ابوالفضل جان خوشحالم که بالاخره خودت فهمیدی مشکلت چیه و تونستی حلش کنی .البته دوستان خوب این سایت هم از کمک دریغ نکردن .شب همه دوستان بخیر !
Printable View
ابوالفضل جان خوشحالم که بالاخره خودت فهمیدی مشکلت چیه و تونستی حلش کنی .البته دوستان خوب این سایت هم از کمک دریغ نکردن .شب همه دوستان بخیر !
آره، 100%. از همه دوستانی که کمک کردن تشکر می کنم. از شما، مرتضی و آرمین. همتون زحمت کشیدن. آرمین هم که این آخری منو یاده اون فایل انداخت :دی
دوستان اگر ممکنه برام نحوه صحیح خرید بازیکن در مستر لیگ رو توضیح بدید.
مثلاً: قیمت پایه کریس رونالدو هست 29 و خورده ای و من بهش 50 تا پیشنهاد دادم با دست مزد 500 که سقفشه!
ولی بعد یه هفته قرار داد فسق میشه و نمیاد. علتش چیه؟؟؟
چطور میتونم بازیکن هامو بخرم؟؟
چرا هیچکس جوابه منو نمیده چه جوری با جه برنامه ای میشه کفشهای بازیکنان را عوض کرد و چه ج.ری با تشکر
من وقتی توپ دستم هست با dشوت میکنم ولی وقتی توپ دستم نیست با کلید dکه شوت است نمیتونم توپو بگیرم .کمکم کنید
با سلام خدمت krauser عزیز منظورم این بود که بعد از اون فایل cv0f.img که گذاشتی آیا آپدیت جدیدی نیومده؟
ببينيد دوست عزيز اومدن يك بازيكن بزرگ مثل رونالدو به تيم شما به اين راحتي نيست يادمه وقتي درجه كيفيتي تيم من S هم شده بود با ماكسيمم مبلغ و دستمزد باز هم نميومد تو تيم البته درجه سختي ترانسفر هم روي Very High بود اولا تا وقتي درجه تيمي شما به B , A , S نرسيده فكر خريد بازيكناني مثل رونالدو و مسي و ... رو از سر بيرون كنيد دنبال بازيكنان جوان و رشد سريع باشيد بعد مدتي كه تيم شما تونست قهرمان اروپا بشه و درجه تيم شما به S رسيد با پيشنهاد هاي هنگفت مي تونيد اين بازيكنان رو به سختي البته بخريدنقل قول:
نه با ضربدر يا همون 3 ميگيره توپ رونقل قول:
بله هست مال يك ماه پيش هست و باعث ميشه چندتا بازيكن آپديت بشن ولي مهمترين تغييري كه اون فايل cv0f جديد اعمال ميكنه كيت جديد انگلستان هست. بنابراين ارزششو نداره آدم بخواد 180 تا دانلود كنه در هر صورت لينك رپيدشيرشو گذاشته بودم اين اواخر زيپ شده و حجم 30 مگ هست خواستي دانلودش كننقل قول:
ويرايش... دست ابولفضل درد نكنه يه فايل BIN دانلود كردم از اونجا كه وقتي توي پوشه cv0f كپي كردم تيم هاي ملي اضافه شدن البته آرسنال و چلسي هم به چمپيونز ليگ اضافه شدن چه باحاله كاش ميدونستم چه طوري اون فايل unnamed_1166 رو با Hex Editor ويرايش كرده من كه از اون فايل هاي باينري هيچي سر در نميارم
اقای mforuzan من با دسته بازی میکنم ولی تا اونجایی که من میدونم با دکمه پاس دنبال توپ میره با دکمه شوت اون یاری که فلش روی سرش نیست دنبال توپ میره.
krauser جان اگه آدرس فایل زیپ شدشو برام بذاری ممنونت میشن، بعدش یه سوال که هنوز درست جوابشو نگرفتم این فایل cv0f.img بالاخره تو پوشه img بریزم یا در C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download سوال دومم هم راجب این پچ 1.40 کونامی یه توضیحاتی میدی.
چرا هیچ کس جواب منو نمی ده ؟ چراااااااا ؟ بابا منم آدمم :19::19::19::19::19:نقل قول:
سلام خلیل جاننقل قول:
شما راست می گین راحتر ولی من این کار رو کردم اون فولدری که توش اسکوربرد هستش اسم فولدر cv05 .img & rv0c_q.img هستش من این فولدر cv05 .img رو توی کیت سرور بار فولدری با همین نام که بود کپی کردم وبا هم ترکیب شدن اما موقعی که به بازی رفتم دیدم که اون جاهایی که فرار بود عوض بشن سفید نشون میده این مشکل من بود .
منظور شما از اسکوربردی که گفتین دان کنم همون نرم افزار اسکوربرد هستش اگه اره لطفا لینکش رو در اختیارم بذارید ویه توضیحی هم در مورد چگونکی استفاده از اون بهم بدید .
ممنون میشم :40:
سلام خلیل جاننقل قول:
شما باید اون فایل رو توی فولدر img در مح نصب بازی کپی کنین .
راستی مگه پچ 1.40 کونامی هم اومد .
البته با عرض معذرت به Krauser جان که باز هم دخالت کردم .
قربانتان :40::40::40:
خوب وقتی همچین کیت سروری نمیاد به بقیه چه ربطی دارهنقل قول:
چرا هیچ کس جواب منو نمی ده ؟ چراااااااا ؟ بابا منم آدمم
صبر کنین شاید اومد....
با سلام خدمت MORTAZA.2FUN عرض کنم که نه نرم افزار اسکوربرد نبود، یه اسکوربرد زیبا بود که من از اینترنت دانلود کردم ، حلا هم آدرس یه اسکوربرد خوب و نرم افزار scoorboard selector رو براتون میزارم تا اسکوربرد بازی رو خودتون انتخاب کنید.
1_ این آدرس scoorboard selector :
2_ این هم آدرس دو تا اسکوربرد برای دانلود :کد:http://rapidshare.com/files/167293008/Scoreboard-Selector_1.1.rar
کد:http://uploading.com/files/6DWH461A/PREMIUM24byQT78.rar.html
کد:http://uploadbox.com/files/bcd75b1efa
اقا براي همه همينجوري بوده!!نقل قول:
خب اینو باید از juce بخای نه ما .اگه دوست داری لینک پیام خصوصیشو بهت بدم تا علت اینکه کیت سرور جدید نمیده رو بپرسی.ولی قبل از شما خیلی ها اینو ازش خواسته بودن .نقل قول:
اينجا لينك رپيدشير رو گذاشتم همونطور كه گفتم با جستجوي نام ميتونستيد پيدا كنيد خودم هم همين كار رو كردم با جستجو اين پست قديمي رو پيدا كردم. سعي كنيد با جستجو در تاپيك غريبگي نكنيد يه وقت ديدي من يا كسي نبود برات پيدا كنه. البته ما همگي تنبليم :31: (تنبل نرو تو سايه سايه خودش مي آيه)نقل قول:
در ضمن توي فايل cv0f كافيه در اين مسير كپي بشه جاي ديگه نياز نيست وقتي توي اين مسير باشه اعمال ميشهکد:http://forum.p30world.net/showpost.php?p=3646315&postcount=7144
کد:C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download
ببينيد كيت سرور جديد نيومده همون 8.1.2 قبلي هست كه آخرين بار اوايل 2009 داده شدنقل قول:
سلام ارمین جاننقل قول:
ببخشید من الان این فایل cv0f رو توی جایی که بازی رو نصب کردم توی فولدر img کپی کردم ایا اشکالی داره الان هم داره کار میکنه و موقع که توبازی هم می رم منویسه که اپدیت جدید در دسترس ای می خواهید دان کنید ؟
با سلام.در بعضي پستها دوستان گفته بودند كه فايل اسكوربورد رو در كيت سرور كپي مي كنند ولي در بازي قسمتهاي مربوطه سفيد نشون داده ميشه.خدمتتون عرض كنم كه اين به علت تغيير نام فايل مربوطه است.توجه كنيد كه هر فايلي كه كپي مي كنيد بايد قبل از عدد unnamed نوشته شده باشد.مثلا در اسكوربورد bbc فايل BBC_6 وجود داره كه شما قبل از كپي بايد اون رو به unnamed-6 تغيير بديد.البته در برخي فايلهاي دانلود شده اين تغيير نام وجود نداره و همون unnamed نوشته شده.
اما تنها فايلي كه نامي متفاوت داره فايل replayexhibition_467 در پوشه cv-05 هست كه تعداد معدودي اين فايل رو دارند مثل: Eurosport-HD new .كه باز هم توجه كنيد اگه در فيلهاي يك اسكوربورد در پوشه cv-05 فايلي با عدد 467 بود آنرا به replayexhibition_467 تغيير بديد.:10:
سلام خلیل جاننقل قول:
ممنون از شما اما اگه میشه توی یه ادرس دیگه این دو تا اسکوربرد رو اپ کنید چون از من پرمریم اکانت می خواد در ضمن شما یه توضیح بدید که با نرم افزار اسکوربرد چطوری میتونم کار کنم یعنی از این اسکوربرد هایی که دان کردم چه طوری می تونم به وسیله نرم افزار استفاده کنم .
قربانتان :40::40::40:
اشكالي نداره ولي تاثيري هم نداره تاثيرش زماني هست كه توي فولدري كه گفتم باشه شما اون سومي رو دانلود كنيد و در مسيري كه گفتم كپي كنيد اگه دانلود بزنيد داخل بازي ميگه كه آپديت جديد در دسترس نيست چون اون كه گذاشتم آخري هست ولي باعث ميشه اديت فايل شما از بين بره پس حواستون باشه. تغيير cv0f.img به قيمت از دست رفتن اديت فايل هست و بايد اديت فايل جديدي بسازيد كه با اون cv0f مچ باشه توي اون پچ كه عيد عرضه كردم اديت فايل متناسب با cv0f ترانسفر زمستاني بود ولي براي cv0f ماه مارس اديت فايل نساختم اگه بسازم مي ذارم تاپيكنقل قول:
آقا اين فايلهاي اسكوربورد سلكتور رو كجا كپي كنيم؟يه آدرس دقيق بديدنقل قول:
اكثرش خاليه اينطوري بايد باشه؟:13:
نرم افزار براي استخراج آهنگ هاي بازي و دموي بازي كسي ديده؟:2:
دمو های بازی که قایل دسترس هستن
دیگه نیازی به استخراج نیست
بله ديدم.ولي وقتي كليك مي كنم با dkz studio باز ميشه و هيچ اتفاقي نميفته...با چي اجراش كنم يا چطوري فرمتش عوض كنم؟نقل قول:
براي استخراج آهنگها چكار كنم؟
خوب شما روی اون کلیک راست کنید و گزینه open with رو انتخاب کنین
بعد media player رو انتخاب کنین و دموها رو مشاهده کنین
هیچکس جوابه منو نمیده چه جوری با جه برنامه ای میشه کفشهای بازیکنان را عوض کرد و چه جوری با تشکر
با برنامه game graphic studio و afs explorer میشه کفش ها رو عوض کرد
سلامنقل قول:
ببخشید این دموهایی که می گین کجاست .
توی فولدر بازی و فولدری به نام image دموهای بازی قابل دسترس هستن
با نام pes eye و pes intro قابل دسترس هستن
سلام ممنون از شما من توی فولدر بازی غیر از img & pes 2009 & setting & kitserver & stubdat چیز دیگه ای وجود نداره .:13::13:نقل قول:
با سلام خدمت MORTAZA.2FUN شما وقتی پوشه scoorboard selector رو آنزیپ کردی، فایلهای هر پوشه ای را متناسب با نامی که داره در پوشه img کیت سرور کپی می کنی و بعد یه فایل اصلی bat داره. اونو اجرا میکنی و لیست اسکور برد ها رو نشون میده. هر اسکور بردی رو که خواستی شمارشو میزنی و بعد هم اینتر. بعد برای خروج x رو میزنی و بعد هم اینتر. بعدم برو بازی رو اجرا کن. با تشکر از Crespo به خاطر آموزش خوبش.
ضمنا تو سایتدر بخش اسکوربرد هر چند تا خواستی دانلود کن.کد:http://downloads.gamingaccess.com
با سلام خدمت krauser آیا لینک دیگری به غیر از رپیدشیر برای دانلود فایلCv0f نیست و اینکه اون فایلی که گفتی دانلود کردی و تیم به champions leage اضافه کرده رو آدرسشو برام میذاری. ممنون
نه عزيز لينك ديگه اي نيست همينش هم غنيمت هست زيپ شده حجمش شده 33 مگ وگرنه بايد از داخل بازي 180 مگ دانلود كني. اينم اون فايل كه لينكش رو نگه نداشته بودم برات آپلود كردم حجمي نداره 1 كيلوبايت هست يه فايل باينري هست توي اين مسير كپيش كننقل قول:
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver\img\cv0f.img
اينم لينك دانلودش
کد:http://www.2shared.com/file/5492526/98c6fd30/unnamed_1166.html
حالا زياد به املاش گير نده ديگه :31: منظور همون فولدر img هستنقل قول:
آرمین جان (کرایز) توضیح دادن. باز اگه مشکلی بود، من در خدمتم.نقل قول:
دوست عزیز، کیت سرور دیگه این امکان رونداره. چون Juce دیگه ادامه نداده.احتمالاً ما دیگه باید PES 2010 رو بدون کیت سرور تجربه کنیم!!!!نقل قول:
سلام
یه سوال حیاتی و بسیار مهم(واسه خودم) داشتم:ادیتی که روی بازیکنا انجام میدیم توی کجا نگهداری میشه که اگه خواستم یه نسخه ازش داشته باشم؟
ميري توي اين مسيرنقل قول:
My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save
فايلي به نام PES2009_EDIT01 هست. داخل اون سيو ميشه
من یک برنامه میخوام که بشه اهنگهای بازی را عوض کرد واهنگهای خودمان را بزاریم
من صداي تماشاگران ميلان رو دانلود كردم.حالا با چه برنامه اي ميتونم جايگزين كنم؟فايل ها از unnamed_00539 تا unnamed_00543 هست.اگه با كيت سرور ميشه، بايد در كدوم پوشه كپي كنم؟:13:
با تشكر از khalil50000 جان!من با اين برنامه كار كردم و درست كار كرد:27:اما فكر مي كردم مثل pes 6 در بازي ميشه تغييرات رو انجام داد.نقل قول:
حالا يه سوال:
آيا امكان داره با كيت يا هرچيز ديگه اي امكان تغيير اسكوربورد رو به بازي انتقال بديم؟يا مثل همين استاديوم كه يكي از دوستان پرسيده بود،نميشه كاريش كرد؟:18: