تورنتش رو دانلود کن توی isohunt تورنت های خوبی گذاشته شده برای soundtrack بازی البته من یه تعداد آهنگ مربوط به GTA دارم از تورنت دانلود کردمنقل قول:
Printable View
تورنتش رو دانلود کن توی isohunt تورنت های خوبی گذاشته شده برای soundtrack بازی البته من یه تعداد آهنگ مربوط به GTA دارم از تورنت دانلود کردمنقل قول:
این گاراز که پیش یکی از خونه هامون هست برای چیه؟ و تو بازی میشه به غیر از خونه هایی کی داریم بازم خرید؟
به قول دوستان ماشین دزدی میشه پارک کرد توی کاراژ خونه ها هم همون 4 تاست اونی که خونه محقرانه رومن بود هم که آتیش میگیره با اون میشه 5 تا ولی آخر گیم همون 4 تا می مونه برامون بهترینش همون آلبانیان هست توش لپ تاپ هم هستنقل قول:
در وسطای بازی رومن و کیت بهم زنگ می زنن و روی نقشه دو علامت پول و یه آدم قرمز میاد یکیشونو باید انتخاب کنم کدوم بهتره؟
سلام من دواین (!) رو نکشتم و PlayBoyX رو کشتم، حالا هیچ ماموریتی توی نقشه نیست، هرچقدر هم صبر کردم کسی زنگ نمیزنه! به همه شماره های گوشی هم زنگ زدم، خبری نیست! چکار کنم؟
کار خوبی کردی هم می تونی خونه ی PBX رو داشته باشی و هم از دواین نیروی کمکی بگیری نگران نباش منم PBX رو کشتم و مدتی بعد ماموریت رو نقشه اومدنقل قول:
بله خب! از روی راهنما فهمیدم که بهتره PBX رو بکشم، حالا چکار کنم که ماموریت بیاد؟ باید علاف بچرخم تو شهر؟نقل قول:
کار خوبی کردی هم می تونی خونه ی PBX رو داشته باشی و هم از دواین نیروی کمکی بگیری نگران نباش منم PBX رو کشتم و مدتی بعد ماموریت رو نقشه اومد
آره هی پرسه بزن تا بالاخره ماموریت بیاد . من نمیدونم راه حلم درست هست یا نه ولی من وقتی کسی بهم زنگ نمیزد میرفتم با هلیکوپتر تو شهر میگشتم بعد چند دقیقه بعد زنگ میزدن . یه راه هم خوابیدن تو خونست چون چند ساعت زمان میگذره یا مردن یا دستگیر شدن .نقل قول:
اگه آدم قرمزه رو بری کیت می میره ودیمیتری هم کشته می شه اگر هم پول رو بری رومن می میره و 250000 دلار هم گیرت میاد . من آدم قرمزه رو رفتم ، چون بعد از مرحله ی آخر که فکر کنم مرحله ی بعدشه تاکسی رومن خیلی خفن تر می شه .نقل قول:
اگه توتاش رو می خوای ، می تونی همون جا رو یه نیو ، سیو کنی .:27:
ببخشید بازم مزاحم می شم .نقل قول:
من رفتم به سایتisohunt و تورنت رو دانلود کردم . حالا باید چی کار کنم ؟چه جوری باید پخشش کرد ؟برنامه ی خاصی لازم داره یا از اول اشتباه انجام دادم ؟:37:
همه کار کردم، چند تا ماموریت برای آدم های توی خیابون انجام دادم، ماشین برای بروسی بلند کردم، ماموریت های ماشین پلیس رو انجام دادم، هلیکوپتر سواری کردم، چرخ زدم تو شهر، با رومن و Lj رفتیم بیرون... ولی فایده نداره!نقل قول:
آره هی پرسه بزن تا بالاخره ماموریت بیاد . من نمیدونم راه حلم درست هست یا نه ولی من وقتی کسی بهم زنگ نمیزد میرفتم با هلیکوپتر تو شهر میگشتم بعد چند دقیقه بعد زنگ میزدن . یه راه هم خوابیدن تو خونست چون چند ساعت زمان میگذره یا مردن یا دستگیر شدن .
