مشکل عجیب با اندیشه و پشتیبانی عجیب تر اون
مشکل من اینه که گاها چراغ Status مودم خاموش میشه و یا چشمک میزنه
این مشکل گاها رخ میده ، یعنی مثلا یه روزایی کل روز اصلا مشکل نداره و برخی روزها شاید در حد چند ثاینه قطع بشه
ولی یه روازیی چندین ساعت مشکل پیدا میکنه مثلا جمعه دو هفته پیش و همچنین دیروز که اینترنتم 6 ساعت قطع بود
این مشکل مقطعی پیش میاد و اکثرا بعدازظهر ها و یا شب ها رخ میده و نهایتا بعد از 9 ساعت خودش خوب مبشه
دفعه پیش که این مشکل پیش اومد پشتیبانی گفت ما مشکلی نداریم و شاید سیم کشی ساختمان باشه
بهمین خاطر من کل سیم کشی ، اسپلیتر ، میکروفیلتر ، کانفیگ مودم و همچنین ویندوز رو عوض کردم
دیروز که مشکل مجددا رخ داد ، لب تاپ رفقیم رو گرفتم و مودم رو برداشتم و رفتم بالای پشت بام و از سیم اصلی مخابرات به مودم وصل کردم
بازهم Status روشن نمیشد ... پس مشخص شده مشکل از خانه من نبوده
زنگ زدم با خانم حجتی که مسئول رسیدگی به چنین مواردی هستند گفت "
زمانیکه مشکل پیش میاد به ما اطلاع بدید
تا کارشناس ما بیاد پست شما رو چک کنه ... البته صرفا از ساعت 8 صبح تا 3 بعدازظهر کارشناس میفرستیم"
گفتم
آخه مشکل من بیشتر غروب و یا شب ها رخ میده... یعنی اون زمان رسیدگی نمیکنید
گفت "
خیر صرفا بین 8 صبح تا 3 بعدازظهر می تونیم رسیدگی کنیم ... شما اگه دفعه بعد چنین مشکلی صبح پیش اومد بگین تا ما بررسی کنیم"
گفتم :
خب اگه یکسال هم چنین مشکلی داشتم یعنی شب ها چنین مشکلی رخ بده شما هیچ رسیدگی نمکینید
گفت : "
نه رسیدگی نمیکنیم مگر اینکه مشکل شما بین ساعت 8 صبح تا 3 بعدازظهر باشه"
آخه این چه مسخره بازاریه ... چطور چنین مشکل حادی از سوی اندیشه اصلا رسیدگی نمیشه ... این چه وضعه پشتیبانیه !!!!
خب مشکل منو کی باید حل کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان راه حل یا پیشنهادی دارید بگید .... به نظرتون شخصا برم اندیشه شکایت کنم
خط 5 ... سرویس 128 نامحدود اندیشه