اقا این پیغام چیه که اجازه نمی ده از برنامه استفاده کنم؟ تو تنظیمات مودم باید برم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اقا این پیغام چیه که اجازه نمی ده از برنامه استفاده کنم؟ تو تنظیمات مودم باید برم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون سایت درپیت بازار اینکه مدلی رو رفته از دست فروشای استرالیا خریده آورده که پلاس نمیشه بخوره تو سرش ولی اینکه میاد تست 7 مگابیتی برای پلاس میذاره از صدتا فحش هم واسه کاربراش بدتره . تست 1 مگابیتی میذاره واسه 4g .حداقل از اون زیرزمینی که داره تست میکنه پا نمیشه بره رو پشت بوم خونشون بتونه یه تست معقول بگیره .
جواب می دید لطفا..مودم3372نقل قول:
دوستان کسی از مودمهای رومیزی 4g برای انتقال تصویر استفاده میکنه؟
سلام دوستان
من از مودم 3372 ایرانسل استفاده میکنم
وقتی مودم رو اولین بار وصل کردم خودش بعد از نصب مودم وارد ادرس 192.168.8.1 شد ولی الان هرکاری میکنم وارد این ادرس نمیشه
درضمن رو یه سیستم دیگه وارد میشه
سیستم عامل هم ویندوز 10 هست
ممنون
سلام. چک کن ------ ست نکرده باشینقل قول:
سلام
چند تا سوال در رابطه با 3372 ایرانسل
1- سرعت دانلود با 4g ایرانسل و 4g همراه اول چند مگ بر ثانیست .... چون آنلاک میشه میگم همراه اول .... این یه مورد رو لطفا دوستان با دقت پاسخ بدن... جایی که من هستم سیگنال خوبه جفتش
2- آیا هنوز هم آنلاک میشه؟
3- کیفیتش چطوره .. مثلا کسی هست 2 یا 3 سال داشته باشه این مودم رو
4 با ussd به راحتی میشه بسته خرید و ... چون من فکر نکنم هیچ وقت بندازم سیم کارت رو رو گوشی
5- سیم کارتی که باهاش میدن فقط دیتا هستش یا شماره داره؟ و دلیل اختلاف قیمت مثلا دیجی کالا با خود ایرانسل چیه (دیجی ارزونتره)
6- یه جا خوندم رابط کاربریش با ویندوز سون مشکل داره این درسته؟
ممنون از جواب دوستان
:n01:
سلام
دوستان یه مودم هواوی به مدل E5577Cs-321 رو دارم که قفل شبکه هست کد انلاک براش تهیه کردم چند روزه درگیرشم نتونستم کد انلاکشو وارد کنم یعنی جایی تو مدم پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی بفرماییدب
با تشکر
سلام سه ماه میشه این مودمو خریدم و تا جایی که بتونم کمکتون میکنم.نقل قول:
1-سرعت بستگی به منطقتون داره مثلا محله ما فعلا تا پنج مگابایت سرعت دانلود داشتم که به عبارتی همون چهل مگابیت میشه و جای دیگه از منطقمون سرعت دانلود میشه یک مگابایت البته ایرانسل منظورمه همراه اول تست نکردم.
2- بله انلاک میشه خودم سه چهار روز پیش انلاکش کردم.
3-اگر کیفیتش بد بود مطمین باش تو انجمنا و بازار و کلا همه جا میگفتن بد هست و نخرید ولی چیزی در موردش نگفتن در ضمن بدون اداپتور یا باطری هست که نشون میده جنس خوبیه بدون نیاز به اونا کار میکنه و بچه های انجمن داشتن اگه بد بود میگفتن.
4-کد ها رو میشه زد مثلا استعلام اعتبار و پیام فرستاد یا خوند..واسه خرید بسته هم میشه مای ایرانسل تو گوشی نصب کرد و از اونجا بسته خرید واسه هر سیمکارتی که خواستید
5-سیمکارت همراهش شماره داره
6-خیر..اتفاقا با سون عالی هم هست
فقط هر از گاهی اینترنتش قطع میشه و اصلا شبکه رو نمیشناسه اینو مد نظر داشته باشید از بقیه هم بپرسید در اینباره
به نظر من قطع شدنی که شما میگید به خود مودم برمی نمی گرده و به سیم کارت و شبکه ایرانسل و متغیر های دیگه مربوطهنقل قول:
طریق آنلاک و آپدیت هم در ص اول تاپیک مودم موجوده