تایید میشه منم این مشکلو دارم ولی نه به اون حادینقل قول:
مال من بعضی وقتا اینجوری میشه
Printable View
تایید میشه منم این مشکلو دارم ولی نه به اون حادینقل قول:
مال من بعضی وقتا اینجوری میشه
آپدیت چیزی رو پاک نمیکنه...من کارت حافظه رو برای احتیاط برداشتم...ولی هیچی پاک نشد حتی ذره ای از تنظیمات تغییر نکرد...حداقل مال من اینجوری بود:31:نقل قول:
گوشی رو در حالت انتقال داده به کامپیوتر وصل کنید و در تنظیمات پوشه های ویندوز گزینه نشان دادن فایل های پنهان رو فعال کنید...سپس تو پوشه های گوشی به داخل پوشه ی پنهان private سپس 10207114 سپس import...حالا اینجا تمام تم هایی که نصب کردید به صورت پوشه وجود دارند...و میتونید همه رو یکجا پاک کنید:31: البته فقط اونایی که در کارت حافظه نصب کردید اینجا حضور دارندنقل قول:
موفق باشی:5:
Version: 03.83.1 این هنوز جدیدترین ورژن هستش
دوست عزیز من یه روش جدید ابداع کردم برا این مشکل!نقل قول:
اگه دوباره همون نرم افزار رو نصب کنی و replace کنی با قبلی، تو application manager میاد و میتونی به راحتی پاکش کنی:46:
به همین راحتی..:10::5:
من قبلا اینو امتحان کرده بودم واسه ir daroo و بعد از نصب دوباره عوض ریپلیس شدن یه دونه دیگه ایکون بغل قبلی اورد که نهایتا مجبور شدم رمو فرمت کنم.نقل قول:
مگر روش من کار نمیکنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
روش شما رو امتحان نکردم واسه جواب اون یکی دوستمون گفتم که فرموده بود دوباره نصب و ریپلیس کنید .نقل قول:
پس امتحان کن 100درصد جواب میده.:46:نقل قول:
باطریمون دیگه 100% داغون شده شارژ رو 3 ساعت بیشتر نگه نمیداره
سلام دوستان
توی 5700 نمیشه حروف فارسی رو کشیده تایپ کرد؟
نمیدونم. ولی میتونی تو کامپیوتر بنویسی، انتقال بده به Notes از اونجا هر وقت خواستی Copy و Paste کنید...! مثلا اینطوریــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــی!
سلام. یه مشکل جدیدو مزخرف،:
قبلا بعد از نصب یه برنامه( یا نصب میشد یا نمیشد، فرقی نداشت) وتی میرفتم تو App. manager میدیدم اسم انو برنامه هست زیرشم نوشته: Not Installed. بعدش خیلی عادی C رو میزدمو پاکش میکردمو فضای خالی Phone Memory رو زیاد میکردم. ولی از 30دقیقه پیش، رفتم اینکارو بکنم، دکمه C رو که میزنم یا از توی اپشنز که Remove رو میزنم میگه:
اعصابم به هم ریخته. گوشیو ری استارت کردم، نشد. هر کار میکنم نمیشه.کد:
App. Manager:
Memory Full.Close some Applications and try again.
اگه برم بالا که زودتر به آخرش برسم همین ارورو میده. یکسره هم همینطوره. مجبورم تک، تک بیام پایین. مثلا به فاصله زمانی یک ثانیه رو هر کدوم صبر کنم. نمیدونم که منظورمو گرفتین یا نه؟
ممنون...
تو خود گوشی نمیتونینقل قول:
سلام.نقل قول:
دو تا سوال دارم که خواستم بپرسم.یکی اینکه:همه ی تم ها در اون فولدر به یک نام نشان داده میشود(theme package.skn).ما از کجا بدونیم که کدومش کدوم تمه؟
و دومی هم:اینا که حجمشون تا 100 کیلوبایت است.بیشتر از اون نیست درحالی که تم ها رو وقتی نصب کنیم اکثرا حجمشون بالاتر از 1 مگ است .آیا امکان پذیره؟
اون دیگه از بدشانسی شماست!!!!:5:نقل قول:
کسی HandWave s60v3 رو رو گوشیش نصب کرده؟
این برنامه برای گوشیهای هست که دوربین جلو دارن ( دوربین دوم ).نقل قول:
مثه ان82 ، ان95 و .........
کسی 8 گیگ انداخته روش؟؟ میکشه یا هنگ میکنه؟
نه هنگ نمیکنه ... یکی از دوستان من اینکارو کرده ... ناسلامتی cpu 369 داره ..
برای سوال اولی میتونم بگم که بعضی تم ها اسمشون معلومه و بعضی ها نه...برای همین من راهی برای شناختشون نمیشناسم.نقل قول:
برای سوال دوم هم فکر نکنم حجم اون فایل ها اهمیت داشته باشه...مهم اینه که شما از شرش خلاص میشید...من احساس میکنم فایلها چند تکه میشه.
بهترین راهی که من میتونم بهت پیشنهاد کنم و خودم هم استفاده میکنم اینه که فایل نصب نشده تم رو در پوشه ی معینی رو کارت حافظه ذخیره کن...سپس هر روز یک تم روی حافظه گوشی نصب کن( چون سرعتش بالاتره) و وقتی ازش سیر شدی پاکش کن و دوباره یکی بعدی رو نضب کن...در این صورت دیگه هیچ خبری از این مشکلات نیست.:31:
تا جایی که من میدونم حافظه گوشی پر شده...چند تا کار رو انجام بده شاید درست بشه....نقل قول:
1-حافظه پیام ها رو روی حافظه گوشی قرار بده سپس تمام پیام ها رو پاک کن...مخصوصا فایلهای بلوتوثی
2-ممکنه نرم افزاری پشت زمینه در حال فعالیت هست...کلید منو رو نگه دار و هر برنامه ای باز هست ببند به غیر از پخش کننده که بسته نمیشه...یا به نرم افزارهایی که نصب کردی رجوع کن و یقین پیدا کن که فعال نیستند.
3-تمام فایلها رو از حافظه گوشی بردار یا پاک کن.
4-به مرورگر مراجعه کن و داده های اختصاصی رو از طریق گزینه ها پاک کن.
حالا از طریق منو حافظه تلفن رو کنترل کن...انشاءالله حل میشه.:31:
سلام. ممنون.نقل قول:
تا جایی که من میدونم حافظه گوشی پر شده...چند تا کار رو انجام بده شاید درست بشه....
1-حافظه پیام ها رو روی حافظه گوشی قرار بده سپس تمام پیام ها رو پاک کن...مخصوصا فایلهای بلوتوثی
2-ممکنه نرم افزاری پشت زمینه در حال فعالیت هست...کلید منو رو نگه دار و هر برنامه ای باز هست ببند به غیر از پخش کننده که بسته نمیشه...یا به نرم افزارهایی که نصب کردی رجوع کن و یقین پیدا کن که فعال نیستند.
3-تمام فایلها رو از حافظه گوشی بردار یا پاک کن.
4-به مرورگر مراجعه کن و داده های اختصاصی رو از طریق گزینه ها پاک کن.
حالا از طریق منو حافظه تلفن رو کنترل کن...انشاءالله حل میشه.
ولی دیگه اینقدرو که هرکی میدونه. اینا رو قبلا امتحان کردم. نشد. بازم ممنون.
سلام
میخواستم بدونم گزینه ی Theme effect تو 5700 هست
اگه هست مسیرشو واسم بزارین
خودم هرچی گشتم پیداش نکردم
منتظرم
مرسی
نه نیستنقل قول:
اگر منظور شما همون efect که به تم اضافه فکنیم دستی(پچ) نمیشه :13:
دوستان تو اپلیکیشن قسمت مای آون یه آیکون هست زده GPS data چیه ؟
برای GPS External که با بلوتوث به گوشیتون وصل میشه برای مسیر و مکان یابی...نقل قول:
شاد باشی:40:
سلام !
جدیدا وقتی مموری رو میارم بیرون و دوباره سرجاش میزارم بعضی از تنظیماتش به هم می ریزه
مثلا من کتابها و گیم ها و ... رو جدا کردم
ولی وقتی مموری رو سر جاش میزارم دوباره برگشته توی my own
دلیلش چیه ؟
ممنون !
اکثر مواقع جا به جا میشه.من پیشنهاد میدم گوشیتو خاموش کنی و بعد مموریتو در بیاری
دوستان من تو گالری حدود هزارتا عکس گذاشتم الان وقتی که میرم تو گالری یا روی ایمیجا گوشی زود زود هنگ میکنه!
سلام
به دادم برسید.امروز موقع خاموش کردن گوشی رم رو در اوردم ولی همون لخظه گذاشتمش. گوشی هنگ کرد و حدود 10 دقیقه بین روشنو خاموش موند. بعد خاموش شد. بعد از 2-3 ساعت روشنش کردم بی دردسر روشن شد.
ولی بعد مدتی وقتی رفتم تو X-Plore گوشی Restart شد و دیگه روشن نشد. موقع روشن شدن 5دقیقه Nokia رو نشون میده بعد مینویسه:
لطفا بگید چیکار کنم. فبلا هم شده بود، باطریشو 30دقیقه در اورده بودم بعد روشن شد. ولی ایندفعه هر کار کردم نشد.:41:کد:
Phone start-up failed. Contact the retailer.
البته اینا رو هم بدونید که رو گوشیم برنامه های زیادی نصبه. :
روی فون مموری این برنامه ها نصبن(البته مهماش): Phone ShortCuts.
روی رم هم اینا(البته مهماش): X-Plore,Handy Shell,کنترل نور و...
از PhoneShortcuts کاری کردم که Music Player و Handy Shell به صورت استارت آپ باشن. تا الان که مشکلی نداشتم ولی الان نمیدونم آخه چراااااااااااا:19:. لطفا کمکم کنید. حدود 10 ساعته که گوشیم در این وضعیته.
ممنون
من پیشنهاد میکنم مموری رو بیرون بیارید و فرمتش کنید سپس گوشی رو فلش کرده و آپدیت کنید....جدیدترین ورژن 5.11 هست...به تعمیرگاه های مجاز مراجعه کنیدنقل قول:
سلام دوستان
کسی به ورژن جدید آپ کرده اونو از کجا باید گرفت؟؟؟
ممنون
بله دوست من به نظر منم بهترین راه فرمت مموری کارت و فلش گوشی هست ....
اینجوری هر مساله ای که مموری یا گوشی داشته باشن برطرف میشه ....
سلام دوستان عزیز
من میخواستم اپ کنم,کسی از دوستان پروداکت کد فارسی نداره لطف کنه؟؟
و اخرین ورزن چنده؟؟ من اولین باره اپ میکنم.
نقل قول:
من پیشنهاد میکنم مموری رو بیرون بیارید و فرمتش کنید سپس گوشی رو فلش کرده و آپدیت کنید
ممنون. میدونم که با فلش درست میشه. ولی راهی نیست که بدون فلش کردن درست شه؟ :41:نقل قول:
بله دوست من به نظر منم بهترین راه فرمت مموری کارت و فلش گوشی هست ....
Prodect Code : 0515760نقل قول:
آخرین ورژنی که نوکیا داده 3.83.1 هست ولی مثل اینکه ورژن بالاترش هم هست که باید باکس داشته باشی
با این وضعیتی که تو گفتی فکر نکنم راه دیگه ای وجود داشته باشه...واقعا حال گوشیت خرابه...هر چه زودتر به دادش برس...گناه داره طفلکی:40:نقل قول:
کسی آدرس فروم اموزش فلش کردنو داره؟
راستی من شنیدم که فلش کردن، گوشیو ضعیف میکنه. درسته؟ اصلا میشه یکی بگه فلش چیکار میکنه با گوشی؟ یعنی فرمت گوشی + Factory Settings؟ لطفا توضیح بدین.
ممنونم.
:41:
سلام
به نظر من هم فلش كني بهتره...:46: آموزشش هم فكر كنم تو امضاي amini_bio باشه..
شاد باشي:40: