مشکل استفاده از Multilevel List و Table of Contents به صورت همزمان
نقل قول:
فایلی که درونش قبلا تعدادی استایل تعریف شده
یک فایل تایپ شده آماده داریم چطور استایل های اون فایل را به این یکی اضافه کنیم
سلام
فایلی که حاوی استایل های دلخواه شماست رو باز کن. (فایل دوم حتما بسته باشه ها)
بعدش باید وارد Mange Styles بشی که من اینجوری بلدم: اول Ctrl+Shift+S که پنجره Apply Styles رو میاره. بعد روی آیکن AA کلیک میکنم که پنجره Styles بیاد. بعد پایین پنجره Styles سه تا دکمه با آیکن AA هست که سمت راستی، پنجره Manage Styles رو میاره.
از پایین این پنجره، دکمه ی Import/Export رو بزن. لیست سمت چپ، حاوی Style های موجود در سند مرجع شماست.
لیست سمت راست، Styleهای فایل Normal.dotm رو نشون میده. شما Close File بزن و بعد Open File بزن و بعد فیلتر نوع فایل رو بذار روی *.* و فایل دوم رو از مسیری که هست باز کن.
خسته که نشدی؟ :دی
الان از لیست سمت چپ میتونی استایل های دلخواهت رو کپی کنی تو لیست سمت راست. اگه اسم استایل ها مثل هم بود هم پیغام میده که میدونم Yes می زنی.
حالا فایل سمت راست رو Close کن و پیغام Save رو هم تأیید کن.
الان میتونی فایل دوم رو باز کنی، در حالی که استایل های فایل اول منتقل شدن توش.
و اما سؤال خودم: (مشکل استفاده از Multilevel List و Table of Contents به صورت همزمان)
تا حالا کسی از Multilevel List استفاده کرده که در کنار Heading هاش شماره گذاری خودکار ایجاد بشه؛ بعدش بخواد همون Heading ها رو توی Table of Contents نشون بده؟
دیدین چه مشکلی به خاطر کاراکتر Tab بین عدد و عنوان پیش میاد؟ فهرست خراب میشه!!!
تو سایت مایکروسافت که همه چی رو از اونجا یاد گرفتم هم سرچیدم ولی :(
کسی از عزیزان بلده؟
با سپاس
بکاپ گرفتن از تنظیمات ورد
سلام دوستان
من چند وقت پیش ورد 2010 رو نصب کردم و چند ساعتی باهاش ور رفتم تا تنظیمات و پیکربندیشو مطابق میل خودم در بیارم. تنظیماتی مثل فارسی کردن اعداد، اضافه کردن چند shortcut key مثل نیم فاصله، اضافه کردن لغات به دیکشنری، اضافه کردن ایکون به quick access و خیلی خیلی چیزای دیگه که کلی وقت ازم گرفت.
حالا میخواستم ویندوز رو عوض کنم و ورد رو دوباره نصب کنم. سوالم اینه که جچوری میتونم از تمام این تنظیمات یه بکاپ کامل بگیرم که بتونم تمام تنظیماتو به ویندوز جدید یا کلا یه کامپیوتر دیگه منتقل کنم.
دوستان خواهشا اگه روش یا نرم افزاری برای اینکار سراغ دارید راهنمایی کنید. اینم بگم که بکاپ گرفتن از خود برنامه زیاد مهم نیست، فقط تنظیمات و setting برام مهمه.
ممنون