سلام
اقا اگه میشه سیو 100 درصد بازی رو برام بزارید و اینکه کجا باید بریزم توی ویندوز xp
llk,k
نکنه باید بری از اون دختره fletzer بخری اونجایی؟ موبایلت رو درار به اون دختره زنگ بزن اول میری کافی نت میگه که باید به سایتی بری که ماشین برای فروش هست یه دختره هست می خواد ماشین رو بفروشه شمارش رو خود به خود بر میداره گوشیت رو درار بهش بزنگنقل قول:
سیو رو از گیم کپی بگیر فقط اگه ورژن بازیت 1.03 باشه کافیه توی My Doc کپی کنی توی Save Gameنقل قول:
نرم افزار تورنت رو مگه نداری نرم افزار torrent رو دانلود کن با اون باید فایل رو اجرا کنی تا دانلود کنهنقل قول:
دوستان من همه کارها رو انجام دادم و دوباره نصب کردم ولی این پیغام رو داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پیغام میگه فایل binkw32.dll داخل فولدر اصلی بازی خراب شده.نقل قول:
یا باید بازی رو دوباره نصب کرد یا فایل اصلی را از یکی بگیرید.
جوابتونو در این پست دادم:نقل قول:
دیگه لازم به دادن پست در این تاپیک نبود!کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4080907&postcount=3335
نرم افزار تورنت رو مگه نداری نرم افزار torrent رو دانلود کن با اون باید فایل رو اجرا کنی تا دانلود کنه[/quote]
دستت درد نکنه، خیلی آقایی .
رفتم دانلود کردم .حالا فکر کنم بتونم آهنگش رو گوش بدم ...:8:
منظورتون از گیم کپی چی من که هر چی دنبال سایتی به این اسم گشتم نبود و اینکه توی My Doc فایلی به اسم Save Game وجود نداره و اگه ورژن بازی 1.03 نباشه کجا باید بریزمنقل قول:
این سیو گیم برات دانلود کردم و آپلود کردم چون گیم کپی لینک مستقیم نمیدهنقل قول:
اگه 1.03 نباشه توی یه مسیر دیگه سیو ها قرار میگیره اگه اشتباه نکنم اینجاکد:http://www.2shared.com/file/7157171/49a0a9a3/SGTA411.html
C:\Documents and Settings\Armin\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV
کدوم دختره!؟ توی فونبوک گوشی دختر، فقط مالروی (یه همچین چیزی) هست! که اونم گوشیش روی پیغام گیره!نقل قول:
نکنه باید بری از اون دختره fletzer بخری اونجایی؟ موبایلت رو درار به اون دختره زنگ بزن اول میری کافی نت میگه که باید به سایتی بری که ماشین برای فروش هست یه دختره هست می خواد ماشین رو بفروشه شمارش رو خود به خود بر میداره گوشیت رو درار بهش بزنگ
برای سیو ممنون اما من سیو رو کپی کردم اما از سیو قبلی خودم میاره و حتی سیو حودمو که پاک کردم اما باز عمل نکرد
بابا باید لود کنی دیگه شماره 11 رو لود کن بعد اینکه بازی رو اجرا کردی ESC بزن برو Load کن شماره 11 رو لود کننقل قول:
منم فکر کنم که همون مأموریته .نقل قول:
اون دختره ، اگه اشتباه نکنم دختر رییس یکی از گروهک هاست . شما برای اینکه این مأموریت رو بری باید اول بری کافی نت بعد تو صفحه ی اصلی یه چیزی مثل auto نوشته .روی اون کلیک کن ، وارد سایت بروسی می شی اونجا تو منوی فروش ماشین باید دنبال یه ماشین feltzer صورتی باشی .
وقتی پیداش کردی شمارش رو یادداشت کن . از اینترنت خارج شو و با اون شماره تماس بگیر تا بعداً تو صفحه یه قرار برای فروش ماشین بیاد ...
اگه خواستی بقیه ی مرحله رو هم توضیح می دم ...:46:
midonam baba load mikonam ama nemiad
هنوز به اونجا ها نرسیدم بعد از کشتن PBX موندم، هنوز مراحل Gm و Fm و J رو نرفتم یعنی نمیاد که برم!نقل قول:
کدوم دختره!؟ توی فونبوک گوشی دختر، فقط مالروی (یه همچین چیزی) هست! که اونم گوشیش روی پیغام گیره!
توی یه "راهنمای کامل" نگاه کردم، این مرحله که میگی خیلی جلوتره! من هنوز Fm و Gm و Pm و ... رو انجام ندادم!نقل قول:
منم فکر کنم که همون مأموریته .
اون دختره ، اگه اشتباه نکنم دختر رییس یکی از گروهک هاست . شما برای اینکه این مأموریت رو بری باید اول بری کافی نت بعد تو صفحه ی اصلی یه چیزی مثل auto نوشته .روی اون کلیک کن ، وارد سایت بروسی می شی اونجا تو منوی فروش ماشین باید دنبال یه ماشین feltzer صورتی باشی .
وقتی پیداش کردی شمارش رو یادداشت کن . از اینترنت خارج شو و با اون شماره تماس بگیر تا بعداً تو صفحه یه قرار برای فروش ماشین بیاد ...
اگه خواستی بقیه ی مرحله رو هم توضیح می دم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی احتیاطا این کار رو هم کردم، شماره رو میگیرم اتفاقی نیفتاد!
یه کاری هم می تونی بکنی سیوت رو بده بیا ببینم چه مرگشه شاید بتونم ردش کنم
دستت درد نکنه اما من جایی گیر نکردم فقط حوصله بازی کردن ندارم و میخوام همه شهر ها باز باشه تا برم بگردم :)
اما مثل اینکه چاره ای نیست باید بازی کنم :(
نقل قول:
مأموریت پیامک u.l.paper رو رفتی ؟
همونی که باید یه ماشین پلیس بدزدی ...
اگه نرفتی پیامک هات رو چک کن ...
آره رفتم!نقل قول:
مأموریت پیامک u.l.paper رو رفتی ؟
همونی که باید یه ماشین پلیس بدزدی ...
اگه نرفتی پیامک هات رو چک کن ...
اگه مموری یونیت XBOX 360 داری بیار، برات بریزم!!!!!!نقل قول:
یه کاری هم می تونی بکنی سیوت رو بده بیا ببینم چه مرگشه شاید بتونم ردش کنم
من روی XBOX360 دارم بازی میکنم، اگه روی PC که تا حالا 600 بار Save ـش رو گرفته بودم!
سلام...
ببخشید من تو یه مرحله گیر کردم و نمیدونم باید چیکار کنم؟!!
یه مرحله هست که میری پیشه اون مرد اوا خواهره و بعد با هم میریم پارک و اون هی ورزش میکنه و بعد از یه مدت ناراحت میشه و میبازم!
لطفا" راهنمایی کنید که باید چیکار کنم؟!
در واقع باید طرف رو اسکورت کنی...با یه فاصله پشت سرش برو...زیاد نزدیک و زیاد دور نشو...بعد میان سراغش...اون وقت باید بزنیشوننقل قول:
سلام من تو اون مرحله که باید سوار قطار بشیم بعد یه ماشین رو بدزدیم موندم.. (مرحله ی 10)9.48%
اگه می شه توضیح کامل مرحله رو بدید..
خوب سوار قطار میشی میری قشنگ ماشین رو بر میداری بعد می ری میندازی توی کاراژ کاری نداره خیلی ساده اس فقط ممکنه با اون یار که کنار ماشین وایساده و ادعا می کنه ماشین مال اون هست درگیر بشی آهان داشت یادم میرفت قبل اینکه بندازی کاراژ باید بری کارواش و بشوریشنقل قول:
ولی وقتی من ماشینو می دزدم یه دایره زرد میاد سمت گاراج..سمت کارواش نمیاد..ولی من خودم یه کاواش پیدا کردم میرم بعد میرم سمت گاراج یه گاراج هست که درش بازه تو اون ببرم؟نقل قول:
بله دیگه!..............نقل قول:
من این کارو کردم ولی هیچی نمی شه ...!!وقتی می برم تو گاراج هیچ اتفاقی نمی افته..
ببین وقتی بر میداری ماشین رو Way Point به سمت کاراژ Vlad هست زنگ میزنه بهش میگه من ماشین رو برداشتم دارم میام ولی ماشین خیلی کثیفه و ولد هم میگه که من ماشین کثیف نمی خوام بعد قطع کردن Way Point به سمت کارواش تغییر پیدا میکنه شما میرین کارواش می شورید بعد دوباره Way Point به سمت کاراژ تغییر میکنه و شما باید برید به سمت کاراژ اینم بگم توی یه محوطه بسته هست بنابراین باید دقت کنی و کاملا مسیر زرد رو دنبال کنینقل قول:
ولی من وقتی ماشین رومی دزدم کسی زنگی نمی زنه و Way Point به سمت گاراج هست...:41:نقل قول:
یکی دیگه از دوستان قبلا همین مشکل شما رو داشت نمیدونم مشکلش از کرک بود یا پچ . پچ 1.3 نصب کرد درست شد . شما این پچو ویا پچ 1.4 رو نصب کن احتمالا درست میشه . البته بحث پچ به این تاپیک ربطی نداره ولی باید جواب میدادم . و یا سیوتو بزار .نقل قول: