آخرین ورژن kaspersky Internet Security ورژن 11.0.1.400 است و نسبت به نسخه 2010 امنیتش در بعضی قسمت ها بهبود یافته و کمتر باعث کند شدن سیستم می شود و حرف نداره عزیز . حتما از این ورژن استفاده کن . عالیه !نقل قول:
Printable View
آخرین ورژن kaspersky Internet Security ورژن 11.0.1.400 است و نسبت به نسخه 2010 امنیتش در بعضی قسمت ها بهبود یافته و کمتر باعث کند شدن سیستم می شود و حرف نداره عزیز . حتما از این ورژن استفاده کن . عالیه !نقل قول:
که میتونی از اینجا دانلود کنینقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5035892&postcount=7232
.................................................. ....
دوست عزیز میتونی تو انجمن مربوطه درخواست بدی ، ربطی به اینجا نداره!نقل قول:
نقل قول:
آقا شرمنده. اشتباه شده. اصلا قصد نداشتم اینجا بنویسم.
لطفا یک نفر از مدیران اینو پاک کنده.
سلام.من kaspersky 2010 دارم.34 روزه که از نصبش می گذره و تا الان به مشکلی بر نخوردم.
اما دیروز دیدم آپ دیت نمیشه و می نویسه : black list is corrupted
میشه بگید مشکل از کجاست و اصلا این یعنی چی؟
من ویندوزم سون هست.این آنتی ویروسم یک ساله نصب شده.
خواهشا یکی کمکم کنه و بگه مشکلش چیه؟
سلام دوستان
تنظیمات Kaspersky Internet Security ورژن 2011 (11.0.1.400) مثل همون 2010 هست( اگر میشه یک عکس از گزینه های نرم افزار بذارید)
سرعت آپئدیتش چطوری هست؟
از لحاظ ایراد و... چطوره ,نسبت به ورژن 2010؟ مشکلی نداره و میشه ازش استفاده کرد و این ورژن پایداری لازم رو داره؟
با ویندوز 7 هماهنگی کامل رو داره؟
مرسی
سلام دوست عزیزنقل قول:
مزیت ها :
1 - هماهنگی کامل با ویندوز 7 نسبت به نسخه های قبلی .
2 - محیط زیبا
3 - بهبود عملکرد ها در چند قسمت و به طور کلی امنیت بیشتر
4 - بهبود سرعت و رفع مشکلات
5 - آپدیت هاش سریعه و مشکلی نداره .
پیشنهاد می کنم حتما دانلود کنی .
این هم عکسی از محیط آن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نبود؟:19::19::19:نقل قول:
فکر کنم باید اول در tray icon پایین بزاریش بعد ...نقل قول:
اینکارو کردم عزیز ولی فایده نداره برای بعضی سایتا اصلا نمیتونه وارد کنهنقل قول:
راهی وجود داره که بشه فهمید چند تا از لایسنس های، یک لایسنس سه کاربره فعال شده یا نه؟ (لایسنس قانونی و معتبر منظورم هستا!)
از طریق سایت کاسپراسکای ... برو آنجا و ثبت نام کن و سریال معتبر را وارد کن تا چک بشه .نقل قول:
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:51 PM ----------
حالا داداش نمی تونی تو خودش وارد کنی . چون من الان Kaspersky Internet Security 2011 دارم ولی چون قبلا داشتم کمی یادم هست ولی نه زیاد . اما خیلی دوست داشتم کمکت کنم عزیز .نقل قول:
برو تنظیمات را چک کن . شاید درست شود .
دقیقا بگید که کدوم قسمت برم.نقل قول:
ممنون
سلام
من چند وقت پیش یه کسپر 3 کاربره اصل گرفتم!
هر 3 تا کاربرش هم فعال شده!
الان میخوام ویندوزم رو عوض کنم!
چی کار کنم که بعد نصب ویندوز جدید دوباره بتونم این کسپر رو اکتیو کنم؟
ممنون
-------------
فکر کنم گزینه My Kaspersky Account رو بزنی ببرت همونجایی که دوستمون گفت!نقل قول:
دقیقا بگید که کدوم قسمت برم.
در این قسمت چیزی دستگیرم نشد.نقل قول:
اون گزینه رو بزنی میبرت تو سایت کسپر جایی که باید اکانت بسازی!نقل قول:
بعد اونجا یه اکانت میسازی!
بعد که وارد اکانت شدی یه گزینه داره به اسم Manage activation codes!
