کی شروع کردن؟نقل قول:
ما از شرق استان شروع کردیم به سمت غرب
مشکل شما هم انشالله به زودی حل میشه
من گلوگاه هستم.از گلوگاه شرقی تر هم مگه داریم تو مازندران؟
برا من که 256 سرعتش 25 کیلوبایت شده.128 رفیقم هم شده 8.
هنوز هم درست نشده.
Printable View
کی شروع کردن؟نقل قول:
ما از شرق استان شروع کردیم به سمت غرب
مشکل شما هم انشالله به زودی حل میشه
من گلوگاه هستم.از گلوگاه شرقی تر هم مگه داریم تو مازندران؟
برا من که 256 سرعتش 25 کیلوبایت شده.128 رفیقم هم شده 8.
هنوز هم درست نشده.
شما چقدر ساده هستین باور میکنین
باید با این قضیه کنار بیاین که سرعت واقعی شده
بهترین کار رو کردن هر کس پول داد به اندازه پولش سرعت میگیره تازه سرعت سایت خارجی هم بالابردن من خودم128 دارم سرعت 16 بشه من راضیم
الان اگه من دو مگ بگیرم سرعت دانلودم چقدره ؟ کسی دو مگ داره ؟ سرعت دانلود تا 256 کیلوبایت بالا میاد ؟نقل قول:
اقا کسی یه مگ یا 2 مگ 6 ماهه خریده یا نه؟سرعتش چطوریه؟
بگید خوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووووب
نه الان فعلا به سرویس های بالا اعتماد نکن تا موقعی که درست بشه سرعت سرویس 128 محدود و نامحدود یکیه یا 512 محدو و نامحدود یکیهنقل قول:
فعلا که رو سرویس ها نامحدود فرق نذاشتن وروی سرویس ها اینطوری کردن
من آسیا تک هستم قبلا شبانه رایگان سرعت دانلود 400 بود الان 60 ، 80 ، به زور 100 بشه پریشب هم 20
بابا سرویس محدودم افتضاح .من 1مگ 8گیگ دارم 1 ساله .از پنجشنبه سرعت نتم از 5kb بیشتر نشده. 15 دقیقه طول کشید تو خوده سایت مخابرات برم.در ضمن امروز زنگ زدم 2020 گفت تا عید فطر حتما سرویسا درست میشه حالا راستو دروغش با خودشون.
عاقا مثل اینکه طرف های شما خرابه کلا! اینجا انگار اکانتینگ رو اعمال کرده باشن سرعت پیج باز کردن خیلی خوب شده ولی دانلود یه سقفی داره دیگه بیشتر نمیره اینطوریاست ولی یه مشکلی که هست من دو مگ خریدم دانلودم 120 هست بجا 250نقل قول:
به شما گفتن تا عيد فطر؟نقل قول:
درود فراوان بر وزیر ارتباطات که جایگاه اینترنت ایران رو در بین 186 کشور نشان داد (کسب رتبه 168)...حماسه ای دیگر از دولت 9 و 10......
سرعت دانلود در شش ماهه سال 2013 هنوز به کیلو بایته...... :n04::n04::n04:....... آفرین و مرحبا به خلق چنین حماسه ای که در هیچ جای این دنیا نمیتونید پیدا کنید...
خداییش باید از این جماعت تقدیر کرد که 30 و خورده ای سال از انقلاب میگذره ...و ما همچین سرعت نجومی رو داریم....:n02::n02::n02:
سرعت به حالت قبلی به هیچ وجه بر نمبگرده
که با128 400 دانلود کنیم
ممکنه 128 رو 30 باشه یا 10 تا بیشتر بازم بچه ها پدر شونو در می یارن با خودم هم هستم بهتون ور نخوره
خیر دوست عزیز ؛ اینجوری نیست که میفرماییدنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز؛ من خودم شاتل دارم؛ سرعتش مثل همیشه عالیه؛ شب و روز و خارجي و داخلي هم نداره؛ وبگردیش که حرف نداره؛ فقط حیف...
ظاهرا دارن درست میکنن :n10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان سه روزه سرعت باز کردن صفحه سایت خیلی زیاد شده با قند شکن هم میتونم فیلم تو یوتیوب ببینم بدون قطعی و وصلی.ولی سرعت دانلود روی 40 تا50 هست یعنی با قند شکنم همینطوریه.
اینترنت چرت دی اس ال 128 کیلو 6 ماه گی مخابرات دارم(معذرت میخام باور کنید اعصابم خردهداغونه)
یعنی درست میشه؟
سرعت اصلا از 50 بالاتر نمیره پس چرا صفحه اینقدر زود loadمیشه؟
دوستان تا حالا پینگ با ۳۰۰۰ میلی ثانیه دیدید؟
امروز مخابرات حوال اذان بود نمیدونم باچه ip
بود البته تست گرفتیم چنین حماسه ای رخ داد!:n04:
دوستاننقل قول:
پینگ بالا باشه خوبه یا پایین؟
اخرش متوجه نشدیم
سلامنقل قول:
دوست عزيزم پينگ هر چي پايينتر باشه بهتره .
نقل قول:
پایین ................
شاتل مشکلی نداره.
فقط خدا کنه سرعت سرویس محدودو برگردونن.اخه من 1 ساله محدود 256 دارم.اسیر شدیم.
