سلامنقل قول:
همه پیاما رو خوندی؟ شاید همه رو نخونده باشیا !کل ایمیل ها حتی تو اسپم ها رو هم پاک کن بعد ببین باز چی میگه؟
Printable View
سلامنقل قول:
همه پیاما رو خوندی؟ شاید همه رو نخونده باشیا !کل ایمیل ها حتی تو اسپم ها رو هم پاک کن بعد ببین باز چی میگه؟
سلام
قبلا که یاهو مسنجر ران میشد و تعداد ای میل را نشون میداد روش کلیک میکردم و لاگین میشد ولی یک مدتی هست وقتی کلیک میکنم صفحه لاگین یاهو میاد و باید پسورد وارد کنم مشکل از کجا هست ؟
سلامنقل قول:
مال منم همینطوره. یکی گفت از تغییر ای پی هست ولی مال من که تغییر ای پی نشد . انگار برای امنیت خود یاهو اینکارو میکنه.
سلام دوستان
من دو تا سیستم دارم که مدتیه سیستمی رو که به اینترنت وصل بود رو عوض کردم
روی این پی سی هر چی میخوام آیدیم رو آن کنم به این اخطار که توی عکس میبینید بر میخورم
اما با اون پی سی راحت میاد بالا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n13::n03::n27:
دوستان کسی نیست به این مشکل ما یه جوابی بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n03:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
این مسیر رو چک کنید تیک مربوط به پرو*کسی برداشته شده باشه :
Control panel>> Internet Option>> Connection tab >>Setting/Lan Setting
use a pro*x*y تیک نداشته باشه
بعد تست کنید ببنید وصل میشه یانه ،
اگر متصل نشدین و مشکل داشت کوکی های مربوط به IE رو حذف کنید
اگر متصل نشد فایروال رو غیر فعال کنید
سلام من یاهو مسنجرم درست بوده ولی 3هته استفاده نکردم ازش ساین این نمیشه....الان 2هفتس اینجوریه . ارورش اینه:
[IMG]desktob/eror[/IMG]
نقل قول:
عکس رو اینجا آپلود کنید :
و لینک عکس رو اینجا بذارین ..
همه رو انجام دادم بازم نشد :(نقل قول:
اخرین ورژن یاهو رو نصب کنید.نقل قول:
وارد ایمیل بشین و از ایمیل مسنجر رو لاگین کنید ببینین میتونید وارد مسنجر بشین یا نه.
همزمان با لاگین شدن به ایمیلتون، مسنجر رو هم لاگین کنید.
بعد از اینکه ارور اومد دکمه Troubleshoot رو بزنید ببینین چه توضیحی داده شده .
چه جوری؟ بلد نیستم براتون ارورشو مینویسم:
yahoo massenger troubleshooter
we cant sign you in to yahoo massenger
the might be a problem with your internet cannection make sure your campiuter is cannected to the internet.cilick troubleshoot to begin a series of tests to try to diagnos the cannection problem.
دوتا گزینه هم داره :
cancel troubshoot
نقل قول:
همین ارور که این پست بود میاد دیگه درسته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراحل این دو پست رو انجام بدین ببینین می تونید sign in بشین یا نه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم برای گذاشتن عکس :
ممنون....میشه توضیح بدین که چه جوری کوکی ie رو حذف کنیم؟و چه جوری فایروال رو غیرفعال کنم؟ ممنون میشم بگید
سلام ممنون یاهوم درست شد من تاریخ و ساعت ویندوز رو تنظیم کردم درست شد.... با تشکر از راهنماییهاتون
سلام یاهوی من هم همین مشکلو داشت تاریخ و ساعت ویندوز رو تنظیم کنید درست میشه....حتما امتحان کنید چون دقیقا همین ارور رو میداد....گفتم تجربمو در اختیارتون بذارم
سلام به همه من چند وقته یاهوم دیگه شکل های متحرک نشون نمیده کسی میدونه مشکلش چیه اگه کسی میدونه بگه :(
سلام به همه من چند وقته یاهوم دیگه شکل های متحرک نشون نمیده کسی میدونه مشکلش چیه اگه کسی میدونه بگه :(
سلامنقل قول:
شاید از نصب نبودن Adobe flash player یا سرعت پایین نت باشه.
