البته با خیال راحت که نه ، چون باید مودمو PPPOE تنظیم کنی!:27:نقل قول:
اینطوری که الان تنظیمه ، اگه دو تاشو با هم وصل کنی ، یکیشون وصل باشه ، اون یکی خطا یده
Printable View
البته با خیال راحت که نه ، چون باید مودمو PPPOE تنظیم کنی!:27:نقل قول:
اینطوری که الان تنظیمه ، اگه دو تاشو با هم وصل کنی ، یکیشون وصل باشه ، اون یکی خطا یده
شما احتمالاً خط تلفون رو وصل کردی به مودم کیس از اون یکی پرتش انشعاب گرفتی به مودم دی اس ال که هم بتونی دایل آپ وصل شی هم دی اس ال.نقل قول:
بله درسته ، ولي من ديگه خيلي وقته از دايال آپ استفاده نمي كنم براي همين سيمي رو كه از مودم كيسم به پريز تلفن وصل ميشه رو جدا كردمنقل قول:
موفق باشيد
شركت داتك دو مودم براي وايرلس و معمولي موجود داره.مي خواستم بدونم از نظر كيفيت و قيمت ارزش داره اين يكي از اين دو مودم رو بخرم يا مارك ديگه اي رو پيشنهاد مي دين؟
Dlink: u2640(77.000T) . u2520(35.000T)
میخواستم بدانم که وقتی با adsl در اینترنتم و صفحه ای را دانلود کردم و مشغول خواندن میشوم دیگر از اکانتم کسر نمیشود؟شرکت گفته دانلود کردی دو ساعت هم بخوانی از اکانتت استفاده نمیشود راست گفتند/مرسی
دیلینک آشغاله.نقل قول:
یا tp link بخرید یا linksys
tp-link 8901g چهارپرته وایرلس دار 50 تومن.
tp-link 8811 دو پرته 24 تومن.
لینکسیس 120 4 پرته وایرلس دار 80 تومن.
از بازار رضا یا ایران تهیه کنید.
موفق باشید.
سلام
می خواستم مودممو عوض کنم. زیاد حرفه ای نیستم در زمینه مودم و اینا . یه مودم معمولی می خوام در حد 40-35 . یک یا دو دونه lan و یه usb (اگه دوتا باشه بهتره) و دکمه خاموش روشن داشته باشه. چون شنیدم بعضی مودم ها ندارن دکمه خاموش روشن :31: بعد اینکه مهمتر از همه عمر طولانیش بیشتر مهمه
اگرم خصوصیت خاص دیگه ای هست که باید توی خرید در نظر بگیرم خواهشا بگین چون همون طور که گفتم زیاد حرفه ای نیستم
مرسی
پاک شود
.......
سلام ، من ميخوام يه مودم بگيرم به نظرسنجي هاي ايت تاپيك نگاه كردم كه مودم D-link از همشون بيشتر آورده ولي تو بيرون كه ميپرسم ميگن مودمهاي D-link محدودند و زياد دانلود نميكنن !!:18: خودش هم مودم tp-link ميفروخت كه خيلي تعريف ميكرد . حالا من tp-link بگيرم يا d-link ؟؟ مدلش رو هم بگيد كه ساده باشه ( پورت lan و غيره هم نميخوام ) فقط خودم ميخوام استفاده كنم .
ممنون ميشم كمك كنيد :11:
مودم دیلینک چون از قدیم بیشتر وارد شده و تو شهرستانها هم فقط همین مودم گیر میاد بیشتر فروخته شده.نقل قول:
ولی این مودم خرابی توش زیاد داشته و کلاً مودم خوبی نیست همون tp-link رو بگیرید.
---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
tp-link 8811 دو پرته قیمت 24 تومن.نقل قول:
خوبه ها ولی یه کمی ارزون به نظر میاد. تا 2 برابر این قیمت هم اگه باشه که امکانات و کیفیت خوبی داشته باشه مشکلی نیست. مثل tp-link 8817 که روتر هم داره. البته قیمتش رو ندارم. قیمت 8817 چنده؟ کلا مودم خوبی هست؟نقل قول:
مرسی
این 8811 مودم روتره خوبه بچه ها استفاده میکنن راضین. اگه 50 تومن داری 8901 بخر وایرلسم داره.نقل قول:
سلام
من تازه عضو شدم و تازه هم Adsl گرفتم از صبا، در ضمن دو سیستم دارم تو خونه یکی دسکتاپ و اون یکی لپ تاپ
مشکل من اینه که با لپ تاپ میتونم وصل شم به اینترنت ولی با دسکتاپم نه، ویندوزشم عوض کردم و تمام تنظیمات لپ تاپ رو، روش ریختم. کسی میتونه کمکم کنه؟ مودم من Aztech مدل 605eu هستش
سلام دوستان
من یه مودم Dlink 2640u دارم که الان بصورت bridge براحتی به اینترنت وصل میشه ولی وقتی میخوام بصورت pppoe وصل بشم
با اینکه یه ربع صبر میکنم باز هم چراغ اینترنت روشن نمیشه و وقتی تو تنظیمات مودم میرم میگه invalid isp password و دوباره پسورد میخواد ؟ مشکل کجاست ؟ من مطمئن هستم که یوزر و پس درست وارد میکنم .
درضمن من از صبانت اینترنت میگیرم .
سلام
من سرویس adsl دارم و توی خونه دوتا سیستم دارم که از هم دور هستن و نمیخام کابل کشی کنم. آیا میتونم یه مودم دیگه برای سیستم دوم بگیرم واون رو هم با همون سرویس adsl به اینترنت متصل کنم. یعنی هر دو کامپیوتر با دو مورم مجزا ( با یک سرویس adsl) در یک زمان به نت وصل بشن؟
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم!
ولی شنیده بودم 8817 چند جایزه بین المللی رو برده که قیمتش هم در اوردم حدودا 25 تومنه. 8811 رو هم البته حتما در نظر می گیرم ولی بیشتر می خوام درباره 8817 بدونم.نقل قول:
سلام
آیا فقط از یک سیستم میشه به اینترنت وصل شد؟ من فقط از طریق لپ تاپم میتونم وصل شم و با دسکتاپ نمیشه.
این نکته رو تو این سایت نوشته
کد:http://www.sabanetkia.com/index.php?option=com_content&view=article&id=47&Itemid=300163
مودم وايرلس زير 50 تومن داريم؟
باشه همون tp-link بقيه سوالم رو جواب نداديد ؟! چه مدلشو بگيرم كه ساده باشه(شخصي هست) تجربه ي شخصي تون چي هست كه از نظر كيفيت و گارانتي و ... ؟؟نقل قول:
ممنون ميشم جواب بدين :11:
کسی از دوستان نظری نداره؟ رو این قضیه بدجور گیرم:41:نقل قول:
2 مودم همزمان نمیتونن به اینترنت وصل شن ولی یک مودم حداقل دو پرت میتونه همزمان به دو کامپیوتر اینترنت بده.نقل قول:
اگر نمیخواهید کابل بکشید یک مودم وایرلس تی پی لینک 8901 بخرید. با یک آداپتور وایرلس به یو اس بی. یا یک کارت وایرلس.
جفتشون کاراییشون یکیه ومثل همن.یک پرت یو اس بی+یک لننقل قول:
ولی چیپستاشون فرق میکنه.
ماله 8811 چیپستش برودکامه و معتبرتره. قیمت جهانیشم یکی دو دولار بیشتره. تو ایران شاید 8817 رو گرونتر بدن چون تازگیا واردشده. و به اسم جدیدتر میفروشن.:31:
---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------
مدل 8811 برای دو کامپیوتر 24 تومننقل قول:
مدل 8901g برای 4 کامپیوتر+وایرلس دار 50 تومن
بچه ها من تلفنم خيلي نويز داره ميكرو ف.ي.ل.ت.ر هم دارم. نمي دونم چي كارش كنم؟ ميشه راهنمايي كنيد؟ البته بعضي اوقات اين نويز ها قطع ميشه.
سلام
مودم tp-link 8811 که ضاهراً خودتون هم پیشنهاد میدید گزینه ی خوبی برای adsl شاتل هست ؟ با پشتیبانی شرکت شاتل که صحبت کردم گفتن اگر مشکلی پیش بیاد به عهده خودتونه . ممکنه راهنماییم کنید.
توی تاپیک شاتل هم که کسی نمیاد جوابی بده !! :13:
نقل قول:
سلام
مودم tp-link 8811 که ضاهراً خودتون هم پیشنهاد میدید گزینه ی خوبی برای adsl شاتل هست ؟ با پشتیبانی شرکت شاتل که صحبت کردم گفتن اگر مشکلی پیش بیاد به عهده خودتونه . ممکنه راهنماییم کنید.
توی تاپیک شاتل هم که کسی نمیاد جوابی بده !!