جناب شما که الان 256 محدود یک ساله دارینقل قول:
سرعتت در روز و شب دقیقا چنده؟
و اینکه سرویس شاتلت چه طرحیه و سرعتش تو شب و روز چنده؟
با تک لینک به نهایت سرعت میرسی یا نه؟
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
کسی سرویس دو مگ داره سرعت دانلودش چطوره ؟
وقتی دانلود نکنی پینگت می یاد پایین باسه من بهتره که از همون اول همین جوری باسم بود سرعت دانلود پایینه همیشه 8 هستش اینم ماله من همین الاننقل قول:
پینگه گوگل هم رو 130 هستش
من دارم یکماهه 4 گیگ سرعت دانلود 120 هستنقل قول:
پس یک مگ با دو مگ چه فرقی داره؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:قبلا این ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میزدیم ریداکت میشد به همین ادرسی که بالا گفتیدنقل قول:
ولی چرا مثل همیشه نبود از خود مخابراتی های بی اطلاع بایدپرسید
مرسی از همه دوستان
سه روز نتمو فعال کردم ببینید چقدر استفاده کردم:n14:
خیر سرمون سایت داریم نه میشه تو وی پی اس رفت نه میشه خودمون با این سرعت اپ و دان کرد
اه اه
چقدر بدم میاد ازاین بی مسئولیتی
چرا اخه پیگیر نیستن اخه
دوستان کسی با بالادستی ها شکایت کرده؟؟!
جوابی هم گرفته؟:n27:
نقل قول:
من شاتل ندارم از دوستم پرسیدم گفت مشکل نداره سرعتشم از 150 تا 200 متغیره.احتمالا تک لینک.البته من قبل از عید شاتل داشتم سرعتم تا 250-300 هم میرفت.طرح دوستم فک کنم 256 محدود سه ماهه باشه.من که قبل عید شاتل داشتم سرعت دانلود تو ساعات رایگان به 60 افت میکرد و اگه هم زیاد دانلود میکردی تو رو محدود میکردن دیگه حتی از سرعت واقعی خودتم کمتر میشد تو دانلود رایگان تقریبا به 10-15 میرسید.
سرعت خودمم هم الان که کم کردن بین 60 تا 80 متغیره چه شب چه روز.
کجایی سرعته تک لینک 460 دراوایل عید.:n28:
بچه ها من دیروز 1 گیگ ترافیک خریدم فک کنم یه 200-300 تایی رو استفاده کردم ولی هنو از ترافیکم کم نشد ولی تا فردا وقت دارم.
ولی الان دیگه دانلود بهم حال نمیده.
مثل اینه که یه pc غول داشته باشی حالا بخوای با سیستم 10 سال پیش کار کنی.
حالا که دیگه محدود کردن دیکه امکان نداره بتونی توی یه ماه 999 گیگ دانلود کنی.اگه شب و روزم دانلود کنی با سرعت 256 کیلو بیت حداکثر میتونی 80 گیگ دانلود کنی و با 128 40 گیگنقل قول:
حالا چرا زدند 999 گیگ فک کنم دارن مسخرمون میکنن.
نقل قول:
یه ادرس هس هنوزم کار میکنه
85.185.107.198
نقل قول:
من شاتل ندارم دوستم داره ازش سوال کردم گفت مشکلی نداره سرعتشم بین 150 تا 200.طرح دوستم فک کنم 256 سه ماه باشه.من خودم قبل عید 256 محدود یک ماهه شاتل داشتم سرعتم حداقل 250 بود البته تو دانلود رایگان حداکثر 60 میشد.که اگه زیاد دانلود میکردی تو رو محدود میکردن و سرعتت حداکثر 10-15 میشد.
الان که مخابرات دارم سرعتم حداکثر تا 80 میره.طرحمم 256 محدود 1 سالست.قبل از اینکه محدود بشم سرعتم مجموع چند لینک 460 میشد.
یادش بخیر اوایل یه مخابرات گرفتم تک لینک 460 میرفت تو دانلود شبانه.چه حالی میداد.
سلام.
سرعت همچنان پایینه ! باتوجه به گفته بعضی از دوستان گفته بودن از شرق شروع کردن مشکل رو حل کنن، ولی هنوز ما هم که گلوگاه ساکن هستیم ! سرعت از 10KB/sec کیلوبایت بالاتر نمیره !;)
dial up..........
اگه اینو به خود پشتیبانی بگی فکر کنم بگن ای بابا ما گلوگاه که شرق بوده رو جا گذاشتیمنقل قول:
پس باشه فردا همه چیزو اوکی میکنیم
یه روز دیگه هم گذشت:n24:
امشبم گذشت من ندیدمت چشم به راهتم تا رسیدنت...
ببخشید قاط زدم :n13:
خدااااااا
والا من وقتی با 2020 تماس گرفتم به من گفتن دارن پهنای باند اضافه میکنن و تا سه شنبه مشکل برطرف میشه.
فقط خدا کنه فردا مشکل حل بشه وگرنه
- :n24:
خوب کردن دیگه 2 کیلو بایت بیشتر کردن ماله ما8 هستش:n02:نقل قول:
اون پشتیبانی که این حرف مسخره و خود سرانه رو زده باید گفت مرتیکه چطور میشه از شرق شروع کنن مگه سیم کشی برقه که خراب شده باشهنقل قول:
مشکل اینا هر چی هست مشکل کل مازندرانه نه واسه یه منطقه خاص
و اگه مشکل باشه میتونه فنی باشه و یا نداشتن پهنای باند
نمیدونم چرا از وقتی امریکا تحرمهاشو تمدید کرده این وضعیت پیش اومده
این حسن متشکریم پس کی کاربرد داره
چرا تو به داد ما نمیرسه اخه:n22:
من تو سازمان رادیویی شکایت کردم وفردا هم جواب رو براتون میزارم تو انجمننقل قول:
عرض پوزشنقل قول:
من اصلاح میکنم
غرب به شرق
حتی گفتن شهسوار و چند شهر مجاور الان اوکی شده
دوست عزیز اینی که الان میگی جکه یا واقعیته؟نقل قول:
یعنی چی از غرب به شرق دارن درست میکنن؟