این دیگه واقعا نوبره
با کمال پر رویی واسه دو روز و نیم اینترنتمونو قطع کردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این دیگه واقعا نوبره
با کمال پر رویی واسه دو روز و نیم اینترنتمونو قطع کردن
سلام دوستان
من زیاد وارد نیستم میشه به من بگید با توجه به اطلاعات زیر خط من نویز داره یا نه؟ و توان کشش این خط چند مگ هست؟
Downstream Upstream Line Coding(Trellis): On On SNR Margin (0.1 dB): 272 146 Attenuation (0.1 dB): 395 232 Output Power (0.1 dBm): 193 124 Attainable Rate (Kbps): 11,268 1,207
ممنون از همه:n16:
سلام دوستان
من زیاد وارد نیستم میشه به من بگید با توجه به اطلاعات زیر خط من نویز داره یا نه؟ و توان کشش این خط چند مگ هست؟
Downstream Upstream Line Coding(Trellis): On On SNR Margin (0.1 dB): 272 146 Attenuation (0.1 dB): 395 232 Output Power (0.1 dBm): 193 124 Attainable Rate (Kbps): 11,268 1,207
ممنون از همه:n16:
وضعیت خطتون عالی نیست اما مشکلی هم نداره یک مقدارنقل قول:Attenuation خط که بیشتر مربوط میشه به فاصلتون تا مرکز مخابراتی بالاست امااز نظر من نرماله. خط تا 11 مگابیت ساپورت میکنه
مشکل قطعی لینک دارید؟
خیلی ممنون از پاسختوننقل قول:
نه مشک قطعی ندرم فقط میخواستم وضعیت خط را چک کنم میشه بگید منظور از 11 مگ 11مگ واقعی هست ؟ چون من زیاد به این تقسیماتی که میکنن وارد نیستم میشه در این باره یک توزیح بدید که چرا به 1 مگ میگن 100 کیلو بایت؟
و اینکه من تازه اینترنت شاتل گرفتم و مودمم هم TP-LINK TD-W8960N 300Mbps هست ایا این مودم با ای شرکت اینترنت خوب هست و پینگش نسبت به شرکت های دیگه خوب هست؟
ممنون
نه 11 مگ واقعی نیست چون خط یک مقداری نویز داره اگه شرکت خطو تا حد اکثر ببنده نویز روی خط بیشتر میشه و قابل استفاده نیست.نقل قول:
هر یک مگابیت 1024 کیلوبیت هست که این عدد اگر تقسیم بر 8 بشه میشه 128 کیلوبایت ، این عدد میشه سرعت دانلود اینترنت.
مودم های تی پی لینک اکثرا مشکلی با هیچ شرکتی نداشتند و سازگارند.
در مورد شاتل های هم سوالی دارید از این به بعد در تایپیک خود شرکت سوال کنید.
ممنوننقل قول:
میتونم بپرسم اینترنت شما از چه شرکتی هست و ایا ازش راضی هستید؟
سرویس 2048 پارس آنلایننقل قول:
2_3 روزی مشکل داشت اما در کل خوبه.
وضعیت پارس افلاین من نمی دونم چه قدر اینا می دزدن از مردم خسته نمی شن اینقدر پول می گیرن از ما با این کیفیت سرویسشون !
پارس شبانه رایگان رو حذف کرده؟