فکر کنم اونجا کارت رو راه بندازه!(حدس میزنم:31:)
CustomerID و رمز عبور را دارم. وارد Personal Cabinet که می شم در قسمت Manage activation codes and key files مشخصات لایسنس من نوشته شده اما اینکه چند تا از 3 لایسنس من فعال شده است مشخص نیست.نقل قول:
سلام.دوستان این کسپر ما وقتی فعاله نمیذاره دانلود منیجر چیزی دانلود کنه.چی کاز باید کنم که مشکل رفع شه؟
ممنون از شمانقل قول:
این سوال جا موند :
تنظیمات Kaspersky Internet Security ورژن 2011 (11.0.1.400) مثل همون 2010 هست؟
لینک عکس رو هم فراموش کردید.ممنون میشم دوباره بزارید. :11::11:
من در کنار کاسپر از یک آنتی مالور هم استفاده میکنم: آیا نیازی هست که ویندوز دیفندر ویندوز 7 فعال باشه و اصلا ویندوز دیفندر کارایی داره؟
سلام
من فایل آپدیت آفلاین کاسپر رو دانلود کردم با حجم 90 مگ وقتی می خوان کاسپر رو آپدیت کنم این پیغام رو میده license verification failed با کی ها مختلف امتحان کردم حتی در حالت تریال هم همین پیغام رو میده؟
سلام دوستان
برای بلاک کردن یک آیپی یا یک رنج آیپی در کسپر باید چیکار کرد؟
من kis 9.0.0 دارم
با نود32 خیلی راحت میشد آیپی بلاک کرد ولی تو کسپر هر چی گشتم پیدا نکردم
سلام
جدیدا هر وقت کاسپر رو آپدیت میکنم
15 - 16 مگ دانلود میکنه اما همیشه خدا پیغام میده out of date
نمیدونم چکار کنم .....
نقل قول:
نقل قول:
دوستان لطف کنند راهنمایی کنند.:11:
سلام به همه
دوستان من یه مشکلی دارم. روی سیستمم KIS 2010 نصب هستش و جدیدا متوجه شدم که حجم درایو ویندوز داره کم میشه. وقتی با TuneUp ریز فایل های درایو رو در آوردم دیدم تعداد زیادی فایل با شکل av***.tmp وجود داره. (به جای ستاره ها یه کده) خب این یعنی اینا از نوع فایل های temporary هستند که باید بشه پاکشون کرد دیگه. ولی سیستم اجازه پاک کردنشون رو به من نمیده. میشهع بگین مشکل از کجاس؟!
ممنون از همکاریتون
دوستان متخصص در کاسپر تا حالا به این مشکل برخورد کرده بودین؟؟
http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5332802
سلام و خشته نباشید
من یه مشکلی داشتم که ممنون میشم اگه اساتید راهنماییم کنند :
فایل "کسپرسکی لب" در آدرس زیر به حجمی حدود 300 مگابایت رسیده و فکر می کنم این افزایش حجم همچنان ادامه داره :
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab
وقتی وارد این فایل میشم حدود 100 مگ از این حجم مربوط به یک DMP File به اسم "KAV.9.0.0.736a_08.03_14.14_1164.SRV.full.dmp" هست
و حدود 200 مگابایت هم مربوط به پوشه ای به اسم AVP9
که بخش عمدش مربوط به آدرس زیر :
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP9\Bases\Cache
توی این قسمت فایلهایی با پسوند DAT و مثل عکس زیر وجود دارند که بیشتر از 100 مگ فضا اشغال کردند :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید که چطور حجم "کسپرسکی لب " رو کم کنم چون داره مثل خوره عمل میکنه
نقل قول::41::worried::worried:نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
برای فعال کردن تریال برنامه کسپرو اجر کنید
ار پایین سمت راست license رو انتخاب کنید
تو پنجره ی باز شده روی activate the application with a new license کلیک کنید
تو صفحه ی بعد روی activate with trial license کلیک کنید
باید بع اینترنت متصل باسید
خب همین اگه روی next کلیک کنید تمومه.
نیازی به آنتی مالور نیست.کسپر خودش آنتی مالور داره
در مورد ویندوز دیفندر هم بگم که برنامه خوبیه و خیلی بدرد بخوره
نقل قول:
نقل قول:
ممنون از شما
عکسی که این دوستمون از محیط کاسپر جدید گرفتند ,ظاهرا فراموش کردند لینکش رو بزارند. اگر برای شما مقدور هست یک عکس از محیط کاسپر 2011 بزاری.
در مورد ویندوز دیفندر می خواستم بدونم با وجود کاسپر نیازی هست فعال باشه ؟ لطفا نحوه غیر فعال کردنش رو هم بگید؟(اگر ممکنه یک توضیح مختصر هم در مورد کار کردش بدید)
مرسی
اینم عکس از محیط کسپر
کد:http://www.kaspersky.com/kaspersky_internet_security
فعال کردن KeyFile Browser برای آنتی ویروس و اینترنت سکیوریتی محصولات 2011 کسپرنقل قول:
کاسپر 2011 به چه طریق فعال میشه . از کدام قسمت میشه کلید 30 روز آزمایشی رو فعال کرد؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5256098&postcount=272
دوست عزیز محصول اینترنت سکیوریتی کامله و نیازی به دیفیندر ویندوز ندارینقل قول:
در مورد ویندوز دیفندر می خواستم بدونم با وجود کاسپر نیازی هست فعال باشه ؟ لطفا نحوه غیر فعال کردنش رو هم بگید؟(اگر ممکنه یک توضیح مختصر هم در مورد کار کردش بدید)
از قسمت tools به قسمت options برو و تیک قسمتهای مختلف برنامرو در صورت فعال بودن غیر فعال کن
آزمایشگاه کسپرسکی، شرکت پیشرو در ارائه راه حلهای امنیت اطلاعات اعلام کرد که ماهنامه بریتانیایی Virus Bulletin گواهینامه VB100 را به محصولات فوق اعطا نموده است.
به گزارش موسسه دیده بان آی تی، روابط عمومی کسپرسکی در ایران، نرم افزار اینترنت سکیوریتی ۲۰۱۱ در بین ۵۴ محصول دیگر، به عنوان یکی از بهترین نرمافزارهای تشخیص بدافزارها در سکوی کاری ویندوز ویستا نسخه بیزنس شناخته شد.
این گزارش میافزاید محصول فوق به طور صددرصد همه بدافزارهای چندریختی(پلی مورفیک) را در آزمونهای on-demand scanning و real-time protection شناسایی و پاکسازی نمود.
ضمن آنکه فعالیتهای همه تروجانها و کرمهای اینترنتی را نیز مسدود نمود.
بررسیهای Virus Bulletin نشان داد که هر دو محصول دارای درجه بسیار بالای RAP (به معنای Reactive and Proactive) در مقایسه با سایر رقبا هستند.
این درجه در مورد محصول اینترنت سکیوریتی 88-91% و در مورد آنتیویروس۶ برابر 92-96% میاشد.
ضمن آنکه محصول فوق هیچ گزارش نادرستی (single false) نیز نداشته است.
در ادامه این گزارش آمده است: اینترنت سکیوریتی ۲۰۱۱ کسپرسکی تازهرین محصول خانگی این شرکت، روش جدیدی را در امنیت پیشنهاد میند. بدین معنا که با پایش انواع خطرات بالقوه و جلوگیری از انجام فعالیتای غبرمتعارف، کاربران میتوانند به راحتی در فضای اینترنت به فعالیت بپردازند و بدون نگرانی به وبسایتهای مختلف مراجعه کنند.
این سیستم حفاظتی نه تنها فعالیتهای روزانه مخاطبان را مختل یا محدود نمیکند بلکه جریان دادههای ورودی و خروجی را نیز به سادگی ایمن میسازد.
امروز KIS 2011 بر روی سیستم من به فایل C:\Windows\System32\wininit.exe گیر داد و نشون میده که به PDM:Trojan.Win32.Generic.wcd آلوده هست.
من فایل را در VirusTotal.com آپلود کردم و اونجا هم اسکن شد ولی ویروسی نبود.
جالب این هست که کامنت هایی در لینک بالا (گزارش اسکن فایل توسط VirusTotal.com) گذاشته شده که همگی مربوبط به امروز هستند و نشون میده که کاربرای دیگه ای هم امروز این مشکل را داشته اند.کد:http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=f6b4d18fa0d3c4958711ac0d476c21a6fdf2897f989a0ad290b43f463dd8b5b0-1283276706
در ضمن کسپر سیستم من آپدیت هست و در کنار اون هم از Malwarebyt آپدیت هم استفاده میکنم.
سلام
من کلید به کسپر 2010 داده بودم امروز بلک لیست شد حالا دوباره زدم همون 30 روزه رو راه بندازه اونو قبول کرد اما هنوز هم ارور بلک لیست بودن کلید میده و قرمز میزنه ...
چطور درستش کنم؟
چرا بهش کلید جدید نمیدید؟نقل قول:
کی جدید :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5349281&postcount=2838
با سلام دوستان من وقتی از کسپرسکی 2011 استفاده می کنم چندتا مشکل دارم . اول اینکه بعضی وقتا سیستم خاموش نمیشه .
و یکسری مشکلات دیگه که الان دقیقا یادم نیست در صورتی که 2010 این مشکل رو نداشتم
شما از چه نسخه ای استفاده میکنی ؟ از نسخه 11.01.400 استفاده کن ، مشکلی نداره :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5035892&postcount=7232
دقیقا من هم همین مشکل رو دارم ؟؟!!!نقل قول: