برای روزنامه جمع کردن Laber Point میخوادد ... چیکار کنم ؟
Printable View
برای روزنامه جمع کردن Laber Point میخوادد ... چیکار کنم ؟
امروز 5 - 6 تا چانگانی رو زدم داشتم برمیگشتم گنده لاتاشون ریختن سرم پاس اوت شدم xD .
Agha kasi Ye charactere Dueler va ya soldier tu world 7 ya 9 nadare? ba lvl bala.
age ham tu in world ha nadarid tu world dige age darid lotf konid
setting trapper bashe behtare dametun garm lotfan ignoresh nakonid man alan font farsi tu linux nadashtam sorry bara eng badan virayeshesh mikonam
نه شاگرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خیلی هم خوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این کلمه کاربردهای دیگه ای هم داره ... لطفا ذهن بچه ها رو مخشوش نکن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ایرانی بودن ایشون ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قبلنا مینوشتن Labor الانو خبر ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
توی ورلد 6 من هستم .نقل قول:
Agha kasi Ye charactere Dueler va ya soldier tu world 7 ya 9 nadare? ba lvl bala.
age ham tu in world ha nadarid tu world dige age darid lotf konid
setting trapper bashe behtare dametun garm lotfan ignoresh nakonid man alan font farsi tu linux nadashtam sorry bara eng badan virayeshesh mikonam
لول 27
لول دوئل 38
یوزر: jojok
شما به جای اشکال گیری یه کار مثبت کن ! :13:نقل قول:
من از این انجمن زده شدم چون منو از کاربر فعال بودن بازی آنلاین خلع کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما به جای اشکال گیری یه کار مثبت کن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حال حاضر هم هیچ بازی آنلاین و یا غیرآنلاینی نمیکنم که بتونم کار مثبتی برای شما انجام بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان bleakwind از شهر چینیا اومد توی شهر ما برای حمله آماده باشید....
Man 2 Sa@ Selling News Paper Kar Kadam ... Vali Quest Rad Nashod .....!!!!!!!!!1111
damet garm felan montazeram bebinam kasi tu world 9 ya 7 dare ya naنقل قول:
Music Is My Language
ROFL
Who? avril?!! ROFL
دمت گرم چاقال جون!!!
بدجور با دوئل هات حال كردم!!!
چه بلوايي بر پاست الان تو شهر چينيه!!!
چاکرم رئیس :31:نقل قول:
فروم شهر چینیه خیلی فعاله دقیقا نیم ساعت بعد از اولین حمله یه گروه درست کردن که ریختن سرم و پاس اوت شدم بازم خدا رو شکر 6 تا از این بچه مایه دارا رو به خاک نشوندم .
از پاس اوت در بیام میدونم چه بلایی باید سرشون بیارم . یه مشت noob بچه مایه دارن :27:
اگر دوئلر پیدا بشه آره :Dنقل قول:
در ضمن یورز من اینه : mohrd
بع ! 187 تا که چیزی نیست ! دیروز توی ورد 4 از یکی 219 تا کش رفتم ! :5:نقل قول:
من نمي دونم اين همه پول پرميوم رو از كجا ميارن؟!!نقل قول:
چاکرم رئیس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فروم شهر چینیه خیلی فعاله دقیقا نیم ساعت بعد از اولین حمله یه گروه درست کردن که ریختن سرم و پاس اوت شدم بازم خدا رو شکر 6 تا از این بچه مایه دارا رو به خاک نشوندم .
از پاس اوت در بیام میدونم چه بلایی باید سرشون بیارم . یه مشت noob بچه مایه دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===
من فكر مي كنم اين شهر چينيه دوئلر هاشونو تيم بندي كرده . ميتوني بگي تيمشون كيا بودن؟
شما قبرستون رو بساز من واست پر جسدش میکنم . (یه لول بیشتر که نیستش پول کمی هم میخواد :31: )نقل قول:
اگه بسازین که خیلی عالی میشه منم راه میفتم دوئل میکنم پول میریزم شهر :27:
نه فکر نکنم تیم داشته باشن ولی این سه نفر همیشه آنلاین هستن و من دو بار بوسیله اینا پاس اوت شدم .نقل قول:
adfei80 + Niolro + xiaoye
adfei80 + Niolro + xiaoye
پس ما اول به اینا حمله میکنیم تا از شر دوئلر ها راحت بشیم بعد همگی به ورکر ها حجوم میبریم !!
فعلا کسی حمله نکنه ، در ضمن ... من دیگه با یوزر ورکر ها بازی نمیکنم .
این Labor Point چیه ؟
چرا کسی جواب نمیده !
غير از اين دو سه نفر دوئلر كله گنده تر هم دارن!نقل قول:
پس ما اول به اینا حمله میکنیم تا از شر دوئلر ها راحت بشیم بعد همگی به ورکر ها حجوم میبریم !!
فعلا کسی حمله نکنه ، در ضمن ... من دیگه با یوزر ورکر ها بازی نمیکنم .
يوزر پسورد دو تا از وركر ها رو بر من تلگرام كن!!
آقا جان پست 7777 هم نزديكه!!!
تا 10 دقیقه دیگه تلگرامش میکنم ...
دمت گرم حاجی خیلی باحالی :40::27:نقل قول:
همه رو هم که زدی تو دستش :31:
حاجی جا خالی هارو مشخص کن بریم بترکونیمشون
اگه dodging بالایی داری حمله کن . من قبلا باهاش دوئل کردم کلا طرف tactic نداره یعنی همه اتک ها میخوره بهش فقط اونم دمیج بالایی میزنه بین 40 تا 60 . تو فقط 2 - 3 تا dodge :31:نقل قول:
طرف خوابيده!نقل قول:
حاجی جا خالی هارو مشخص کن بریم بترکونیمشون
ظاهرا تاكتيك اين چيني ها همينه!!
ترسوی اشغال خوابیدش
کا چینیهارو بزنین بکشین
اين يارو فكر كنم همونيه كه چاقال رو زد و من رفتم انتقام بگيرم و شكست خوردم!!
چانگان رو میترکونیم
من به npcolie اتک دادم
M-Pro passes out. npcolie wins the duel, gains 28 experience points and steals $7 from M-Pro.
ir-dgm wins the duel, gains 82 experience points and steals $13 from heathenry.
ای بابا !!!!!1نقل قول:
خوبه؟؟
از شهر بیام بیرون با شما کاری نداشته باشن؟؟
اینم یکی دیگه:دی:
wins the duel, gains 86 experience points and steals $31 from timeover.
شما روی هر کاری که کلیک میکنی یه سری اسکیلها لازم داره.مجموع این اسکیلها روی علامت مثبت نوشته شده سختی کار روی علامت منفی نوشته شده.و اختلاف این دو میشه labor point شما که برای اینکه بتونی کاری رو انجام بدی باید labor point مثبت داشته باشی یعنی مجموع اسکیلهات از سختی کار بیشتر باشه.نقل قول:
آقا چند دقيقه پيش يه نفر اون شهره كه با چيني ها الي هستن با من دوئل كرد. البته با 200 اچ پي بذرقه اش كردم ولي ممكنه با اهل و عيال بياد اين دفعه.
از ان شهر بود:
Komica
کار من خوب بود؟؟
چند روز دیگه برای خرید میام شهر :دی
ee چرااا ؟ :18:نقل قول:
خجالت نمیکشی رفتی عمله و بنا میزنی :31:نقل قول:
wins the duel, gains 86 experience points and steals $31 from timeover.
به به مبارکه :31: کم آوردن دست به دامن ه شهر های دیگه شدن lol .نقل قول: