آره ، متاسفانه الان هیچ شرکتی نمیذاره که زیاد دانلود کنی و سریع فلکه رو میبنده!!نقل قول:
ولی سرویس های شبانه دار مخابرات ، مثه اینکه سرعتشون محدود نمیشه و همیشه ثابته.
Printable View
آره ، متاسفانه الان هیچ شرکتی نمیذاره که زیاد دانلود کنی و سریع فلکه رو میبنده!!نقل قول:
ولی سرویس های شبانه دار مخابرات ، مثه اینکه سرعتشون محدود نمیشه و همیشه ثابته.
درسته شرکت ها هیچ وقت نمی خوان یک نفر خوش حال باشه بقیه مشتری ها به علت نرسیدن سرعت خیلی ناراضی اینا می خوان همه رو یکمی ناراضی نگه دارننقل قول:
ولی میشه کلا جزو اون راضیه باشی :D
نه باوااا ؛ سرعته بالا و دانلود زیاد یه نفر اصلااااا ربطی به کم شدن سرعته بقیه نداره و این بامبولایی که شرکتا در میارن ، فقط برای دزدی بیشتر و کسب درآمد بیشتر به خاطر طمعِ...نقل قول:
سلامنقل قول:
عزیز منظورت از سرویس های شبانه دار مخابرات همون محدود یا نامحدود؟
نه اینکه واقعا یک نفر منظورم نمی خوان 100 نفر سرعتشون عالی باشه 10000 نفر دیگه روی 6نقل قول:
می خوان همشون 10100 نفر روی 20 باشه مثلا
منظورم این بودش.
یک نفر مگه چه قد می خواد بکشه که کل isp رو بخواد سرعتشو کم کنه فوقش بهش 20 مگ ببندن یه isp خیلی بالاتر از این اعداد پهنای باند داره
مرسی داداش بعد اون وقت بعد از چه دت از مخدودیت میای بیرون؟
سلام
من الان سرویس Eco1024 دارم. سرعت دانلود هم تا 500 میرسه.
ترافیک 4گیگش واسم کمه و میخوام آرت بگیرم.
شما چه پیشنهادی میدید؟ آرت1 وآرت لایت1 چطورن؟ سرعتشون؟
ممنون
2 الی 3 هفته طول میکشه...نقل قول:
محدودیت سرویس های eco رو میشه تحمل کرد چون فقط نصفه شبه ولی محدودیته سرویسای art رو نمیشه تحمل کرد چون کل روز سرعتت پایینه و اعصابت خورد میشه واسه همین باید سرویستو ارتقا بدی.
توی آرت سرعت میاد روی حد اقل که اونجا نوشته یا میاد رو 8 یا 16 و این جور سرعتا؟ اگر مرکز ما خلوت باشه که فکر کنم هست آیا به این معنی هست که مثلا آرت 4 یا 5 تا 80 70 گیگ میشه دانلود کرد در ماه؟
با اینکه پینگ خوبه ولی اخیرا موقع مکالمه اینترنتی مرتب تماس به صورت لحظه ای قطع و وصل میشه.کسی همچین مشکلی نداره؟