٠٠ گيگ ٦٠ درصد تخفيف
تمام افکت های ویندوز رو دیسیبل کردی ؟ شده ویندوز 2000.نقل قول:
من تازه دیدم و به شرکت زنگ نزدم ولی فکر کنم باید پول شبانه بدم و حجم اضافه بخرم ! ولی اگر حجم هم بدن خوبه :n09:نقل قول:
اینجوری که برای لیست نهایی منتظرم برای نمایشگاه E3نبودم :n02:
امشبم که گذشت فقط ۲روز تا زمان نهایی
برای من که طرح یکساله دارم از طرح خودم چهارروز دیگه باقی مونده الان که فاکتورم داخل پنل صادر شده اگر الان همین طرح قبلی تمدید کنم مصوبه طرحهای جدید که اومد رو طرح من تاثیری نداره
سلام خدمت همه دوستان
ببخشید میخواستم بدونم برنامه ای رایگان دارید به من معرفی کنید که آیپی اینترنت من رو از یه آیپی ایرانی به یه آیپی ایرانی دیگه تغییر بده برای افزایش سرعت اینترنت در هنگام محدود شدن سرعت اینترنت؟!
با تشکر
شاتل محدودیت رو روی اکانت شما اعمال میکنه و نه ای پی.نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست گرامی من قبلا با یه برنامه ای این کار میکردم که اون برنامه دیگه از کار افتاده و رایگان بود و سرعت محدود شدم به حالت اولیه بر میگشت تست شده که میگم
شما برنامه ای سراغ ندارید یا وی پی ان ایرانی رایگان؟!
اگر پرداخت نكني احتمالا تا آذر سال اينده خود به خود تمديد بشهنقل قول:
بازم بپرس
اگر پرداخت كنين كه بله شما سرويس خريدين تا انتهاي سرويس مشكلي نداره
چون ديشب تماس سرويس هاي حجمي زمان تمديد شده
شايد براي شما هم شده باشه
نقل قول:
هست ولی فک نمیکنم رایگان باشه
اگه اطمینان دارید خب هیچی. میشناسم وی پی ان ایرانی ولی پولی هستند.نقل قول:
به عنوان توصیه اگه پولی خواستید بگیرید از جایی بگیرید که سروراش رو از خود شاتل گرفته باشه. چون شاتل ارتباط شما با سرور های زیرمجموعش رو محدود نمیکنه.
میشه لطف کنید لینک بدیننقل قول:
نقل قول:
خصوصی براتون میفرستم. اینجا خلاف قوانینه!
بسته شاتللند حذف شد!...
Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk
این شاتل دیگه گندش رو دراورده
اول شبانه رو حذف کرد . حالا هم شاتل لند
خوب همونجوری که مشخص بود هدف فقط محدود کردن کاربران بوده و فشار بر حذف امکانات تشویقی
بشخصه شاتلند بکارم نمیومد ولی برای بقیه این یعنی کوچ کردن به شرکت دیگه
(البته اگه شرکته دیگه بزارن بمونه)
یعنی چی شاتل لند حذف شد منظورتون بسته شاتل لنده یا آپلودسنتر شاتل لند؟
متاسفانه خیلی مردم بدی هستیم فقط منافع شخصی خودمون رو در نظر می گیریم حاضریم دیگری نابود شه ولی خودمون در آرامش باشیم ...
این موضوع رو میشه به بوضوح از نظرهای کاربران درباره این موضوع تو سایت های مختلف متوجه شد ...
با تمام تجربه ای که ماها حالا کم یا بیش داریم تو این مملکت و از سیستم حاکم بر اون باید از خیلی پیشتر می دونستیم که امکان نداره این ها کاری انجام بدن که در جهت آرامش و آسایش مردم باشه و این طرح هم فقط و فقط درجهت محدود سازی کاربران هست ولی به روشی کاملا سرگرم کننده و به ظاهر جذاب ...
بنده که متولد دهه هفتاد هستم و طبیعتا باید تجربه م خیلی کمتر از دیگردوستان باشه در تجربه رویدادهای وحشتناک این مملکت این موضوع برام روشنه تعجب می کنم چطور خیلیا نظرات مثبت در موردش دارند عزیران یکم فکر کنیم و فقط منافع شخصی رو ترجیح ندیم یکم به فکر خودمون و مردم باشیم .....
ممکنه شمای نوعی یکی از اون بسته ها برات خوب باشه و حتی هزینه اینترنتت رو کاهش هم بده اما شما نباید منافع شخصی خودت رو به منافع اکثریت ترجیح بدی و شروع کنی به تعریف از طرحی که اگر کمی روش فک کنی متوجه میشی کاملا در جهت محدود سازی اینترنت هست ....
فقط خودمون رو نبینیم دوستان .