خودمم lg رو بیشتر دوست دارم.در اصل میخوام اونو بخرم.نقل قول:
شما مانیتور که hdmi ساپورت میکنه با همین حدود قیمت سراغ ندارین؟نهایتا 200 تومن میتونم بدم.
Printable View
خودمم lg رو بیشتر دوست دارم.در اصل میخوام اونو بخرم.نقل قول:
شما مانیتور که hdmi ساپورت میکنه با همین حدود قیمت سراغ ندارین؟نهایتا 200 تومن میتونم بدم.
خب پس فعلا خیالم راحت شد
اینجا باید مشاوره ی خرید کنیم؟
البته چند نکته رو باید بدونم:دی
اینکه بعد از خریدن این هی باید 60 تمن بدم بازی بخرم ؟
xbox خوبه یا این؟
سلام دوست عزیز...نقل قول:
کنسول ps3 ه_ک شده و نیازی نیست 60 تومن پول بدی بابت بازی اورجینال... فقط برای اجرای بازی های کپی نیاز به یک عدد هارد usb مرغوب دارید و یک عدد بازی بلوری اورجینال...فریم ور کنسول هم باید برای کپی خور شدن حتما زیر 3.55 یا خود 3.55 باشه...
من خودم xbox360 slim + kinect دارم... در کل PS3 رو برای بازی های اختصاصی که داره خریدم...
ولی از kinect نمیشه گذشت واقعا یه چیز دیگست..
در پناه حق:11:
سلامنقل قول:
يه مدل از هارد مرغوب معرفي ميكنين؟؟؟
متاسفانه مانیتورهایی که ورودی HDMI دارن، یکم قیمتشون بالاست ...نقل قول:
من خودم مدل AOC LED V19 Pluse رو میشناسم که اکثرا ازش راضی بود، ولی قیمتش حدودا 214000 تومانه!
شما اگه نمیخوای بالای 200.000 تا خرج کنی، همون مدل LG انتخابه خوبیه ...
حالا که بیشتر فکر میکنم میبینم که LG خودش مانیتور خیلی خوبیه و یه ps3 to vga میگیرم دیگه اونهمه پول نمیدم.ممنون از راهنماییتون.LG تصویب شد.نقل قول:
من میخوام ps3 بخرم
slim بگیرم یا fat؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمک کنییییییییییییییییییییییی یییید
:37::37::37::37::37::37::37::37::37::42::42::42::4 2::42:
کمک کمک کمک کمک
fat or slim
this is QUESTION
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مدل LG W2261VP هم هست مه البته 230 تومنه ولی واقعا توپه :20:نقل قول:
دیگه بیخیال همون LG قبلی 170 تومنی رو میخرم.نقل قول:
به بحث های دیگه بپردازید.
این امتحانات تموم نشد تا پدر گرامی اجازه ی خرید ps3 رو بدن.من دیگه تحمل ندارم.
راستی قیمت ps3 تا یه هفته ی دیگه چه تغییری میکنه؟
صد در صد به دلیل تموم شدن امتحانات بچه مدرسه ای ها میره بالا...........نقل قول:
دوستان ببخشيد ميشه بگيد مولتي من نسخه ي فولشو بايد از كجا دانلواد كنم؟
یکی بداد برسه بابا
fat or slim
من موس و کیبورد باری پلی 3 میخوام لطفا بگید چه جوریه کیبورد مخصوص داره یا نه همین کیبوردای معمولی بهش میخوره و اگر مخصوص داره چه قیمتیه تقریبا و از کجا باید تهیه کنم
ممنون میشم جواب بدید
شک به دلت راه نده که اسلیم :20:نقل قول:
از اینجا »نقل قول:
کد:http://ps3.dashhacks.com/downloads/multiman
نقل قول:سلام دوست عزیز.نقل قول:
شما چون عضو جدید هستید باید ابتدا پست های شما تایید بشه تا برای بقیه نمایش داده بشه.پس از ارسال یک پست حوصله کنید تا تیم مدریت پست شما را تایید کنند و بقیه کاربر ها ببینند و در صورتی که جواب را بلد باشن راهنماییتون کنند.
لطفا پست سر هم پست ندهید و کمی شکیبا باشید.
اما جواب سوال شما کاملا معلوم هست.از هر نظری که فکر کنی خرید slim عاقلانه تر هست.
مولتی من full با base چه فرقی میکنه؟
داداش شما هم حتما اسلیم بگیر فت تولیدش متوقف شده.
ببخشيد ولي آدرسي كه داديد مولتي من base رو ميده؟ كه حجمش 60 mb فكر نكنم مولتي من فول 60 mb باشه؟
Full Multiman
کد:http://www.multiupload.com/7DHSZ96ZQW
سلام الان قیمت ps3 250gb چنده؟ ممکنه گران تر بشه؟:20:
ببخشيد اين قضيه ي PS3MFW SPOOF 666-990 FIXED ميشه بگيد چيه تو سايت ps3hack گذاشته يعني ميشه مثلا فريمور 3.65 انتخاب كرد وبازيهاي جديد رو بازي كرد؟
---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------
اينجا توشيراز 250gb رو ميدن 400 و صددرصد گرانتر ميشه شك نكن فقط كافيه تعطيلات قشنگ شروع بشه؟:20:نقل قول:
ببخشید بازی های جدید ps3 رو میشه رو فریمور 3.55 اجرا کرد؟:40:
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------
[QUOTE=mmf72;6174143]ببخشيد اين قضيه ي PS3MFW SPOOF 666-990 FIXED ميشه بگيد چيه تو سايت ps3hack گذاشته يعني ميشه مثلا فريمور 3.65 انتخاب كرد وبازيهاي جديد رو بازي كرد؟
---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------
من از یک نفر وارد پرسیدم گفت میشه بازی های جدید رو رو 3.55 اجرا کرد گفت میشه!!! البته شک دارم برای همینه که تو پست قبلی پرسیدم شاید کسی دونست.:40:
تا چه بازی باشه
بعضیاش نمیشن
[QUOTE=mohammad4700;6174160]ببخشید بازی های جدید ps3 رو میشه رو فریمور 3.55 اجرا کرد؟:40:
ببين بستگي داره اون بازي رو پچ كرده باشن يا نه... مثلا الان infamouse2 و l.a noire رو 3.55 بالا مياد ولي dirt3 وportal2 بالانمياد كه اونها هم حتما چند وقت ديگه كه البته كمي طول ميكشه كاري ميكنن كه بياد:5:
این ۲بازی پچاش شرکتی نه دیباگ
هر وقت عملی شد تازه میرم این صفحه رو میخونم:46:نقل قول:
New REBUG Update + 3.65 Spoof Coming in the Next 24 Hours
منتظر میمانیم
C4 داره رو PS3 هم کار می کنه ؟
مثل این که الان رو X360 تمرکز کرده . ولی در آینده میخواد رو ps3 هم کار کنه . من همچین چیزی فهمیدم ماجراش چیه ؟:41:
تا همینجاشم کافیه. انتظار بیشتری هم نداشتمنقل قول:
بله دوست عزیز اما باید خیلی طول بکشهنقل قول:
سلام این قضیه ی spoof چیه؟
و این cfw خودش آپدیت میشه مثلا چند وقت یه بار.یانه؟منظورم آپدیت برای فریمور نیست منظورم اینه که خودش آپدیت میشه یا نه؟
الان آیا بازی های زیادی رو نمیشه اجرا کرد؟یا فقط چند تا هستند.
اگه زیادند بگین من لیست بازی هایی رو که میخوام بخرم بزارم اینجا ببینید کدوم هاش اجرا نمیشند من نخرم.
ممنون.
نقل قول:
سلام دوست عزیز.
spoof فقط کارش اینه که اسم فریم ور شما رو به 3.6 یا 3.65 ارتقا میده تا از آپدیت شدن ناخودآگاه فریم ور جلوگیری کنه..همین
در پناه حق باشید:40:
نقل قول:
شما میتونی مانیتوری بگیری که ورودی دیجیتال DVI داشته باشه و با یک تبدیل 3000 تومنی HDMI to DVI میتونی دستگاهت رو به مانیتورت وصل کنی .
من حدود یک سال پیش یک مدل ال جی ( فکر کنم 1952 TQ ) خریدم و این کار رو کردم و بسیار خوب هم جواب داد . اون موقع هم مانیتور رو 178 گرفتم
سلام بچه ها ببخشید پریدم بین حرف هاتون من توی فکرم هست که یک پی اس تری بخرم ولی چون الان هیچ نوع اطلاعاتی ازش ندارم می خواستم ازتون بپرسم چی چیه و چی کار ها بکنم و چی بگیرم و چی بهرتینه
و کلا قضیه ها چیه
الان چند مدل پی اس تری هست ؟
بهرتین کدومه ؟
قیمت هارداش چه جوری بید ؟
این قضیه کپی خوری چی بید ؟
خوب به نظرت اون بزرگ ها خوب بید یا این اسلیم ها
من پی اس تو داشتم از اون ژاپنی ها مدلش رو الان یادم نمی آید ولی ژاپنی بود
خوب می گم این پی اس تری هم مثل تو بید
بزرگ هایش بهتره اصلا یکی به من توضیح بده من دیوانه شدم آخر نفهمیدم چی بگیرم
بعد الان بخوام با تمام وصایلش که اومده بگیرم چه قدر برام آب می خوره
یک سوال اصلا با گرانتیش بید؟ یا باید نصف تهران رو زیرو رو کنم ارزون ترین رو پیدا کنم ؟
بعد شنیدم که مثل ایکس باکس آبدیت می آید براش و شنیدم انگار تن می آید و ما باید اون وقت چه کنیم ؟
باید ادیاسل بگیریم بشینیم آبدیت کنیم یا اون کپی خوره حلش می کنه ؟
بچه ها اصلا نمی دانم دنیا دست کیه ؟
سلام ميشه سايتي رومعرفي كنيد كه جديدترين بازيهاي كپي ps3 رو داشته باشه؟:31:
کد:http://www.mb-empire.com/:27:
میشه بگی کجای شیراز این قیمته؟؟نقل قول:
پاساژ المهدی داره 320 Gb رو میده 540!!!!!!
ادرس یه مغازه با این قیمت رو میدی لطفا؟؟؟؟
سلام لینک اون spoof رو هر وقت اومد لطفا بزارید ما هم استفاده کنیم .ممنون.
3.65_version_spoofer_2.0.rar
کد:http://www.multiupload.com/ONFL03ACY5
سلام من يه سؤالي إز دوستان دارم ممنون ميشم كمكم كنين
الان من مدون مدل ps3 بخرم ميتونم بازي كپي روش اجرا كنم
لطفا خيلي ساده براي من مبتدي توضيح بدين و آيا همه بازيها كپي ميشن؟ رو dvd? يه توضيح ساده و كامل اگه لطف كنين
کابل هارد من یواسبی 3 پلی 3 نمیشناستش توشم بازی ریختم راهی هست راهنمایی کنید لطفا.
از سایت ps3j.com میتونه دونه ای هزار تومان جدید ترین بازی های ps3 رو رو هارد سفارش بدی.همچنین اگر رو dvd بخوای دونه ای 550 می ده!!:31:نقل قول: