راست میگه این دوستمون همه مشکل دارن نمیشه کاریش مرد باید صبر کرد:n27:
Printable View
راست میگه این دوستمون همه مشکل دارن نمیشه کاریش مرد باید صبر کرد:n27:
رنگارو میخوان باف کنن ابیلیتی هاشو.منتها AS ابیلیتی 1 اشو برمیدارن.mr و ar ابیلیتی 2 اشو هم به جاش damage reduction ازفیزیکال اتک البته میخوان براش بگذارن:n02: این تغییرات قطعی نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا منم همینجوریه مثلا بعضی وقت ها پینگ 200 ولی delay دارم ولی بعضی وقت ها پینگ 380 ولی بدون delay شب ها ساعت 5 تا 6 صبح خوبه برا مننقل قول:
کسی اینجا مخابرات داره؟وضعیتش چجوریه؟
خیلی ضعیف میشه که اگه اتک اسپیدش رو بردارن...:n28: من لول رو فقط به خاطر این چمپ بازی میکنم ضعیفش کنن دیگه بازی نمیکنمنقل قول:
خوب به سلامتی....خداحافظ دیگه:n09::n18:نقل قول:
این بیچاره چی بگه کلا یه rengar زندگیشه:n02::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا نگران نباش با توجه به چیز هایی که قراره بهش اضافه کنن این هیچه تازه قراره به جاش یه چیز دیگه بگذارن.هنوز AS وقتی که 5 تا خطش پر میشه رو بهش میده اینطوری دیگه بی استفاده نمیمونه.فقط ابیلیتی 6 اش به نظرم خیلی افتضاه در میاد اینطوری طرف میدونه رنگار اونطرفاس:n03:یا وقتی داره فرار میکنه 6 اشو زده یا نه.نقل قول:
WOW! این NarrowBark رنکش دیامونده و از 1418 بازی 1279تاش رو با رنگار رفته!:n04:نقل قول:
عجب بیکاریه ، همش با rengar ؟؟؟!!!!!:n04:نقل قول:
زده نشد از بازی؟؟؟؟؟:n13:
الان دیگه این استاد تمام پروفسر گرفته، توجه کنید رانک بیشتر رفته ، elo فوق العادس
کلا رنک همین، مهم که تو یک سری لاین و یک سری چمپ حسابی خوره باشی :n02:
---
من این zac فروختم Draven گرفتم :n02: بعد 6300 بعدی دادم Thresh
ای چی این zac اصلا اسپیل زیاد جون نداره انگار ، روش AP میداختم بازم ....
کلا ادم تو رنک میترسه بیاره.....:n27:
من رنک از 12تا بازی با رنگار 11تاش رو بردم اما از level 15 تا 400تا وین فقط با این چمپ بازی کردم تاپش حرف نداره البته جلو jax کم میاره:n02:
اسکین BloodFury Renekton رو آنلاک کردم :n19:
وای میستادی اسکین Scourged earth میومد
woad king داریوش تو حراج چقدر میشه قیمتش؟
هرچی که هست نصف میشه دیگه... :n09:نقل قول:
پنجاه درصد off داره...
487 rp میشه.نقل قول:
دستت درد نکنه امیدوارم کردی به خریدشنقل قول:
من وین و خریدم خیلی خیلی بیشتر از داریوس 6300 باش حال میکنم
BloodFury تو بازی قشنگ تر نشون داده میشه :n01:تازه تا بخواد این اسکین جدید بیاد بعدش من صبر کنم تا ایا یه زمانی sale بشه شاید 1 سال زمان ببرهنقل قول:
ZAC خیلی خوفه! من وقتی که نتم ریدست (یعنی در 90درصد مواقع! :n02: ) میشینم بازی رنک spect میکنم و باید بگم تاپ و به خوصوص جنگل خیلی خوب جواب میده و خیلیها تو رنک برش میدارن.نقل قول:
در ضمن این کاملا اشتباهه که به ZAC به عنوان یه چمپ AP نگاه کنی! این چمپ در واقع یه تانکه!
من تو بازیهای رنک دیدم هر کی ZAC داشته تانکی (البته با یه خورده ap) بسته بعد به عنوان تانک تو تیم فایتها شرکت میکنه!
همیشه هم شروع تیم فایت با zac هست اول با Eمیپره وسط جمعیت وبعد اولتی میکنه کل تیم دشمن از هم میپاشه و نظمشون بهم میخوره بعضی وقتها حتی اشتباها رو زاک تمرکز میکنن و این اشتباه در صورتی که پسیو زاک فعال باشه به فاجعه تبدیل میشه و کلا تیم به فنا میره!:n02:
جالبه بدونید zacمیانگین کمترین deathرا داره تو بازی
اکثر چمپایی که تیم فایتشون قوی هست تو رنک زیاد پیک میشن مثله j4 , nautilus,zac,lux البته دیگه جدیدا hecarim خیلی کم شده نسبت به قبلا من خودم هم زیاد spect میشم خدایی تو بازی آدم کلی تاثیر داره خیلی چیزا میشه یاد گرفت:n16:
دوستان هرکس که با رنگار بازی میکنه بشتابه من چندتا چیزه خفن میدونم که کمتر کسی میدونه با این چمپ مثلا 3تا savagery پشت سر هم میشه زد یا میشه وقتی 5تا فیوری پر میشه هم هیل battle roar رو گرفت که براره با 400تا هیل و هم 2تا savagery زد یعنی در کل میشه 2تا battle roar و 2تا savagery زد تسور کنید چقدر OP میشه و از اینجور چیزای خفن که هرکی اینارو بدونه در مجموع نه تنهاکازیکس بلکه همه رو کانتر میکنه اگه قشنگ بازی کنه تو بازی :thumbsdowخوشهال میشم این چیزارو به شما هم بگم هرکی میخواد بدونه پیام خصوصی بگذاره تا از اسپم جلو گیری شه
Lee sin هم خوبه جلوش, AS کم میکنه,Stealthرو dis میکنه و با R,جامپ ultرو کانتر میکنه :n01:نقل قول:
OP ترین چمپ بازی تراندل !!!!(اسمشو دقیقا یادم نیست اگه اشتباه نوشتم شما ببخشید)اون موقع که free بود .(اره همون موقع):n02: یکی بازی کرد اولش فکر کردیم نوبه بعد از 20 دقیقه یواش یواش جایی رسید فرتو فرت kill میگرفت اون اخرا نمیدونم لایف استیلش چقدر بود 2 ضربه میزد جانش که 3000 خورده ای بود پر میشد ابیلیتی یکشو نگاه میکردی 1200 از جانت برده بود هر ضربش هم حدود 600 از جانمون میبرد. اتک اسپیدشون فکر کنم به لطف یکی از ابیلیتی هاش که زیاد میشه ناجور بالا بود هر ثانیه 3 تا میزد:n04:خوشبختانه بقیه ی بازیکناشون اونقدر خوب نبودن بعد اینم غرور گرفته بودش یه چند باری تک میومد 5 نفری میریختیم رو سرش اول اونو میزدیم بعد بقیه رو.با این حال چنان دیمیجی میزد که نگومعمولا یکی تلفات داشتیم با اون در گیر میشدیم.
به این شکل نیست مثلا وقتی3 یا 4 تا از خط هاش پر شد ابیلیتی هات وا میستی cd اش بخوابه بعد ازش استفاده میکنی وقتی 5 تا خط پر شد cd همه ی ابیلیتی ها رست میشه بعد ابیلیتی 2 بعد از اون ابیلیتی 1یا چیز هایی مشابه این ؟اگه اینطور نیست برای منم بگو:n13::n02:نقل قول:
کومبوی رنگار به نظرم اینطوره: وقتی 3 خط پر شد 6 رو میزنیم 5 خط شارژ میشه حالا 1 رو میزنیم و با Empower کردن ابیلیتی 1 ، پنج خط از بین میره ولی تا زمانی که به چیزی حمله نکنیم Stealth باقی میمونه و همچنان خطوط ابیلیتی شارژ میشن تا 5 تا دوباره پر بشه حالا هم ابیلیتی 1 اش empowered شده هم اینکه میشه از یک ابیلیتی Empowered دیگه هم استفاده کرد که بسته به نوع هدف ابلیتی های بعدی میتونند متفاوت باشند. مثلا برای چمپی که میدونیم Fight back میکنه ابیلیتی 2 و 1 رو به کار میبرن برای چمپی که Mobility بالایی داره و یحتمل فرار میکنه دوبار 3 رو روش میزنن و....
تو لاین لی نیمتونه جلوش فارم کنه اکثرا میرن وایه رنگار savagery آپدیت میکنن اما اگهBola strike بگیره نمیگذاره هیشکی فارم کنه:n02:نقل قول:
نه بابا اینطور نیست مثل گفته همین دوستمون hm741 هست اما یکم پیچیده تره:n16:نقل قول:
امروز یه بازی اینقدر طول کشید که 6000 گلد اضافی آوردم هی آیتم میفروختم یکی دیگه می بستم :n02:
بحث رنگار هست اینم اسکین پیشنهادی
بکس بین Quinn و Varus کدوم رو بگیرم و چرا ؟:n02:
یه نرم افزار بود که اسکین رو مجانی برامون میاورد اون چی بود لینک میدین؟
جفتش خوبه ولی ّبه ساپورتت هم بستگی دارهنقل قول:
اگر اول بخواییم مقایسه کنیم بهتره combo شون رو مقایسه کنیم:
varus
3 بار میزنی auto-atk بعدش یکی از اسکیل شات هات رو استفاده می کنی برای بیشترین مقداره dmg
quinn
passivet روش می افته می زنیش بعدش q بعدش e بعدش auto-atk ( در کل passive quinn خیلی مهمه براش)
poke کردن با varus خیلی راحت تره
farm کردن quinn راحت تره
1v1 quinn بهتر عمل می کنه
فرار کردن و دنبال کردن quinn بهتره یه جورایی assasin هستش به نظرم
ولی مهمترین تفاوت quinn team fight های اخر بازیه که اصولا همه adc ها ult های کاربردی زیادی دارن ولی quinn فقط می تونه از dmg اون استفاده کنه یا فرار وگرنه اونقدر سریع زوم میشه که melee کردنش تو تیم فایت اکثرا به ضررش تموم میشه
هر چند که varus دمیج بالایی داره ولی quinn رو من بهت توصیه می کنم.ممکنه کسای دیگه نظر دیگه ای داشته باشن
lolskin . [HTML]http://www.lolskins.net/[/HTML]نقل قول:
فقط کسی نمیتونه اسکینتو ببینه فقط خودت میبینیش (فکر کنم بدونی):n02:.خودم معمولا برای sion استفاده میکنم خیلی بیریخته تو بازی:n21:یارو پرنده یخیه هم خیلی افتضاس
----------------------------------------------------
یه حدس دیگه هم میتونم بزنم:n02:
اقا همون طوری hm741 گفت وقتی 6 اش رو استفاده میکنی ابیلیتی یکش رو فعال میکنی بعد وامیستی تا 3 تاش پر بشه بعدحمله رو شروع میکنی یه ابیلیتی 2 رو میزنی بعد دوباره ابیلیتی 1 رو استفاده میکنی بعد وقتی دوباره 5 تا پر شد ابیلیتی 2 رو استفاده میکنی اینطوری heal هم میشی دو بار همsavagery و دو بار هم ازbattle roar استفاده کردی.یا برای 3تا savagery همین کار رو انجام میدی وقتی سه تاشش پر شدیه بار ابیلیتی 2 یه بار ابیلیتی 1 دوباره ابیلیتی 1 اینطوری 3 بار ازsavagery استفاده کردی البته میشه واستی تا 4 تا پر بشه ولی به نظرم اون MR و AR حیفه . زدم تو خال نه:n02:ممنون از راهنماییت اینو تا امروز نمیدونستم دقیق:n16:چقدر باهاش بازی کردی اینو یاد گرفتی.(به خدا هم هیچکس برام نگفت از اون راهنمایی پست خودت وhm741 تو صفحه ی قبل فهمیدم الان حس خنثی کردن بمب رو دارم:n02:)معمای خوبی بود:n16:
من خودم SIU استفاده میکنماسکین هاش رو هم از اینجا میگیرمنقل قول:
نه دوست عزیز من منظورم بدونه اولت هست حتی اگر اولت هم بکنی بیشتر از 5تا بهت نمیده اگه 0 باشه فیوریهات:n02: (بدون اولت زدن میشه ولی رو کلمه نیمگنجه باید ببینی تا یاد بگیری اگه کسی خواست منو اد کنه تا بگم skillcappedtork euw من 1سال با این چمپ بازی کزدم تا اینارو یاد گرفتم خیلی کم هستن کسایی که در حد OP با این چمپ بازی میکنن و این چیزارو میدونننقل قول:
ممنون دوست عزیز .نقل قول:
کسی دیگه نظری نداره ؟:n27:
اسکین هارو دانلود میکنم ولی نمیتونم تو لول اسکین بالا بیارم اسکین هارو میشه راهنمایی کنید طرز کار لول اسکیتو
تو لول اسکین فقط قبل از اینکه بازی بره تو لوداسکرین برو سر چمپی که میخوای و اسکینی رو که دوس داری انتخاب کن خودش بقیه کارا رو میکنه :n05:
پس هنوز حل نشده:n02:.خوشحال شدم گفتم تمومه نگو بمبه ترکید. معما به قوت خود باقیست. من میخوام برای acc west این چمپ رو انلاک کنم ولی هی 1000 دیگه ای پی میخوام.هر وقت گرفتمش بهت زحمت میدم:n16:این طوری هم که از این چیز ها معلومه این تغییرات ی که قراره بهش بدن OP اش نکنه مثل Yi خوبه.نقل قول:
این lolskins را بعد از این ک پچ میاد باید چیکارش کرد؟ یادمه قبلا یه نکته ای میگفتین:دی