-
مهرزاد معدنچي در گفت وگو با ايلنا:
وضعيت پرسپوليس عادي است
نگاهمان به سكوهاست نه صبا باتري
فوتبال جاي تعارف نيست، تكل هم مي زنيم
--------------------------------------------
بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اگر هواداران صبور باشند شكست صبا باتري دور ازدسترس نخواهد بود .
مهرزاد معدنچي، هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران، در گفت و گو با خبرنگار گروه ورزش ايلنا , ضمن بيان مطلب فوق افزود : پس از كسب پيروزي مقابل برق شيراز , وضعيت عادي بر پرسپوليس حاكم شد بچه ها با روحيه و شاداب در تمرينات شركت كردند و هيچ مشكلي در تيم وجود ندارد ما براي ارايه يك بازي زيبا و كسب سه امتياز به مصاف صبا باتري مي رويم .
وي افزود:نگاه ما بيش از حريف به سكوهاست چرا كه رضايت هواداران از همه چيز مهم تر است اما آنها هم بايد صبوري به خرج دهند تا بازيكنان با خيال راحت و فشار رواني كمتر به انجام يك بازي خوب و زيبا بپردازند .
معدنچي در ادامه تصريح كرد: اينكه مي گويند امكان دارد برخي بازيكنان جوان پرسپوليس مقابل دايي و گل محمدي آرام تر بازي كنند، خنده دار است !فوتبال جاي اين حرفها نيست و دايي و گل محمدي هم آنقدر حرفه اي و فهميده هستند كه مسائل داخل زمين را پس از پايان بازي فراموش كنند!
وي ادامه داد:برخوردهاي فيزيكي در ذات فوتبال است و اجتناب ناپذير هستند ما اصلا به اين مسائل فكر نمي كنيم و تنها به بازي و تعهدات خود به باشگاه مي انديشيم، بنده خدا مبعلي هم كه آن حرف حديث ها در موردش مطرح شد فقط براي تصاحب توپ روي پاي دايي تكل زد و قصد ديگري نداشت به هر حال ما محكم بازي مي كنيم و به اصول حرفه اي فوتبال وفا داريم .
وي در پايان با اشاره به عدم سه اخطاره بودن خود اظهار اميدواري كرد با حضور پروين بر روي نيمكت بازيكنان پرسپوليس هيچ دغدغه ذهني نداشته باشند .
-
علی کریمی مقابل ارزگبیرگ به میدان می رود
-------------------------------------
سایت اختصاصی باشگاه بایرن مونیخ اعلام کرد علی کریمی امروز در دیدار تیمهای بایرن و ارزگبیرگ به میدان می رود.
به گزارش خبرنگار " مهر" پیش از این پیش بینی می شد فلیکس ماگات در این دیدار که درچارچوب رقابتهای جام حذفی آلمان برگزار می شود، به بازیکنان اصلی تیم خود استراحت بدهد. اما بایرن با تمام نفرات خود در این دیدارحضور پیدا می کند.
-
دوئل مدعيان در ورزشگاه آزادي
-------------------
ـ مسابقات فوتبال باشگاههاي بـرتـر كشور پنجشنبه شـب بـا دو ديـدار پيـگيـري ميشود.
درآغاز هفتهنهم اين رقـابـتهـا و از ساعت 19 و 15 دقيقـه تيـم پيـروزي در ورزشگـاه آزادي تهران به مصاف صبا باتـري ميرود.
در ديگر مسابقه امشـب از ساعت 19 و 30 دقـيقـه تيـم راه آهـن در ورزشگاه اكباتان تهران ميزبان تيم استقـلال اهـواز است.
در همين چارچوب شنبه , فولاد خوزستان بـا پاس , فجر شيد سپاسي با ملـوان انزلي , شموشـك نـوشهـر بـا بـرق شيـراز, فـولاد مبـاركـه سپاهان با ابومسلم , شهيد قنـدي يـزد بـا ذوب آهن اصـفهـان و سـايپـا بـا استقلال تهـران ديدار مي كنند.
-
قلعه نويى: عنايتى برود من هم مى روم
-------------------------------------
موضوع انتقال رضا عنايتى به الاهلى امارات خبر روز رسانه هاست. رضا عنايتى تا پايان فصل با استقلال قرارداد دارد و از زمانى كه بحث ترانسفر او مطرح شد، قلعه نويى مخالف صددرصد فروش او بوده است. فردى به نام نورى كه از دوستان نظرى جويبارى است پيگير اين ترانسفر است. قرار است مبلغ ۳۰۰ هزار دلار به عنايتى برسد و ۴۰۰ هزار دلار سهم باشگاه و ۱۰ درصد از كل مبلغ نصيب سرمربى وقت باشد كه قلعه نويى پس از ترانسفر نيكبخت به الوصل در فصل گذشته از مسؤولان باشگاه خواست كه سهم او را بين بچه ها توزيع كنند اما مخالفت قلعه نويى از سال گذشته ادامه دارد و او ديروز اعلام كرده است كه اگر عنايتى را بفروشد او هم استعفا مى دهد.
-
پروين: کسى حق توهين به دايى و گلمحمدى را ندارد
----------------------------
پروين درباره حضور دايى و گلمحمدى در صباباترى و احتمال فحاشى هواداران پرسپوليس به آنها گفت: اين دو شاگرد من بودهاند. دايى افتخار فوتبال ايران است و گلمحمدى بازيکن با اخلاقى است و هيچ هوادارى حق ندارد به اين دو نفر توهين و يا هتاکى کند. وی درباره بازی گفت: بازى دشوارى است اما من به پيروزى شاگردانم در اين ديدار اميدوارى زيادى دارم. برد هفته گذشته در مقابل برق شيراز باعث شده است تا انگيزه و روحيه آنها مضاعف شود، ما فقط به برد و شادى دل مردم فکر مىکنيم و اگر اين اتفاق خوشايند رخ دهد با آمادگى کامل به مصاف رقيب ديرينه خود استقلال مىرويم.
-
دايى گل مىبرد يا گل مىزند؟ لشکر پرسپوليس به کشتى صبا رسيد
----------------------------------------------------------
اين روزها گل بردن يا گل نبردن دايى براى پروين از خود بازى پرسپوليس و صباباترى مهمتر شده است. البته اين دو نفر چندى پيش با هم آشتى کردند تا حساسيتها کمتر شود اما به هر حال حضور گلمحمدى و دايى در صباباترى و رويارويى آنها مقابل پرسپوليس آنقدر مهم است که حتى حضور 4، 5 استقلالى در تيم صباباترى را هم تحتالشعاع قرار داده است. حالا همه مىخواهند ببينند آيا على دايى براى پروين گل مىبرد و يا مىتواند دروازه پرسپوليس را باز کند يا نه؟ شاگردان پروين بعد از پيروزى خارج از خانه مقابل برق شيراز روحيهاى مضاعف پيدا کردند و حالا با روحيه و انگيزهاى بالاتر به مصاف صباباترى مىروند. آنها خوب مىدانند که اين بازى چقدر براى سرمربى تيمشان حائز اهميت است و به اين نکته واقف هستند که پروين خيلى دوست دارد تيمش امشب با دست پر ميدان را ترک کند.
على دايى پارسال در دو بازى رفت و برگشت توفيقى مقابل پرسپوليس به دست نياورد اما حالا مىخواهد جبران کند. گل بردن يا گل زدن او در اين بازى اهميت بسيار دارد اما لشر پرسپوليس هم با 50، 60 هزار تماشاگر نمىخواهد مقابل کشتى صبا کم بياورد.
-
حجازي: هيچ اختلافى وجود نداشت، ولي...
--------------------------------
ديروز مصاحبههاى مختلفى از قول ناصر حجازى روى خروجى خبرگزارىها آمده بود، به همين دليل با خودش تماس گرفتيم.
*ناصرخان! شفيعىزاده گفته منتظر بازگشت شما به اهواز است؟
البته اين خبر در روزنامهها مطرح شده وگرنه خود ايشان با من تمامى نداشته است. من هم چند بار تماس گرفتم اما موبايلشان خاموش بود.
*خود من شناخت کاملى از شما دارم و احساس مىکنم به خاطر احترامى که براى شفيعىزاده قائل هستيد خيلى مسائل را بازگو نمىکنيد؟
کدام مسائل؟
*اختلاف نظر؟
مىدانى که دروغ نمىگويم. واقعاً هيچ اختلافى وجود نداشت.
همين امروز، بازيکنان استقلال اهواز در تهران هستند و به طور خصوصى مىگفتند زمانى که حجازى در رختکن بود شفيعىزاده جرأت نمىکرد درخصوص مسائل فنى حرف بزند، اين موضوع زجرش مىداد و مشخص بود زياد مايل نيست حجازى در استقلال اهواز بماند، چنانکه بعد از رفتن او مدام در رختکن صحبت مىکند. مطرح کردن اين مسائل درست نيست و آن بازيکنان هيچ وقت نبايد درخصوص مسائل مربوط به مديرعامل يا سرمربى صحبت کنند.
شما به بهانه مشکلات شخصى به تهران آمديد و مديران استقلال اهواز مىگويند منتظر بازگشت شما هستند.
بله!
اين همه در روزنامهها گفتهايد مشکل دارم، آيا شده يک تماس بگيرند و بگويند فلانى مشکلت چيست و اگر کارى از دستمان برمىآيد انجام بدهيم؟
خير!
پس قبول داريد مايل به ادامه همکارى نيستند؟
احتمالاً همينطور است ولى اين را هم بگويم من در استقلال اهواز باشم يا نباشم براى شفيعىزاده احترام قائل هستم، همينکه پولش را خرج ورزش مىکند ارزش دارد.
خب اگر 30 ميليارد تومان هزينه مىکرد به اين اندازه شناخته نمىشد؟!*
به هر حال دارد به خوزستان خدمت مىکند. همين استقلال اهواز چندين سال لنگ يک ميليون بود اما حالا خيلى خوب و مشخص فعايت مىکند. مىدانى که اهل تعريف و تمجيد الکى نيستم و از ته دل اين حرفها را مىگويم. شفيعىزاده هم مثل من و شما و همه آدمها نقطه مثبت و منفى دارد ولى مىبينيد که به ورزش خدمت مىکند!
*احتمال بازگشت شما به اهواز چقدر است؟
اگر مايل به ادامه همکارى بودند مىنشينيم و صحبت مىکنيم تا من اين کارهاى مربوط به ساختمانم را تمام کنم و بدون دلمشغولى در خدمتشان باشم.
-
استيلي: ارنج را دقيقه 90 پروين مىگويد
---------------------------------------
از قديم گفتهاند يک برد همه چيز را عوض مىکند. حالا که پرسپوليس برده و چهار ماه حقوق عقبافتاده پرداخته شده، همه حرف از پيروزى مىزنند.
بد نديديم، پيش از ديدار با صباباترى نظرات حميد استيلى مربى پرسپوليس را هم جويا شويم:
شنيديم روحيه بازيکنان بالا رفته است و بحران تمام شده؟
ببينيد، با بردى که مقابل برق به دست آورديم، وضعيت بهتر شد. حالا هم که حقوق عقبافتاده پرداخت شد، شرايط بچهها خيلى بهتر است، ضمن اين که در هفتهاى که گذشت، تمرينات خوبى را انجام داديم.
از حريف چقدر شناخت داريد؟
بازيهاى حريف را ديدهايم. صباباترى تيم بسيار خوب و پرمهرهاى است ولى ما براى آنها برنامه داريم و قصد داريم با پيروزى بر اين تيم و گرفتن سه امتياز با روحيهاى بالا به مصاف استقلال برويم.
تغييراتى در ترکيب تيم داريد؟
بازيکنان ما همه سالم هستند. مصدوم و سهکارته هم نداريم اما ارنج تيم دقيقه 90 توسط پروين مشخص خواهد شد ولى بعيد مىدانم در روش بازى تغييراتى داشته باشيم.
* استيلى در پايان گفت: از آنجا که استقلالىها اصرار دارند ما قبل از دربى با پاس بازى کنيم، تيم ما حرفى ندارد. اگر مسئولان فدراسيون بخواهند، حاضريم قبل از دربى با پاس بازى کنيم.
-
پورحيدري: از بچهها و کادر فنى راضىام براى شهيدقندى بايد حوصله به خرج داد
---------------------------------------
برزيلىهاى شهيدقندى که بعد از بازى با فولاد به تهران رفتند تا از طريق کميته انضباطى طلب خود را دريافت کنند دوباره به يزد برگشتهاند. منصور پورحيدرى مديرفنى تيم شهيدقندى درخصوص آخرين وضعيت اين تيم حرفهاى تازهاى براى گفتن دارد.
ظاهراً قرار نيست مشکلات مالى به پايان برسد؟
بله اما فراموش نکنيد مسئولان باشگاه به شدت در حال تلاش براى رفع مشکلات هستند و در مجموع جاى هيچگونه مشکل خاصى نيست.
چه خبر از هادى طباطبايي؟
هادى عنصر تأثيرگذارى براى ما بوده که متأسفانه به خاطر عمل جراحى دو، سه هفته ديگر هم او را در اختيار نداريم. البته دروازهبان برزيلى ما خوب است اما به خاطر ندانستن زبان فارسى براى ارتباط برقرار کردن دچار مشکل مىشود.
اوضاع شهيدقندى را چطور ارزيابى مىکنيد؟
در مجموع از بچهها و کادر فنى باتوجه به بضاعتى که داريم راضى هستم باور کنيد دچار بدشانسى هم شدهايم. دو بازى آخر شهيدقندى را مرور کنيد تا حق را به ما بدهيد. در هر صورت بچهها تاکنون بالاتر از توقع ظاهر شدند.
حقيقش انتظار داشتيم از دور برگشت به شرايطى مطلوب دست پيدا کنيم اما الان هم وضعيت بد نيست و تنها 5 امتياز اختلاف با صدرنشين داريم.
بازى با ذوبآهن را چطور مىبينيد؟
اين هفته سه بازيکن ثابت خود را در اختيار نداريم. برزيلىها 5 روز تمرين نکردند. حريف هم سرسخت و مدعى است اما نمىخواهيم قافيه را ببازيم. براى شهيدقندى بايد حوصله به خرج داد و نبايد بىجهت توقعات را بالا برد.
-
محروميت خسروي تا اطلاع ثانوي
-----------------
چرا علي خسروي قضاوت نمي کند؟
رضا غياثي رئيس کميته داوران حرفي زد که ديگر کسي دنبال دليل محروميت خسروي نباشد: فدراسيون فوتبال در زمينه علي خسروي نجابت به خرج مي دهد و مصلحت نيست که از راز اين پرونده پرده برداري شود. اين طور تشخيص داده ايم که ايشان تا اطلاع ثانوي در ليگ برتر قضاوت نکند.