بهتره بگی قیمت فقط رفته بالا کیفیت همچنان صفر هست و بالا نرفتهنقل قول:
شما کجا دیدی این شرکتها قیمتون گرون کنن کیفیت رو ارتقا بدن:D
Printable View
بهتره بگی قیمت فقط رفته بالا کیفیت همچنان صفر هست و بالا نرفتهنقل قول:
شما کجا دیدی این شرکتها قیمتون گرون کنن کیفیت رو ارتقا بدن:D
درست میگی فقط دنبال پولن این شرکت ها خدمات خوبی ارایه نمیدننقل قول:
بله دیگه قطعی نداره (بعضی روزها در حد چند ثانیه قطعی میاد). پینگ کل شبانه روز خیلی خوبه. سرعت هم تقریبا پایداره و شب ها (بین 22 تا 1) اونقدری پایین نمیاد که ازاردهنده باشه. الحق والانصاف که خوب شده کیفیتش.نقل قول:
تنها مشکلش الان افزایش قیمت ها و طرح های افتضاح ماهانه زیر 50 هزارتومن هست که تقریبا بدترین توی تمام شرکتهای ارائه دهنده هستش یعنی قیمت بالا و حجم بسیار پایین. من 3 مگ 450 گیگ دارم ماهی 54.500 که قبلا 38 تومن بود. اگر دوباره هم گرون کنه دیگه تمدید نمیکنم و تخلیه میکنم میرم داتک یا شرکت دیگه چون طرح کمتر از این هم حجمهاش بسیار پایینه از همه جا پایینتر و بدتره
اینجوری که میگید خیلی خوبه حداقل بعد افزایش قیمت کیفیت افزایش دادننقل قول:
سرویس من هم کیفیتش بهتر شده حداقل تا الان که این متن رو مینویسم این طور بودهنقل قول:
البته من اردبیل هستم
برای من که دیروز 10 بار قطع و وصل شد
من امروز صبح زنگ زدم درخواست تخلیه بدم اول چند بار پاس کاری کردن به مسئول فنی و.. اخرش گفتم دلیلم افزایش قیمته با وقاحت تمام گفت تخلیتو زدم خدافس
کسی تخلیه کرده بگه چقدر طول میکشه؟
قبلا اسیاتک داشتم تخلیش نصف روز طول کشید
سلام دوستان من سالهاست اسیاتک دارم از نظر سرعت هر سرویسی که میگیرم سرعتم برابر کیفیت خطم هست 16 مگ که سرعت دانلودم حدودا 2 مگ هست..منتها حجمی راضی نیستم چون حجم بالاترش خیلی گرونه برای من..میزان حجمی که میخوام با احتساب ضریب 2 بین الملل ماهانه 500 600 گیگ میخوام
رفتم سایت دیده بان نت حجمایی که میداد رو دیدم خیلی تعجب کردم خیلی بالا بود 24 ترا 12 ترا سالیانه!!! دوستانی که این سرویس دارن چجوریه کلا نقطه ضعفاش چیه نقطه قوتاش چیه
قیمت هارو دیده بان نت گرون کرده دقیقا قیمت هاش با اسیاتک برابره.فقط حجم های سرویس های گرونش دیده بان نت بیشتر از اسیاتک که والا فرقی نمیکنه چون کسی نمیتونه اون حجم مصرف کنه.نقل قول:
پیشتیبانی دیده بان نت میگه بعد افزایش قیمت کیفیت هم افزایش دادن راست میگن کیفیت دیده بان نت بهتر شده
همون اسیاتک بمونی بهتره کیفیت خدمات دهیش بهتره . از نظر قیمت بخای شرکت عوض کنی فعلا های وب تعرفه هاش خیلی ارزون ممکنه باز تعرفه هاشو گرون کنه
و همه از سرویس های شرکتشون ناراضین