من هم دقیقا" یه مدت مشکل شما رو با آسیاتک شدم مودم من هم دی لینک بود . من مودم رو عوض کردم درست شد . یه تی پی لینک گرفتم الان 7-8 ماهه مثل بنز کار میکنه .نقل قول:
Printable View
من هم دقیقا" یه مدت مشکل شما رو با آسیاتک شدم مودم من هم دی لینک بود . من مودم رو عوض کردم درست شد . یه تی پی لینک گرفتم الان 7-8 ماهه مثل بنز کار میکنه .نقل قول:
آرش جان یک بار مودمت رو با دکمه پشتش که سوزن میزنن ریست کن...بعد کانکشن سیستمت هم روی اتومات بزار...چرا براش آی پی تعریف کردی؟؟؟بزارش رو اتومات...دی ان اس هم بزار رو اتومات...زنگ زدم گفتم سرعت پیج باز کردنم به نصبت دانلودم کنده...گفت دی ان اس ست کن تا بهتر بشه...ست کردم فرقی نکرد...منم پاکش کردم..یادم نیست دی ان اس چی بود
یه زنگ هم بزنی به بخش فنی بد نیست...
ولی در کل دی لینک با بیشتر سرویس دهنده ها مشکل داره..نمیدونم چرا...ولی تی پی لینک کلا تو دنیا محبوبیت بیشتری تو عموم داره
یه تی پی لینک 4 پورت وایرلس الان 95 تومن هست....اگه بتونی مودم خودت رو بفروشی یکم هم بزاری روش یه تی پی لینک بگیری به نظرم بهتره
یه d-link وایرلس هم دارم... با اونم مشکل دارم.... جالبه با ماتریکس راحت میره روو حالت اتوماتیک...نقل قول:
دوستان اسیاتکی برای شما هم امروز میزان حجم باقی مانده را نشان نمیده؟
چند بار رست کردم... هر چی هست d-link با همیار سازگار نیست... حالا فعلا با همین حالت دستی سر میکنم... در مورد dns هم یه باز زنگ زدم ست کزدم سرعتم هیچ فرقی نکرد و پاکش کردم... من سرعت پیج باز کردنم خوبه...نقل قول:
راستی همیار به شما گیگ ریگان داد ؟؟؟؟ به من یه گیگ داد به خاطر ولادت پیامبر...
جناب maxell2500 لطفا" یک یک صفحه کامل پینگ از آی پی های 46.4.56.144 و 84.47.231.218 برام بزارید . مرسی ( لطفا" در موقع پینگ گرفتن در حال دانلود نباشید . )
سلام دوستان
ما متاسفانه خونمون خط تلفن نداریم به همین خاطر مجبوریم اینترنت رو از بین این سه کیس یکیشو انتخاب کنم .
به نظر شما کدومش بهتره؟
1.وایمکس ایرانسل
2.وایمکس مبین نت
3. اینترنت رایتل
البته مطمئنا هر کدومش که بخوام بگیرم سرعت 128 رو خواهم انتخاب خواهم کرد.
خودم نظرم رو رایتل چون هم سیمکارته و هم جدیدا اومده چون یوزر کمتری داره قاعدتا باید بهتر باشه در نهایت اینکه هزینه اضافی هم نداره(یعنی مثل وایمکس نیاز به خرید مودم ندارم )
خونمون هم محدوده فلکه سردخانه هست.
مرسی
رایتل پوشش تا سر دشت چنار هست اونم پوشش خارجی پس نمی تونید استفاده کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دو مورد را باید انتخاب کنید
یا یه خط تلفن درخواست بدید یک تا دو هفته طول میکشه فکر کنم البته تاکید کنید که برای adsl میخواید که خط pcm ندن
دوست عزیز نظر من اینه که شما درخواست خط تلفن بدین!!!! الانم که خط خیلی ارزون شده و کمتر از 10 روز براتون نصب میکنن...( نمیدونم کدوم مرکز هستین ولی من برا خونمون شنبه صبح یه خط دوم درخواست دادم فیاض بخش سشنبه صبح خط تلفن رو بهم تحویل داد...:n10:)نقل قول:
دلیلش هم اینه که 3 موردی که شما گفتین قیمت هایی به مراتب بیشتر از ای دی اس ال دارن!!!!و اگر شما یه خط تلفن بخرین در کمتر از 6 ماه با توجه به قیمت کمتر ای دی اس ال پول خط رو در میارین....در ضمن سیستم هایی مثل وایرلس و وایمکس در شریط بد آب و هوایی هم معولا مشکل دارن و اگه کلا فاصله از دکل زیاد باشه که دیگه بد تر!!!!
رایتل هم اگر شما دانشجو نباشین یا پروانه کسب یا شرکت نداشته باشین به هیچ وجه به شما نت بیشتر از 128 نمیده (شاید یه موقع لازم داشتین) و تازه حتی اگر باشین برای تغییر سرویس باید کل مدارکتون رو پست کنید به تهران و چند روز الاف شین تا سرعت رو براتون تغییر بدن!!!! و البته اینترنتش از ایرانسل یه دره گرون تر هست.....
و نکته آخر اینترنت هایی مثل ایرانسل و رایتل معمولا یه جور رفع کوتی هست و شما باید به عنوان آخرین راه حل دنبالش برین!!! نظر من اینه که حتی اگه یه درصد میتونی ای دی اس ال بگیری برو دنبالش!!!!:n06:
بفرمایید دوست عزیزنقل قول:
سفارش شما
حالا به نظرتون کدوم بهتره ؟؟؟ 2 تا شرکت من.... سرور آمریکا
بچه ها نت شما تو این یکی دو روزه یکم تایم اوتهاش زیاد نشده ؟ مال من که مخابراته تو هر صفحه کامل یکی دو تا میده . مرسی
بالایی همیار نت و پایینی ماتریکس .... ولی سرعت پیج باز کردن همیار دقیقا نصف ماتریکس...نقل قول:
امروز اینترنت افتضاح... پینگ 300 350 ... پ ر و ک س ی هم کار نمیکنه :n28: نمرم هم کم شده دیگه اعصاب واسم نمونده :n28:
نقل قول:با تشکر از دو دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط [RIGHT
اون که صد در صد .ولی مشکل ما اینه که ما اولا تو خونه رهنی هستیم و مدتش چون خونه مال اشناست معلوم نیست شاید یک ماه شاید یک سال.و مشکل دوم و اصلی اینه که تو کوچه ما هنوز اسفالت نشده و مخابرات میگه تو کوچه ای که اسفالت نشده من خط تلفن (سیمی) نمیدم.
خونمون ما تو شهید شکری هست.فک کنم مرکز مخابراتی هست تو بلوار فرصت .
این PCM به چه معناست؟
مرسی
دوست عزیز در مکان هایی که آپارتمان سازی زیاده و تراکم منطقه زیاده و زیرساخت معمولا ضعیفه مخابرات میاد یه جعبه سیاه رنگ میذاره توی کوچه تون و همه خونه ها وصل میشن به اون جعبه و اون جعبه بوسیله یه سیم وصل میشه به مرکز مخابرات که اگه به این صورت باشه نمیتونین ای دی اس ال بگیرین چون برای ای دی اس ال مودم شما باید بوسیله یه سیم و مستقیما به dslam که در مرکز مخابراتتون هست وصل شه....به این جعبه سیاه میگن pcm....:n02:نقل قول:
در مورد اینکه براتون خط نمیکشن یه سر برو مخابرات و یکی از 3 روش کار راه انداختن اداری رو امتحان کن ببین بازم بهت خط نمیدن....(3 روش بدون ترتیب میشن رشوه، پارتی، داد و بیداد کردن :n02:)
اینترنت مخابرات تایم اوتش زیاد شده خیلی . بقیه دوستان اوضاع چطوره ؟
ماتریکس بد نیست... همیار هم تست کردم اونم خوب بودش... این تست ماتریکسنقل قول:
سلام
من اینترنت 256 جشنواره مخابرات دارم . الان یکی دو هفته هست که سرعتم خیلی خیلی پایین اومده. به طوریکه سرعت دانلودم اومده رو 10. و سایتای معمولی رو هم به زور باز میکنه.
میخواستم ببینم مشکل کلی هست یا فقط مشکل من هسش
چکار کنم؟ به نظرتون با تغییر تعرفه مشکل حل میشه یانه؟
پینگ اسیاتک رو نگا کنید :n09:
همه چیز خوب بود یه دفه قطع شد وقتی وصل شدم دیدم داغون:n10:
منم شنیدم امروز آسیاتک مشکل داشته....نقل قول:
من 1 مگ حجمی دارم . تو پیج باز کردن هیچ مشکل نداره . دانلود هم چه با فیل شکن چه بدون اون 120-130 هست . فقط دو روزه تایم اوتها یکم زیاد شده . البته من کازرون هستم .نقل قول:
سامانه پاسخگویی به شکایات:
تو قسمت موضوع یه قسمت جالب داره به عنوان
- خط تلفن فاقد توانایی ارائه ADSL
که همون منظورش خطوط PCM و... هست گفتم اینجا بگذارم دوستان شاید بدردشون بخوره
صرفا جهت اطلاع رسانی:
معاون رگولاتوری از اجرای دستورالعمل جدید ADSL از هفته آینده و پس از 22 بهمنماه خبر داد و گفت: از این پس سرویس ADSL شامل یک هزینه نگهداری ماهانه است و مشترک بسته به ترافیک استفاده شده هزینه میپردازد.
بعضی میگن با این کار شبانه رایگان برداشته میشه ؟؟؟ درسته؟؟؟نقل قول:
دوستان توی این یکی 2 ساعت گذشته نت کسی نمرده؟؟؟؟:n13:
ماتریکس دیگه داره شورش رو در میاره ! اصلا دیگه قابل تحمل نیست.. پینگ زده بالا.همش سرعت روی 12 هست....
باید فرار کنم برم یه جای دیگه... متاسفانه با مرکز مخابرات ما ( دستغیب ) ادم میترسه ! از بس طولش میدن.
بله امروز کلا نت سکته ناقص زده بود...
هر چی آغا بگه میشه...نقل قول:
نقل قول:نقل قول:اره امروز پینگ بالاس 4.2.2.4 حدود 330 هست:n22::n27:نقل قول:
آخه وارد دهه زجر شدیم :n08:
امروز خیر سرم انتخاب واحد داشتم ! هیچی نتونستم بگیرم.... زرشک.
وضعیت اینترنت مخابرات 1 مگ حجمی در کازرون : سرعت دانلود 120-130 چه با فیل تر شکن و چه بدون اون . سرعت پیج باز کردن هم مناسب ولی با فیل شکن به مقدار خیلی کمی کند میشه . پینگ تایم 4.2.2.4 بین 199-210 با 3 درصد پکت لاست .
دوستان کسی از اسیا تک این سرویس رو گرفته؟؟
سرعت دانلودش چقدره؟؟ در حد 128 حجمیش هست؟ که بالای 100کیلو بر ثانیه هست؟؟
اينترنت پر سرعت 0128 كيلو بيت نامحدود (نامحدود طلايي) (269000 ريال + آبونمان)
نه بابا چه خبره حدود 30 هستنقل قول:
طبق گفته تهران سرعتش در حد یه پله بالاتر یعنی 256هست
شما چه سرعتی گرفتی؟؟؟ چندماهه >؟؟
1 مگ حجمی مخابرات کازرون : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بـــــــلــــه دهه زجر اومده
امروز هم پینگ بالاست 330
نقل قول:شما چه سرعتی گرفتی؟؟؟ چندماهه >؟؟
دوستان ماتریکسی یه تستی بکنید لطفا.من الان میخوام سرویس جدید بگیرم.قسمت تغییر سرویس رو میزنم.بعد فاکتور رو نشون میده.
وقتی میزنم پرداخت آنلاین قسمت انتخاب بانک میاد.
ولی بعدش هیچ گزینه ای برای رد شدن از این مرحله نیست !!!
هم توی تمدید سرویس و هم توی خرید حجم این طوریه.
ببینید مال شما هم همین طوره....
با اکسپلورر میاد... ببین وقتی نکس زدی اگه دروازه بانک نیومد یه بار توو همون صفحه back مرورگرتو بزن دروازه میاد...نقل قول: