چه خشن !!!نقل قول:
مجید جان شما دیگه چرا
داداش اینجا قرار میذاریم میگیم فلان جا فلان ساعت فلان روز بچه های مشهد همدیگه رو می بینم
مجید دلبندم ببین چقدر خوب گفتم :27:
Printable View
چه خشن !!!نقل قول:
مجید جان شما دیگه چرا
داداش اینجا قرار میذاریم میگیم فلان جا فلان ساعت فلان روز بچه های مشهد همدیگه رو می بینم
مجید دلبندم ببین چقدر خوب گفتم :27:
ترقه کارتو تعطيل کردي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه الان که مهدی رفته رو صندلی داغ منو جو گرفته :31:نقل قول:
منکه چیز بدی نگفتم :5:
سلام
وای وای این قدر شماره هاتون ندید!!!!!!!!!!!11
بگم یکی دوتا از شماره ها کافیه!!!!1111
آقا مجید هو آواتار هم خودتون خشن شدید.
:18: ????:5: ?????نقل قول:
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما مشهدین؟
رکورو دارین فکر نکنم کسی بتونه این رکورد رو بشکنه
6 تا پست 2 تا اخطار آخرشین
Bkm رو هم پشت س گذاشتین
اگه مشهدیه که دمش گم...
برو بچس !
توجه - توجه !
الان علی نامدار روی صندلی داغ دانشجو نشسته ! بدویین بیاین تا به آتیشش بکشیم !
آدرسش هم اینه :
( جای اون ستاره ها آدرس سایت دانشجو رو که توی امضام با فاصله نوشته شده هست تایپ کنین )کد:http://www.************/forum/f305/t24057-4.html
میبینم که ماه رمضون همه تونو ضعیف کرده دیگه نای پست دادن ندارین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز که 3 روز از ماه رمضون گذشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون راجب یک کباب ترکی بعد از افتار چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام دوستان
برای قرار ملاقات من نظرم اینه که این دفعه قرار رو بریم حرم اما رضا (ع) بی مناسبت هم نیست با این ایام مبارک
نظرتون چی بید ؟