اهواز روبروی دانشگاه چمران -سرعت دانلود هم بین 100 تا 110
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اهواز روبروی دانشگاه چمران -سرعت دانلود هم بین 100 تا 110
این آیفون رو چجوری میشه یکاریش کرد بیخیال کلا شبکه 2g بشه ! با آندروید میشه این کارو کرد اما آیفون نمیشه و فقط انگار اگر سیگنا 3g از 2g بیشتر بشه میره رو 3G که من تو سطح تهران اصلا نتونستم روی آیفون برم رو 3g ایرانسل !!! همین الان اینجا با آندروید روی 3g ست کردم اما آیفون فقط 2g میگیره
ميگم اگر 3g وصل بشي همش به نت وصل باشه آدم.
سر يك سال سرطان رو بقل مي كنه؟.:n28:
آخه متصل بايد امواج موبايلي بره و بياد ديگه.
باز آدم با واي فاي خيالش راحته.
نه؟؟؟؟؟؟؟
با این وضعیتی که اهواز داره ما هم نباید دلخوش باشیم؛کلا جنوب ایران سرعت نت خرابه نمیدونم چرا کم میدن:n21:
احتمالا تا 29 هفته دیگه فرستنده های انالوگ قطع میشننقل قول:
امروز بالا پشت بوم خونمون رفتم(شمال شرق مشهد:گلشهر)و شبکه رو رو حالت wdcma گزاشتم و علاوه بر irn20 شبکه mtn irancell هم پدیدار شد...ولی سیگنالش ضعیف بود وصل نشد درحالی که رفتم تو خونه اون ایرانسل دیگه نیومد!
این یعنی چی؟
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
برای اینکار اینطور که گفتن iPhone باید jailbreak شده باشه. راه دیگه ای نداره.نقل قول:
بهتره صبر کنید تا پوشش 3G بهتر بشه چون اونجوری هم فایده نداره و باتری خیلی زود تموم میشه. من تو محدوده خودمون 3G ضعیف تر از 2G هستش و گوشی خودش میره رو 2G (اندروید). خودم دستی گذاشتمش رو 3G و با اینکه وصل میشد ولی زود باتری خالی کرد.
دوستان این آنتن ایرانسل هست درسته؟اون تبل مال چیه:n02:؟3g هم روش نصب نیست نه؟
اتفاقا من 2 هفته ای هست که jailbreak کردم روش چیه ؟نقل قول:
اینجا توضیح داده:نقل قول:
-------
سرعتا تا الان که پایین نیومده. الان 5.5 مگابیت.
من توییکی ندیدم برای ios 7 که فقط از 3G بشه استفاده کرد متاسفانه. شما چند بار data قطع و وصل کن بزور میاد بیشتر شب ها که ترافیک شبکه کمتره امتحان کن.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk