سلام
من 2 مگ نامحدود دارم. تازه همین 2 هفته پیش هم وایمکس گرفتم.
4شنبه شب زنگ زدم واسه تمدید و پرسیدم که اگه به جای شارژ موقت که فقط با کارت شارژ میشه شارژ کرد، از قسمت پرداخت صورت حساب/پرداخت آنلاین ،اقدام کنم و پول رو بریزم خود سیستم اول ماه واسم شارژ یوزر رو انجام میده که گفتن بله و مشکلی نیست و منم پول رو ریختم. بعد از ساعت 12 شب هم که دیگه شده بود 1 تیر تا ساعت 3 که بیدار بودم دیدم داره کار میکنه و دانلود میکنه و گفتم پس شارژ شده اما صبح که اومدم دیدم که میگه اعتبار سرویستون تموم شده ! توی قسمت حساب هم زده که 32 تومن بدهکارم! زنگ زدم ولی 2 روز اول منتظر بودم که این اپراتور های گرامی اطلاعات سیستمشون به روز شه. اون موقع میگفتن ممکنه مصرف آزاد داشته باشی که میگفتم من که یوزر نامحدود دارم و قبلا از تموم شدن اعتبار هم پول رو کامل ریختم به حساب جواب درستی ندادن یا حداقل چیزی که من متوجه بشم نگفتن. بعد از آپدیت سیستمشون هم که زنگ زدم و دیروز یک درخواستی واسم پر کردن، گفتن مصرف آزاد نبوده و یک اشتباهی تو سیستم بوده و بین 24 تا 48 ساعت بهم زنگ میزنن که دلیلش چی بوده و البته گفتن خودم هم زنگ برنم و اینترنتم رو چک کنم. منم همینطور بدون اینترنت موندم تا جواب بدن و دیروز هم از ایرانسل اس.ام.اس اومده که اگه تا فردا این پول رو پرداخت نکنم ، حساب غیر فعال میشه.(البته گفتن وقتی این مورد رفع شه حساب خودش دوباره فعال میشه).
کسی میدونه این مشکل واسه چی به وجود اومده و راه حل اون چیه ؟
چطوری شارژ کنم و استفاده کنم که اول ماه دیگه همچین مشکلی نداشته باشم ؟(شارژ با کارت شارژ این مسائل رو نداره ؟)
این شماره پیگیری که بهم دادن، توی قسمت پیگری مشکل که میزنم، جواب نمیده و چیزی نشون نمیده اشکالی نداره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]