سرعت نتم 512 است فلش پلیر هم ورژن 13
نسخه یاهوتو عوض کن تست کن. تو یاهو به یکی بگو مال تو اگه نشون میده برای من بفرست شاید اون موقع برای تو هم درست بشه!نقل قول:
چطوری توی یاهو مسنجر 12.1 اس تو آ کنم؟
سلام دوستان خسته نباشید
من الان یاهو مسجر 12.1 رو دانلود کردم ظاهرش خیلی فرق داره
ببنیید
این الان نمیشه ک گروها رو او انتخاب کرد حالت کشیدن روی گروه ها نداره هر چی کنترل روی گروه ها میگیرم یا هر کی موس رو میکم نمیکه انتخاب نمیکنه گروه ها رو
الان چطوری اس تو آ بفرستم تو این؟؟ کسی داره ببلده؟؟
چطوری توی یاهو مسنجر 12.1 اس تو آ کنم؟
ککککککککمککککککککککککک
شما این رو از کجا دانلود کردین؟نقل قول:
تو خود سایت یاهو نسخه 11.5 آخرین نسخه هستش!
نقل قول:
از اینجا
توجه کنید که این نسخه Beta هستش و شاید باگ های زیادی داشته باشه، امکاناتش به درستی کار نکنه و....نقل قول:
شما همیشه سعی کنید از نسخه های Alfa یعنی نهایی استفاده کنید بهتر هستش
یاحق
سلام دوستان وقتی می خوام وارد شم خطای زیر رو میده:
آقا چند شبه یاهو مسنجر واسه من آنلاین نمیشه ارور کانکشن میزنه در حالی که سرعت خوبه و قند شکن هم ندارم
با سلام مشکل در اجرای یاهو مسینجر . یاهو مسینجر رو روی xp نصب کردم موقع اجرا این پیغام رو میده . چند مدل ورزن تست کردم 10 بار آنیستال کردم دوباره نصب کردم باز هم همین پیغام رو میده . لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
this application has failed to start because the application configuration is incorrect.
reinstalling the application may fix this problem.
سلام دوستان.
من تو دفتر بیمه رو سیتممون یاهو مسنجر داشتم خیلیم خوب کار میکرد.
اومدن کارت خوان نصب کنن که نصب نمیشد و اون نصابه یه سری تنظیماته فایروال رو تغییر داد تا کارت خوان کار کنه. از اون روز به این ور با مسنجر ساین این نمیشه.
راه حلی به ذهنتون میرسه؟
ریموو کردم دوبراه نصب کرم. ورژن عوض کردم با ای دی دیگه امتحان کردم. نشد که نشد.
با سلام و عرض خسته نباشيد
آقا اين ياهو مسنجر اعصابمو خورد كرده..
1 ماهي ميشه ..مثلا من 3 تا ايميل دريافت ميكنم...ميزنه 600 تا يا بيشتر...history ياهو پاك كردم بازم نشد
ويندوز عوض كزدم بازم نشد...
ممنون
جواب سوالتون رو پیدا کردید؟ منم همین مشکل رو دارم :n03: پ.ن: ماشالله این تاپیک هم به فراموشی سپرده شده، هیچ کی جواب نمیده...نقل قول:
باید قسمت اسپم و ترش را خالی کنیدنقل قول:
سلام...من رمزهایی ک ب مسنجردادم روفراموش کردم بایدچه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟:n29:
قبلا تاریخ تولد و فیلدهای اضافی تو میدادی میتونستی بگیری . الانم همچین راههایی هس . فک کنم از طریق شماره تلفن باشه که تحریم ایراننقل قول:
یاهو مشکل پیدا کرده؟
واسه من لوگین نمیشه!!فقط مسنجر ولی ایمیل باز میشه
نه مشکل نداره . من الانم انلاینمنقل قول:
پس مشکل از کجاست؟؟؟نقل قول:
راهنمایی کنید لطفا
میشه پیغامرو بزارید ؟ ویندوز هم ذکر کنید.
پیغام در مورد کانکشن میگه (الان دسترسی ندارم) و ویندوز 7x64نقل قول:
همه جوره کانکشن بررسی کردم از نظر فایروال که بلوک نکرده باشه از لحاظ پراکسی که احیانا چیزی ست نشده باشه نصب دوباره برنامه و...
ممنون که پیگیری میکنید
یاهو بعضی موقع ها اینجوری میشه . بنظرم از یگاسپی استفاده کنید . هم سی پی یو کم مصرف میکنه . هم سرعتش بیشتر . هم چند پروتکلینقل قول: