سلامنقل قول:
با حساب این قیمتها برای آمپ مناسب برای این باند خیلی مقرون بصرفه نیست خرید این باند. درسته؟
(قیمت آمپ کنوود را هم بفرمایید)
ممنون
سلامنقل قول:
با حساب این قیمتها برای آمپ مناسب برای این باند خیلی مقرون بصرفه نیست خرید این باند. درسته؟
(قیمت آمپ کنوود را هم بفرمایید)
ممنون
اگه میتونید 800 و خورده ای سرمایه بزارید یه چیز بی نظیر پیشنهاد دارم ( البته منظورم سیستمو آمپلی و از این چیزا نیستا)نقل قول:
اگرم که نه با 400... میتونید تصویری و باند یا نه با 300... پخش و باند با اینتر فیس بگیرید
حالا انتخاب با خودتونه
پرشیا اینقدر مسخرت که چیزی گیر نمیاد براش
لطفا
سلام
به نظرتون اینا چطورن؟
باند پایونیر 6993
ساب پایونیر 1000 وات w308f
آمپلی ads 1600 وات
قیمتشون الان چنده؟
خوب
من آمپلی چه مدلی بگیرم؟؟
چه برندی که مناسب باشه؟
هزینه ی خوبی هم واسش کنار گذاشتم....!!
کنوود 718ای ایکس
ضبط 80prs که ظاهرا گفتین مناسبه آره؟؟
اینا چقدر در میاد به تفکیـــک؟
نقل قول:
هنوز خرما پزون شروع نشده کــه!
خرما پزون 1 ماه دیگه جا داره :دی
تازه زمستونمـــــــــــــونــه !! :دی
من نمیگم نمیخوام پول بدمنقل قول:
من میگم نمیخوام خیلی خرج کنم
و من نگفتم یه صدایی میخوام بترکونه چون واقعا عاقلانه نیست با 400-500 نمیشه کاری کرد
من فقط گفتم یکم کیفیت صدا بهتر بشه و در ضمن اومدم پیش شما که راهنماییم کنید چون من خیلی سر در نمیارم ، نه میدونم خازن چیه نه میدونم کامپ چیه نه ...
گفتم اگه برم پیش نصاب به قول شما میخواد جنسش رو بفروشه و میگه فلان چیز رو بگیر خیلی خوبه (دقیقا مث همین 718 هایی که خریدم و 2350) که بزرگترین اشتباهم بود
2350 گرفتم با اینکه سر در نمیوردم اینجا هم همینو تائید کردن ولی در صورتی که یه خروجی بیشتر نداره و الان هر کاری بخوام بکنم باید اول از همه پخشم رو عوض کنم
718 رو پیش هر کی رفتم گفت عالیه از این بهتر نیست و ... نمیگم بده این در حد متوسطه ولی من کیفیت رو بیشتر میپسندم تا بلندی صدا
گفتم شاید راهی باشه که بشه کیفیت صدا رو یکم بیشتر کرد نه در حد یه سیستم 2 میلیونی در حد سیستم فعلی خودم
در کل از راهنمایی تون ممنونم
بهترین کار برای شما فروش این قطعات هست و اول از همه خرید پخش بعد خرید یه آمپ و یه جفت کامپوننت یا کواکسیال از یه برند معروف 600تومن کافیه تقریبا (با احتساب کابل کشی)نقل قول:
سئوال من جا موند و لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
گرون شده فضایی 50تومنه گویا!نقل قول:
از سیستم فروشیها
سلام من میخوام یه ضبط ماشین بخرم ...
پولم 200 تا 250 تومنه و میخوام یه ضبط شیک و با کلاس با تمام امکانات معمول مثل usb و bluetooth بخرم .. لطفا منو راهنمایی کنید :)
mp3 و غیره هم داشته باشه :) ترجیحا پایونییر با کلاریون .. نمیدونم کلاریون خوب هست با نه راهنمایی کنید منو ..
سلامنقل قول:
شما میتونی 4450 پایونیر بخری.
سلام دوستان
برای استیج عقب 206 چه مارکی پیشنهاد میدید (جای فابریکش بشینه)
ضبط خودم هم 4250 هست .
قیمت هم تا 50-60 باشه .
مرسی
اینی که میگی اگه بخرم دیگه از همه لحاظ خوبه؟نقل قول:
از لحاظ بلندی صدا ، کیفیت صدا ، کوبیدن صدا؟
آخه با 600 میشه یه ساب و 2 جفت اسپیکر گرفت ( منظورم اینه که صداش از ساب هم بهتر میشه؟)
به نظرتون چند میتونم اینا رو بفروشم
718 رو 105.000 تومن خریدم
2350 رو 130.000 خریدم
آمپ رو دست دو 50.000 خریدم + حدودا 20 تومن کابل
خیلی هم کار نکرده ، 1 سال نمیشه
یه جفت از این باند های پایونیر 50.000 تومنی هم دارم که 1 ماه کار کرده اگه بتونم رو هم 300.000 آبشون کنم خیلی خوبه.
فوری فوری فوری. سلام میخواستم یک ظبط کنوود بخرم قیمت 150 تا 190 ظیط امپلی خور باشه فلش خور هم باشه و اگر هم میشه یک ظبط پایونر هم با همین قیمت معرفی کنید و از نظر شما کدام برند بهتره، ویعد اینکه باندهم میخوام بخرم چه مارکی خوبه . فوری جواب بدید عجله دارم. ممنون
تو پایونیر میتونی 4350 برداری.
خواهشا پیشنهاد برا من .....................................
یه جفت باند با قیمت حداکثر 150 تومن میخوام .تو این رنج قیمت چی پیشنهاد میکنید؟
کنوود 718ex تو این قیمت چطوره؟ اگه خوبه زیر 100 تومن یه آمپلی برا این مدل معرفی کند. اگر هم با همین قیمت ها چیز بهتری تو بازار سراغ دارید ممنون میشم راهنمایی کنید
خودم رو ماشین قبلیم کنوود 718 معمولی داشتم و یکی از فامیلام هم مدل ex داشت من با ضبط 4250 صدایی قشنگی بدون آمپ البته نهایتا تا ولوم 37 ازش میگرفتم صدای تیوترش اذیت نمیکنه.نقل قول:
اون یکی مدل هم( ex ) با آمپ صدای تیوترش آزاردهنده بود البته برای من .باز هم صدا رو خودت بشنوی بهتره ولی در کل بدون آمپ هم نیازهای معمولی برطرف میکنه و باند پرقدرتیه .
موید باشید.
ببین اون پست حمید جان خیلی خوب شرازطو بیان کرد از نظر صرف هزینه و کیفیت خروجی...نقل قول:
ما هر اسپیکری که داریم یه فرکانسو پخش میکنه حالا هر کدومو نداشته باشی یا اون فرکانسو نداری یا نصفه نیمه و بی کیفیت پخش میشه... مخصوصا وقتی ساب نداشته باشی.
یه نکته رو راجع به خودم بگم که ربطیم زیاد نداره ولی تجربه شخصیه شاید بعضیا الان مثل قلن من فک میکنن! - قبل از اینکه انقدر تو نخ سیستم بازی برم فک میکردم ساب رو کسایی میبندن که فقط میخوان تو چشم باشن و همه نگاهشون کنن و ولاغیر
ولی وقتی یه مقدار مطالعه کنم کلا نظرم عوض شد . الانم منطق مسکونی حتی با ولو کم هم آهنگایی که فرکانس پایین دارن گوش نمیدم...
و اما شما:
اگه بتونی 300 بفروشی که عالیه ولی نمیتونی :31:
منظورتو از صداش از ساب بهتر میشه نمیفهمم!!
در مورد خوبه هم باید بگم یه سیستم معمولیه انتظار استریو نداشته باش ازش
01110362 ممنون
حالا من اگه بخوام یه آمپلی هم روش نصب کنم زیر 100 تومن چی پیشنهاد میدید که جوابگو 718ex باشه (چون 3 اهم هست این مدل بهترین پیشنهاد چیه با این قیمت)
من قیمت 718EX رو گرفتم میگه 145 تومن ساخت ویتنام هست قیمت خوب میده؟
کلا هر چی ضبط توی این رنج قیمت هست رو برام بگید مدلشو :) ممنون میشم که کلا همه امکاناتی رو داشته باشه :):20:نقل قول:
حرف شما درستنقل قول:
ببین من الان دقیقا نمیدونم صدای معمولی چیه شما که تجربه تون زیاده نسبت به باند و پخش خودم بگید صداش چه جور میشه
و منظورم از این حرفم(صداش از ساب بهتر میشه) یعنی اینکه اگه یه ساب و 2 جفت باند بگیرم هم همین قیمت در میاد ، حالا کیفیت صدای کدوم بهتره، کوبش کدوم نرم تره ، کدوم ریز صدا ها رو پخش میکنه؟
خوب من بی تجربم و دلیل این همه سوال کردنم همینه چون صدا های مختلف رو نشنیدم تا بتونم دقیقا منظورتون رو از سیستم معمولی بفهمم.و همچنین صدای کامپ ها رو نشنیدم که ببینم چی جوریه.
مرسی
مهم تر از بقیه پخشه که عوض بشه صدا خیلی تغییر میکنهنقل قول:
بعد از اون میریم سراغ اسپیکرا و آمپ
صدای شما مسلمن با اضافه کردن ساب خیلی بهتر میشه 80تا100 کافیه صرف هزینه
پخش 300 تا 350
آمپ 200تا 250
یه جفت اسپیکر حالا کامپوننت یا کواکسیالشو خودتون تعیین میکنید 150 تا 200
100 تومنم اکسسوری(کابل و ...)
اینارو وصل کنی صدات خیلی تغییر میکنه
در مورد پخش کیفیت و دیتیل بیشتر صدا باید بری سراغ کامپوننت و فرکانس پایینم که با سابه
تجربتم میره بالا نگران نباش:46:
منظور از تصويري چيه؟ من فقط پخش وباند ميخوام كه با كيفيت باشهنقل قول:
منظور سیستم فابریکی گرید 1 با قابلیت پخش دی وی دی با همه فرمت ها و تلوزیون با جی پی اس کامل و تمام نقشه ه و مسیر یاب و تاچبا مانیتو بزرگ بدون کوچکترین دستکاری در ظاهر ماشین قابل وصل به اینتر فیس و نشانگر مصرف و کیلومتر و وصل به دوربین عقب و .................................................. ...........................نقل قول:
بعدیش قابلیت تصویری داره با مانیتور 3 اینچ روی خود پخش
و در اخر پخش ب کیفیت بالا بدون همه اون قابلیت ها فقط فلش و اینتر فیس
پس من چیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییی!!!!!!!!!!!!!!!! !!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان من در چند مورد مشورت میخوام ازتون
ببینید من قبلا پراید داشتم خوب هم باند و هم باکس روش انداختم بعد مدتی صندوق صدا میدادو مشکلات خودشو داشت بدنه هم
الان به 206 هاچ بک گرفتم............صفر
1: اگه باکس بندازم باز هم صندوق صدا میده؟
2: برای بدنه ضرر نداره موج بندازه لق کنه و ماشینو به صدا ببندازه کم کم؟؟ کلا پیشنهاد میدید باکسمو بندازم؟
3: من خودم قبلا سیم کشی و کلا نصب رو پراید انجام میدادم..رو 206 هم خودم میتونم یا حتما برم بدم بیرون؟؟
4: من بخوام پخش خودمو بندازم بهم گفتن یه فطعه ای هست باید بندازی که بشه با کنترلر رو فرمون هم بشه کار کرد هزینشم 40 تومنه...راسته؟؟ چقده؟
ببخشید سوالام زیاد شد!
در مورد کنترلر بپگم اینترفیس رو باید دستگاه پخشتون ساپورت کنه
معمولا ماشینای هاچ بک صدای صندوق عقب بیشتر درون ماشین می پیچه حتی بدون هیچ چیزز اضافه ای
مبارک باشهنقل قول:
سعی کنید از تبدیل ها ی مخصوص برای فیش و سیم ها استفاده کرده و مثل پراید سیم کشی ماشین رو زخمی نکنید
دوستان بین MTX T6S652 , kenwood 1730 , hertz hsk 165 ,, SOUND STREAM TRC6N و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کدوم پیشنهاد میدید برای استیج جلو 206 ؟
ضمنا میخوام کارکرده این کامپ ها تهیه کنم و فکر کنم تفاوت قیمتها 20 -30 بیشتر نشه .
کیفیت و تقریبا بیس معمولی تو صدای بالا برام مهمه .
مرسی .
موید باشید .
مرسینقل قول:
از این مرحله رد شدیم
حالا چند تا مارک معرفی کن ببینم چه جور میشه
(سعی کن تا جایی که راه داره قیمت پایین در بیاد)
اسپیکر چی بگیرم
آمپ چی بگیرم
کامپ چی بگیرم
پخش چی بگیرم
(احتمالا پخش و آمپیلی رو دست دو بگیرم)
ممنون از شما و آقا حمید
سلامنقل قول:
1-كلا اگه ساب قوي و موزيكهاي داراي فركانس بسيار پائين رو تو ماشين گوش بدي اون صدا رو داريد.ماشينش هم فرق نميكنه منتها بدنه هاي ضعيفتر مثل همون پرايد بيشتر صدا ميكنه و در نهايت بيشتر جاهاي ماشين به خاطر لرزشهاي ايجاد شده بيشتر ميشه.
2-بايد كنترل شده گوش كني. من الان ساب دارم ولي 300 وات بهش ميدم. برام كافيه. البته ناگفته نماند اون موقع كه R15 داشتم بدر پرايد در اومده بود.
3-ببر پيش يه نصاب وارد و از سوكت فابريك استفاده كن.براي پخشت.كابل كشيو وسيم كشي اسپيكرها مهم نيست. فقط حواست به محل عبور و جدا نمودن كابل برق و RCA ها باشه.
4-اون قطعه اينترفيس هستش.
خواهش ميكنم. شما هرچقدر سوال داري بپرس.كيه كه جواب بده:31:مزاح كردم:40::11:
در خدمتم.
هرتز سري هاي انرژي به نظرم كيفيت خوبي داشته باشه.نقل قول:
ساند قوي ولي من صداش رو نميپسندم.
اقا حمید چاکریم یادته به کمک هم باکس طراحی کردیمو خودم درستش کردم؟/
حمید جان امپلی سابم kenwood kac-8105 Dm..... , و سابم هم kenwood w3012dvc... الان به صورت باکسه...
خوب به نظرت همون باکس بزارم رو 206 هاچ بک.... یا درش بیارم بندازم رو تافچه..
خوبه ؟؟؟ قدرتشو کم کنم؟؟ نمیخوام بدنه ماشین داغون شه و به صدا بیوفته ماشین تو دراز مدت... سوال اساسی کلا تنظیمات یادم رفته :دی...چطور واتشو کم کنم..
پخشم هم paioneer 4250.......اون اینترفیس چنده؟
درود.
دوستان روی پراید فقط میشه باند واسه عقب گذاشت؟(نمیشه کنار های درهای جلو باند گذاشت؟)
آخه اونطوری که فقط صدا از عقب میاد یه جوریه!
از یکی پرسیدم گفت روی پراید نمیشه ولی روی ماشینای دیگه میشه!
حالا ممنون میشم راهنماییم کنید:11:
سلام.بله ارادت دارم خدمتتون.شما خوبي؟كم پيدا شدين ديگه به من پيرمرد سر نميزني؟:31:.از صداي باكست راضي بودي؟:8:نقل قول:
نه بزار تو باكس بمونه.اگه ديدي داره خيلي فشار مياره گين رو كم كن.ولوم هم زياد بالا نبر.صداي معمولي ازش بگير.
درود بر شما دوست عزيزنقل قول:
چرا ميشه رو دري رو ببري و نصب كني ولي اصاي نميشه تو دراز مدت مشكل ساز ميشه.بهتره براش كيك پنل بسازيد.يه باكس كوچيك در حدود 2-3 ليتر با MDF يا اگه ميتوني با فايبر.
خوب اينا قيمتاشون چجوريه؟نقل قول:
هرتز سري هاي انرژي به نظرم كيفيت خوبي داشته باشه.
ساند قوي ولي من صداش رو نميپسندم.[/QUOTE]
مرسی حمید خان
نظر شما راجع به mtx چیه ؟
منظور شما در خصوص ساند اینه که بیشتر قدرتیه تا کیفیتی درسته ؟
موید باشید.:11:
اون اولی حدود 800نقل قول:
دومی 300 اینتر فیسو مطمئن نیستم بخوره یا نه
سومی 190 تا 200 و خورده ای بسته با مارکش حالا کنوود یا پایونیر یا سونی+40 تا 50 اینتر فیس( یه زمانی 20 تومان بود)
اینا کلا بدون باند که مثلا 80-100 باند میخاد
کم میام...مشغله زندگی............حمید صداش عالی بود..صمثلا تو میگی گین رو رو حدود چند بزارم براش.. بعد ببین با توجه به اینکه دهانه ساب دیگه میچشبه به در صندوق.. صاف بزارمش ... ساب رو رو به بالا بزارم ؟؟
سوال بعدی رو تاقچه ازین اگزوزا بزارم که صداش بیاد بیرون؟؟ چنتا بزارم؟
حمید یه سوال دیگه من این سابو امپلی و یه جفت باند پایوننیر 6975 v2 . یه امپلی هم برا اون دارم.....به نظرت خازن لازم داره؟؟ اگه اره چی بندازم؟؟ فیمت؟ گارانتی؟ دمتتتتتتتتتتت گرم
امروز رفتم یک جفت باند 6975V2 پایونیر با هدیونیت 1450 انداختم با تاقچه MDF النود و مجموعا 430 تومن خرج کردم ولی با توجه به مبلغی که هزینه کردم صداش چنگی به دل نمیزنه.البته آمپلی ننداختم هنوز.