بله متاسفانهنقل قول:
به نظر من Lacoste Essential رو تست کن شبیه گودلایفه
Printable View
بله متاسفانهنقل قول:
به نظر من Lacoste Essential رو تست کن شبیه گودلایفه
جه خبره !!! درسته قیمتا چند برابر شدن ولی نه این قدر... طرف به معنای واقعی گرون فروش بوده الان خیلی باشه باید دور و برابر 140-150 باشه...نقل قول:
اگر مثله گودلایف دوست داری 212 وی آی پی . وری ایرسیستبل (جعبه سبز) و پی از ژیوانشی و کوکو ریکو رو تست کن.حتما از یکیش خوشت میاد.همشونم ماندگاری و پخش خوبی دارن.
ادکلن های امپر رو امروز چند تا قیمت کردم همه 48 تومن شدن !!!
امروز یدونه عطر جدید خریدم it's me از jacomoبنظرم بوش فوق العادست! من که خیلی راضی ام نکته مثبتش قیمت خوبشه (من نمیدونم چند بوده ولی با این قیمتهای نجومی جدید بنظرم 72 تومن برای این عطر خوبه!) حجمش هم 50میل هست:sq_24:
نکته جالب اینکه من یک ماه قبل جان ریچموند رو گرفتم (50میل) 105هزار تومن بعد الان شده 153!!! خیلیییی زیاده آخه چرا؟؟؟:sq_11:
بعد الان اعتراف میکنم من از بوی این عطر جدیدم بیشتر خوشم میاد:sq_12:
هرچند که پخش بوی جان ریچموند عالیه!:sq_25:
جیکومو؟؟؟ نشنیده بودم! معروفه؟نقل قول:
بوش چطوریه؟ تلخ؟ تند؟ گرم و تلخ....
یک کمی گرم ولی بیشتر ملایم و شیرین پخش بوی جالبی نداره اصلا ولی موندگاریش خوبه!نقل قول:
فکر نمیکنم برند چندان معروفی باشه من برخوردی نداشتم قبلا !
جاکومو
مبارک باشه دوست عزیزنقل قول:
ژاکومو معروفه اما از نظر قیمت دلاری کلا پایینه مثل بوگارت به همین دلیل قیمتش داخل ایران هم اینقدره
سلام دوستان
میشه یه ادکلن پسرونه تا قیمت 50 تومن معرفی کنید
برای کادو میخوام
بوش هم تند نباشه
نقل قول:آیس بلو امانوئل انگارو خیلی جدید استنقل قول:
قیمتش هم در حال حاضر که همه قیمتها رفته بالا خوب است
برای این فصل مناسب نیستنقل قول:
یه سوال فوری :
از بین لاندن بوربری و ch men کدوم بهتره ؟ ( فقط از بین همین دو تا بگین )
از لحاظ پخش بو چطور ؟
من CH رو بیشتر می پسندم. پخش بوی خیلی خوبی هم داره.نقل قول:
تو مردونه ها 100 درصد سی اچ. ولی تو کارهای زنونه من باربری لاندن رو ترجیح میدمنقل قول:
این ch منظورتون کرولینا هررا هست ؟نقل قول:
من امشب قیمت گرفتم 50 میل 130 و 100 میلش 186
سایت رایحه شیرین زده 110 تومن 100 میلو .
سلام دوستان
یه عطر خنک وتند سقف قیمتم زیر 50 تومن
ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول:این دو محصول آدیداس پیشنهاد میشودنقل قول:
قیمتشان هم ارزان است؛ از ۱۵ تا ۲۰ تومان
ممنون اگر میشه تعداد محصولات بیشتری پیشنهاد بدید:sq_8:نقل قول:
از ajmal هم اگه میشه چند تا محصول پیشنهاد بدید
ممنون از توجهتون
مطمئنی !!!؟نقل قول:
این دو محصول آدیداس پیشنهاد میشود
قیمتشان هم ارزان است؛ از ۱۵ تا ۲۰ تومان
من رفتم چند تا کار امپر رو قییمت کردم 48 بودن اینا چه جوری 15 هستن !!!
بوشون خوبه ولی اصلاً ماندگاری ندارهنقل قول:
سلام خدمت MOHAMMAD آقانقل قول:
بعد 100 سال نظر دادم.
ببینید امپر سیاستی که داره اینه که بعضی عطراشو با جعبه های خیلی محکم و بزرگ و شاخ و دم دار میزنه و کلی چرم و منگوله بهش آویزون میکنه که غلط انداز بشه.
روهمین حساب ادکلن فروشا از این قیافه امپر سو استفاده کرده و
اونو به مشتریای ناشی قیمت نجومی میدن.
وگرنه تمامشون حتی تو گرونی الان نهایتا حول وحوش 35تا30 باید باشه نه 48 تومن به بالا.
این شرکتها اسانسای عهد بوقی فرانسه رو تو عطراشون میزنن و مهم تر از اون این شرکتها طراحان رایحه را که دستمزد نجومی طلب میکنند ندارند و عشقی اسانس و الکل و ماده نگهدارنده رو با هم قاطی میکنن که شانسی یه چیزی در میاد.
واسه همین اینا درصدی قیمتاش بالا میره نه مثل مارکهای معروف یه دفعه 4 برابر بشه.
والا نمیدونم ... ولی همین به قول شما در پیتا هم تا همین چند وقت پیش 20-25 بودن الان قیمت کردم 48 شده بودن !نقل قول:
شدیدا تایید میشه. ماندگاری عطرهای آدیداس به یک ساعت هم نمی رسه. به نظر من ارزش خرید ندارن.نقل قول:
قبول دارم امپر کیفیت نداره...ولی دیگه شانسی با قاطی کردن اسانس و الکل نمیشه به رایحه دست پیدا کرد!!نقل قول:
شانسی نیست!
سلام دوستان
از بین عطرای زیر کدومش از هر لحاظ بهتره (ماندگاری و پخش بو و ...)
Nice نایس
Lure For Him Ajmal
ADIDAS / ICE DIVE EDT
ADIDAS / TEAM FORCE EDT
Chemistry Ajmal
ممنون از راهنمایتون
نقل قول:
کمیستری پخش و ماندگاریه خیلی خوبی داره من الان 30 تومن هم دیدم بفروشن. نایس و آدیداس فقط دور ریختن پوله بنظر من بجاش 2-3 تا اسپری اسمارت یا لاو کالکشن بگیری خیلی بهتر جواب میده.
کمیستری از اونای دیگه بهتره. آدیداس که ماندگاری نداره. نایس هم که اصلا خوشبو نیست. کمیستری یه سر و گردن از نایس و آدیداس بالاتره.نقل قول:
سلام!
چه خبرا؟ امروز رفتم مروی بکجا دیدم دئودورانت رولی ۵۰ میل ۸در۴ رو گذاشته ۸۵۰۰!! نیوا ۱۱۵۰۰ . افترشیو نیوا ۲۲ تومن! مخم سوت کشید. قیمتها همین شده؟ اینطوری دیگه دئودورانت خارجی هم نمیشه گرفت که . دئو ایرانی معرفی کنید خواهشن
ادکلن open قبلا بیشتر از 10 تومن نبود امروز قیمت گرفتم 38 هزززاااررر تومننقل قول:
قیمتا اینه کلا از این به بعد باید بریم سراغ عطر حرم البته اگه هنوز ۳ تا شیشه ش 1000 تومن باشه
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
اگر از عطرهای فراری خوشتان میآید
قیمتهایش در حال حاضر برای ۱۲۵ میل در مدلهای متخلف ۶۰ و ۷۰ تومان است
البته فقط اسنس عود بالای ۱۰۰ تومان است
سلام
جايي را ميشناسيد كه عطرهاي ريو را اينترنتي بخرم؟
بله قربان. همین جوریاست. من چند روز پیش افترشیو اینتنسا خریدم 14000 تومن. استیک ژیلت 13000 و ژل اصلاح ژیلت هم 12000 تومن. تازه این فروشگاه ارزون فروشه و جاهای دیگه قیمتای بیشتر هم میفروشن.نقل قول:
من میشناسم؛ ولی فکر میکنم اسم آوردن ازش و لینک دادن بهشنقل قول:
برخلاف قوانین فروم باشد
فراری اسنس عود رو همون اوایل که اومد 95 تومن خریدم الان که هوا سرد شده میبینم که انتخابم درست بوده شهریور ماه پشیمون بودم بد جور تو ذوقم خورده بود ولی الان که متناسب با فصلش استفاده میکنم خیلی عالیه پخش بو و ماندگاریش عالیه حتی رد بوی خوبی داره - الان بالای 150 دارن میفروشن قیمتها یه طوری شده که حالا حالاها باید بشینم فقط تماشا کنم:sq_3::sq_11: آخه اینم شد زندگی
سلامنقل قول:
ميشه برام ميلش كنيد ادرس خريد پستي را؟
اقا من یه عطر هوگو ریس خریدم از تبریز، خیلی هم خوشم میاد ازش.... راضیم ازش! ولی داره تموم میشه میخوام برم از بازار خودمون بخرم! از کجا بدونم عاشغال بهم نمیدن؟! نشونیی چیزی ندارن اینا؟! بعد الان اینو چند بخرم خوبه؟!
اگه امکان داره واسه منم پیغام خصوصی بدیننقل قول:
مرسی
نقل قول:پ خ دادم برای تاننقل قول:
بوی ختک و ترش برای بهار و تابستان است
شاید بشود توی پاییر هم استفاده کرد ولی توی زمستان نمیشود
چون بویش خیلی زود میپرد؛ برای زمستان رایحههای گرم خوب ماندگاری و پخش بو دارند
حیف کاش میشد از عطرهای اسپرت هم توی زمستان استفاده میکردیم
من هر کاری میکنم نمیتوانم با بوهای گرم کنار بیایم
نهایت ادکلن گرمی که من توی زمستان استفاده میکنم کنزو ایندیگو است
دوستان ژوپ هنوز معموله یا دیگه از مد افتاده ؟ از یه دوره باهاش خاطره دارم، گفتم اگر قدیمی نشده دوباره بزنم.