مودم خوبی هم هستش دو تا دستگاه رو میتونه سرویس بده همزمان :دی
بله الان انگاری یکی دو ماهی هستش که شاتل تی پی لینک رو ساپورت نمیکنه ولی برای کانفیگ کردنش بچه های انجمن هستن نگران نباش مشکلی هم پیش بیاد اینجا حل میشه :20::20::46::10:
میکروچیزتر رو کجا نصب کردی؟؟نقل قول:
خب فکر میکنید که مثلا چه مشکلی پیش بیاد؟نقل قول:
اگه قطع بشه یا سرعت پایین باشه که به مودم ربطی نداره
مودم پیشنهادیشون چیه؟
ممکنه بعداً بخاطر اینکه مودمو خودم گرفتم بهانه گیری کنن و دبه کنن ؟!! حتی سر اون قطعی یا کاهش سرعتی که شما میگی ؟نقل قول:
به یکی از دوستانم billion دادن 60 تومن :18: آدم از همینش میسوزه... 3 برابر قیمت بازار
من مودم سيمفوني 602 دارم كابل اصلي خونه مي خوره به لاين مودم بعد از فون مودم يك كابل ميره به سمت تلفن در وسط اين كابل يك ميكرو ----- قرار داره.نقل قول:
ممنون دوست عزیز. خیلی خلاصه توضیح دادی:5:نقل قول:
مودم وایرلس رو به سیستم اول وصل میکنم و کارت وایرلس رو به سیستم دوم. اون آداپتوری که گفتی باید چیکار کرد؟
آیا وقتی سیستم اول خاموشه سیتم دوم میتونه به نت وصل بشه؟
میشه هزینه اینها رو هم بگی؟
شرمنده زیاد سوال میکنم.:11:
مدلهاي وايرلس دار linksys بالاي 70 تومن هستش.نقل قول:
دليل اين همه اختلاف قيمت چيه؟!
من یه مودم USB D-Link دارم که فقط یه پورت USB پشتش داره و یه پورت تلفن.می خوام وصلش کنم به روتر وایرلسم که US-robotic مدل 5465 است و پورت usb هم پشتش داره.بردم پشتیبانی شرکتی که ازش کانت گرفتم ، گفت نمیشه.ولی فکر کنم چون سرش شلوغ بود ،زیاد دقت نکرد. نظر اساتید چیه؟
به سیستم دوم یا کارت وایرلس نصب کنید یا تبدیل وایرلس به یو اس بی.نقل قول:
اولی 7 تا 20 تومن. دومی 15 تا 25 تومن.
سعی کنید مارک تیپی لینک یا لینکسیس بخرید. اصلا دیلینک نخرید.
مودم هم tp-link8901g قیمت 50.
بله چون مودم خودش به اینترنت وصل میشه و آداپتور جداگانه داره.
ار فون کدوم مودم؟؟نقل قول:
مودم ADSL که خروجی فون ندارن
چند تا گوشی رو خط دارین؟
بله ممکنهنقل قول:
ولی خیالت راحت باشه که مشکل از مودم نیست
اگه برند خوب دیگه ای جز ساپورتشون هست ، برو از بازار همونو بخر تا بهانه ای نداشته باشن
ولی این billion رو من که تا حالا اسمشو هم نشنیدم!:41:
از چه شرکتی؟
جزو مدمهای خودشونه :نقل قول:
یکیم دیدم مودم zyxel بهش داده بودن که جزو مدمهای خودشون هم نیست !!کد:http://www.shatel.ir/fa/services/adsl/userguide-2/
شاتل میخواستی بگیری ، هر چی خواستی بگیرنقل قول:
از بازار ه بگیر
مزخرف میگن!
معمولا زاکسل مودمی هست که میندازن به مشتری!
اینجا زاکسلو هم میبینی:
کد:http://www.shatel.ir/fa/support/docs
بعضي از مودم ها مثل سيمفوني ، ايسوس و ... اسپليتر هم دارند.خط تلفن مي خوره به لاين تلفن را از سوكت فون مي گيريم و ... .من خط تلفن را بدون اينكه هيچ دستگاهي روش باشه به لاين مودم وصل ميكنم بعدش سوكت فون را به ميكرو ----- وصل ميكنم بعد ميكروفيلتر را به گوشي ميزنم .فقط هم يك گوشي دارم . اگر منظورم را متوجه نشديد يك عكس بگذارم.نقل قول:
همون عکس بذارین شاید بهتر به نتیجه برسیمنقل قول:
منظورتون اینه که اسپلیتر داخلی دارن؟
ایسوس که فکر نمیکنم داشته باشه
ولی اگه اون چیزی باشه که من فکر میکنم ، شما درست عمل کردید
الان برم كار دارم فردا مي گذارم:11:نقل قول:
مودم adsl که بیشتر از یک کانال داشته باشه و وایرلس هم ,چه مارک یا مارک هایی خوب هستند و قیمتشون چند هست؟
ممنون
منظور شما از کانال پورت شبکه هست یا فرکانس؟نقل قول: