ببین روی گیت وی ترکیه یا بقیه گیت وی ها هم همینه ؟ چند تا مسیر مختلف رو تست کن اگر از سایت داخل خوبه پس احتمالا همون مشکل گیت وی هست تست کن و نتیجه رو بگونقل قول:
Printable View
ببین روی گیت وی ترکیه یا بقیه گیت وی ها هم همینه ؟ چند تا مسیر مختلف رو تست کن اگر از سایت داخل خوبه پس احتمالا همون مشکل گیت وی هست تست کن و نتیجه رو بگونقل قول:
از همین گی وی نامرد بود .الان برگشت رو 64 سرعت دانلود ...... گیت وی الان هم هست :نقل قول:
2.185.95.1
داداش، گیت وی ۹۵ هم جالب نیست. یا ۰ تا ۹ یا ۸۸ یا ۸۹.نقل قول:
این گیت وی ها، بهترین پینگ و بالاترین سرعت تک/چند کانکشنه رو داره.
من با سرویس ۱مگ نامحدود دارم، پینگم ۱۴۰ هست با ۸.۸.۸.۸ و سرعت تک کانکشنه اش برابر با چندکانکشنه هست و حداقل ۱۲۵... تنها فرقش با چند کانکشنه تو نوسان هست. نوسان چند کانکشنه خیلی کمتره. حدود ۱۳۰ تا ۱۳۵ هست.
Sent from my Xperia Mini using Tapatalk 4
کلا لینک ندارم 9 روزه .نقل قول:
سروش یه سوال مبهم برا من پیش اومده براهنما مرا :
گیت وی ها باید روی پینگ تاثیر داشته یاشن نه سرعت پس چرا روی سرعت تاثیر میزارن ؟
چرا اگر اختصاصی بگیریم روی همه گیت وی ها سرعت ثایته و فقط روی اینترنت اشتراکی سرعت با تغییر گیت وی تغییر میکنه؟
اگه اینطوری باشه ما وقتی از یه شرکت اینترنت میخریم باید 200 بار مودم رور روشن خاموش کنیم تا به سرعت خریداری شده برسیم ها؟
پس پیگیری کردی گفتن کی درست میشه؟نقل قول:
9 روز کم نیست!!!!!
ممنون که پیگیری.راستش گفتن معلوم نیست کی درست بشه.زورم میبره چون من 1 مگ نامحدود گرفتم اونم 3 ماهه. دیگه نمیدونم چکار کنم حتی با پشتیبانی دعوام شد پشت تلفن . اگر راهی به ذهنتون میرسه حتما بگید.نقل قول:
والا من از اون موقع که دان استریممو از17مگ اوردن رو 2مگ چه با گیت وی ترکیه وصل بشم چه با گیت وی سوسنگرد و هویزه همش مزخرفه و خودشو بکشه 220 کیلوبایت پینگم که دیگه حرفشو نزننقل قول:
در مورد سرعت باید بگم که مشخصه دلیلش، چون ISP های سرویس دهنده های اصلی از ترکیه و روسیه و آذربایجان روی گیت وی های خاصی هستن. یعنی مشخص و ثابت هستن.نقل قول:
سرعت ها هم متغیرن چون تجمع بیشتر روی روسیه هست. شاید بشه گفت ۸۰٪ گیت وی ها به روسیه مسیردهی میکنن.
خلوت ترین، باسرعت ترین و البته با کیفیت ترین ارتباط رو ISP آذربایجان داره.
برای اختصاصی و اشتراکی هم فکر میکنم که هر شرکت چند تا از خطوط پرسرعت SMT که هر کدوم ۱۵۵مگابیت سرعت داره رو مخصوص اختصاصی ها میذارن و بقیه رو برای اشتراکی ها.
معمولا اختصاصی ها هم یه ISP ثابت براش تعیین میشه که مشترکان از جاهای مختلف تفاوتی رو حس نکنن. فکر میکنم این دلیلشه.
تقریبا جریان همین ۲۰۰ باری که میگی درسته. من خودم حدود ۱۰ بار. ریست میکنم. ولی شما که میگین سرعت واقعی رو میده یا نه، استدلال شرکت اینه که شما سرویس اختصاصی نگرفتین و سرعتتون یک هشتم هم بشه هم حق اعتراض ندارید. :|
Sent from my Xperia Mini using Tapatalk 4
اما ماناماد به من میگه 2مگ باید 180باشه و الان هم داریم زیاد میدیم180که یک هشتم نمیشهنقل قول:
تواین سایت هم که میخوام شکایت کنم کد پیگیری میخواد از کجا باید کد پیگیری بیارم؟کسی اطلاع داره؟
من فکر نمیکنم داون استریم ربطی به سرعت داشته باشه چون پهنای باند از اکانتینگ شیر میشه نه از خط تلفن بنابراین شما 100 مگ هم که داون استریمت باشه اون پهنای باندی که از طریق نرم افزار دراختیار شما قرار میگیره شیر میشه من یه زمانی خطم روی 16 مگ بود و2مگ داشتم بازم میومد روی 512 یعنی شیرینگ دقیقا 1 به 4 اعمال میشدنقل قول:
یعنی میگی اون موقع که داون استریمت بالا بود پینگت روی هیچ گیت ویی بالا نمیرفت و تایم اوت نمیداد ؟
سروش فقط مثال زد و بیشتر منظورش نامحدودها بودن که ضریب بالا دارن .ماناماد هم چرت گفته .نقل قول:
خواهش می کنمنقل قول:
من هم دوست ندارم کسی اینترنتش 9 روز قطع باشه
مخابرات چی میگه؟
هم پینگم بهتر بود هم تایم اوت کمتر و هم سرعتم بیشتر و نوسان سرعت کمتر دقیقا بین 255-260 اما الان نوسان هم زیاد شده من نمیدونم قبلا میگفتن ما قانونی میدیم قانونشون هم یک هشتم بود الان میزنه زیرشنقل قول:
اره به ذهنم میرسه ..برو اسید بخر بعد برو شرکتشون بپاشون به صورت یکیشون اینطوری اینه عبرت همه سرویس دهنده ها میشه.نقل قول:
وباز هم عدم دسترسی به سرور خارجی.................
دیگه باید عادت کنیم.
تنها حرکت مثبت مخابرات این بود شب فبلم میذاشتیم تا صبح یه 2 گیگ دانلود شده بودالان همونشم دیگه بای بای:n21:
من الان 25تومن میدم هرماه واسه این 512 نامحدود.
اگه همین پولو بدم 128 نامحدود از پارس اولا پینگش از همه لحاظ بهتره دوما سرعت دانلود 128 اون بیشتر از 512 این نباشه کمتر نیست.
فقط مشکلم اینه که خطو تخلیه نمیکنن :n21:
امشب قاطی داره سیستمشون هر پنج دیقه تغییر میکنه وضعیتشون
الان وصل شد اما سرعت دانلود بین 1تا 5 کیلو بایت:n27:
من نمیدونم کلاه برداری شاخ و دم داره؟! تست الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما برو مرکز مخابراتتون قسمت شبکه ببین اونا تایید میکنن یا نه؟در ضمن برو تو سایت تنظیم مقررات از شرکت پاس ماناماد شکایت کن.نقل قول:
سه هفته پیش واسه من اینترنت و خط تلفن را باهم قطع کرده بودند بعد از تماس با پشتیبانی گفت کافوت مشکل داره و مخابرات درستش میکنه درستش بعد از 5روز کردند!!در مورد تلف شدن 4روز هم پرسیدم گفتن باید مخابرات اعلام کنه مشکل از اونا است تا ما این چند روز را بهت اضافه کنیم.که اضافه هم نکردند!!!(چند صفحه قبل بطور مفصل توضیح دادم)
عزیز دل هر بار که تست میزاری بالاش محدود و نامحدود و سرعتش رو بنویس تا بهتر بشه نظر داد.نقل قول:
خوب منتظر چی هستی ؟ بسم اللهنقل قول:
بریم شکایت ؟
وضعیت تاسف بار
تو سایت تنظیم مقررات که اسم پاس ماناماد ثبت نشده!نقل قول:
همون شرکت مخابرات را بزن .بعد نمایندگی پاس ماناماد را هم وارد کن.دوباره واسه منم از صبح تا الان نتم قطع بود بازم مشکل همیشگی کافوو خرابه!!نقل قول:
چی میگی ؟بریم شکایت منظورت چیه؟ من شکایتمو چند روز پیش به سازمان تنظیم مقررات کردم.اونا هم شکایتم را به بازرسی مخابرات ارجاع دادن. الان که وارد اکانتم شدم قسمت مقدار اعتبار ذخیره را که قبلا صفر بود 5540 تومن زدند!!!!نمیدونم این همون پول 4روز تلف شده بهم برگردوندن یا چیز دیگه ایه!!!!نقل قول:
سرعت و پینگ خراب شده.بعضی از سایتها باز نمیشن
یعنی شماره تلفنو میخوان؟اینجور که شناسایی میشیم و میفتیم تو بلک لیست ماناماد من فکر کردم کلا برا همه کاربرا بررسی میکنننقل قول:
2 مگ -محدود:n10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون چرا سرعت کم شده ؟
وقتی سرعت خوب شد باید دنبال علتش باشیم الان عادیه-مال تو 128کیلوبیت از من بیشتره:n19:نقل قول:
ها سروش ؟ مال تو هم ترکیده ؟
پس بگو چرا دارن مودم رایگانو هزینه ی نصب رایگان میدن!
وای عجب سرعتی!:n19:تو 512نامحدود داری شده 256 ما 2مگ محدود داریم بازم شده 256 واقعا شاهکارهنقل قول:
مسلمه شماره تلفن میخوان!پس چه جوری میخوان پیگیری کنند؟متاسفم برای دیدگاهتون .پاس ماناماد باید بترسه که تو بلک لیست مخابرات نره نه شما. البته شما همینجوری تو بلک لیستشون هستید که سرعتتون پایینه اونم بدون شکایت ازشون.بهتره ترستون را بذارید کنار و اگه سرعتتون کمه از این شرکت شکایت کنید.نقل قول:
سلام کسی شماره پشتیبانی شرکت (ضحی کیش) رو داره؟پسورد ای دی اس ال ام رو ندارم هرجا هر دفتری میرم میپیچوننم(از سربندرم)2020 رو که میگیرم فقط تو نوبت میمونم شاید امروز 3 ساعت تو نوبت بود و کسی جوابمو ندادکسی یه شماره نداره از این شرکت لعنتی
الان اسم سایت که باید شکایت کنیم چیه ؟
سرعت خیلی داغونه .از وقتی که از مخابرات اینترنت گرفتم یه روز خوش ندیدم .
اوضاع مخابرات اهواز چطوره بهتر میشه یا بدتر میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/