[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کور شه هرکی قهرمانی استقلال رو نمیتونه ببینه ! از فردوسی پور گرفته تا شبکه سه و هرکسی میخواد باشه ! ایشالله اونور هم سپاهان قهرمان میشه !
Printable View
کور شه هرکی قهرمانی استقلال رو نمیتونه ببینه ! از فردوسی پور گرفته تا شبکه سه و هرکسی میخواد باشه ! ایشالله اونور هم سپاهان قهرمان میشه !
:n04:نقل قول:
خدایش دیگه چی می شه گفت ..............
پارسال اصلا جشن قهرمانی استقلال تو جام حذفی رو نشون ندادن حالا :|
فتحاله زاده: قلعه نوعي را زماني به تيم ملي بياوريد كه لبة پرتگاه نباشد / بازيكنان سپاهان برخورد مديران تيم با حاجصفي را ميبينند / تراكتور سازي دنبال مهدي رحمتي است
-=-=-=-=-=-=-=-=-
سايت گل –
آقاي فتحاله زاده ديروز هم بابت مسائل مالي گلايه داشتيد، ظاهراً خيلي به شما سخت ميگذرد؟
ديروز هم گفتم امسال سال بسيار سختي بود و من به عنوان مدير تيم خيلي عذاب كشيدم تا تيم را آماده حضور در مسابقات كنم. در اين روزها چندباري هم احساس كردم كم آوردهام و حرف از استعفا زدم. اما جالب اين كه دوستان به جاي حمايت نوشتند من دنبال امتياز گرفتن از وزارت ورزش هستم. اما چه پوئني ما ميخواستيم شرايط تيممان بهتر شود. همين حالا هم براي ادامه كارمان در ليگ قهرمانان و حضور قدرتمند در فصل بعد احتياج به منابع مالي داريم. شوخي كه نيست تعارف هم نيست. تيم الريان قطر بازيكني دارد كه هزينهاش 10 سال ما را جواب ميدهد. آنوقت ما هي بايد دنبال يك قران و دوزار باشيم. همين ميشود كه آدم تمركزش را براي كار از دست ميدهد و ميافتد به روزمرگي.
دربارة خودتان حرف ميزنيد؟
بله ، ما امروز در مقابل تيمهاي ديگر حكم پرايد را داريم . مجبوريم با بنز رقابت كنيم و هي بترسيم كه پشت سرمان بگويند كار و رانندگي بلند نيست. همين ميشود كه فوتبال ايران از سرمايهگذاري روي ستارهها غافل مانده و هنوز هم امثال فرهاد مجيدي و علي كريمي كار را در ميآورند. بازيكناني كه خوب سن و سالشان خيلي بالاست. ما از ستاره خالي شدهايم و بخش مهمي از اين موضوع به مديريت فوتبال بر ميگردد، مديريتي كه مجبور درگير روزمرگي باشد نه برنامهريزي.
آقاي فتحاله زاده در ورزش و مردم راجع به مربيگري امير قلعه نوعي در تيم ملي هم اظهار نظر كرديد.
بله، آقاي شفيعي از من سوال كرد من هم جواب دادم نيت و قصدي هم نداشتم اما امروز يكي از دوستان شما ناراحت شده و مقالهاي درباره من نوشته است در حالي كه مسلم است ما با آقاي كيروش نميتوانيم موفقيتي كسب كنيم و تازه حضور ايشان مانعي شده بر موفقيت تيمهاي ايراني. الان برويد ببنيد چرا سپاهان براي اولين بعد از اين همه سال حضور در آسيا اينطور حذف شد. برويد از آقاي كرانچار بپرسيد. مسلم است كه مشكل، مشكل برنامهريزياي بود كه بازيكنان را فرسوده كرد. آن روز كه ما براي بازي با تيم تاجيكستان 20 روز ليگ را تعطيل كرديم و تازه از بازيكنان اصلي هم استفاده نكرديم بايد فكر اين روزها را هم ميكرديم. اما متأسفانه من با حمله آپاچيها روبهرو شدم در حاليكه حرف حق ميزنم.
آيا با رفتن امير قلعه نوعي به تيم ملي موافقيد؟
به نظر من امير قلعه نوعي را نبايد مثل دفعه پيش به تيم ملي بياوريم . آن دفعه هم تيم ملي در لبة پرتگاه بود و حضور قلعه نوعي باعث شد عمر مربيگرياش در تيم ملي كوتاه باشد. الان شرايط خوب نيست و قلعه نوعي بايد وقتي بيايد كه بتواند با فرصت زياد براي تيم ملي برنامهريزي كند و كار را جلو ببرد. در اين صورت ما دورة بعد آبرومندانه به جام جهاني هم خواهيم رفت.
شما عازم امارات هستيد، ميرويد كه سرگروه بشويد؟
والا هنوز نميدانيم كه سرگروهي براي ما خوب است يا نه . نميدانيم اول بشويم به نفعمان ميشود يا نه. چون در آن گروه همه تيمها شانس صعود دارند و بازيها هم همزمان است.
آيا براي شما بهتر نيست كه با پاختاكور بازي كنيد؟
نه، اتفاقاً پاختاكور از نظر من بدترين حريف است. آنها فيزيكي هستند و بازي با آنها سخت است. ضمن اينكه از نظر رفت و آمد شرايط خيلي بدي دارند و ما حتماً در سفر به ازبكستان اذيت خواهيم شد. ترجيح من تيم نماينده قطر است. تيم اماراتي هم كه به ما بخورد خوب است.
سوال آخر ما هم درباره احسان حاجصفي است؟بعد از اتفاقاتي كه افتاد باشگاه سپاهان هيچ حمايتي از اين بازيكن نكرده است، نظر شما چيست؟
به نظر من بازيكنان سپاهان برخوردي كه با حاجصفي ميشود را ميبينند و به ذهن ميسپارند و اين مناسب تيم حرفهاي سپاهان نيست. اتفاقي كه در مورد حاج صفي افتاد پهلوانانه نبود. اين بازيكن لول ملي دارد و معلوم است كه همه تيمها دوست دارند او را به خدمت بگيرند. آيا اگر حاج صفي هند نميكرد از ارزشش كم ميشد و تيمهاي ديگر او را نميخواستند؟ تازه در شرايط فوتبال ايران كه معلوم نيست من و قلعهنوعي باشيم يا نباشيم چه كسي ميتواند دم بازيكن را براي سال بعد ببيند. من از آقاي فركي تشكر ميكنم كه به همه درس داد و گفت شايعه تماس با بازيكنانش حقيقت ندارد.
آيا از بازيكنان شما كسي جدا ميشود؟
من به بازيكنان اطمينان دارم و آنها مختارند با هر تيمي كه دلشان ميخواهد صحبت كنند. مثلاً شنيدهام كه تراكتور سازي دنبال رحمتي است. مگر چه اشكالي دارد. من مطمئنم رحمتي تا لحظه آخر براي ما ميجنگد. بقيه هم بايد همين رفتار را با بازيكنانشان داشته باشند.
با دیدن عکسهای آخرین قهرمانیمون در لیگ اشک تو چشام حلقه زد. :n28: فابیو
نکونام در مصاحبه با روزنامه خراسان گفت:
ما با هم قهر نیستیم!
من با کسی مشکلی ندارم.و آمده ام در استقلال فوتبال بازی کنم.چیزهایی که برای رسانه ها عجیب است برای فوتبال طبیعی است.انگار منتظر سوژه هستیدما در زمین همه از هم هستیم و پشت یکدیگر هستیم و هوای یکدیگر رو داریم این چیزها متقابل است.
خوب یکم حاشیه ها کمتر شد بهتر:n02::n02:
دوباره صحبت از حضور قلعه نویی تو تیم ملی شده!
مطمئناً هیچ کدومتون یادتون نرفته که وقتی استقلال تو اوج قدرت بود و امیر خان رو از استقلال دور کردن (به خاطر تیم ملی) چقد استقلال ضربه خورد! بعد از چند ماه هم با کلی توهین قلعه نویی رو برکنار کردن و این وسط استقلال و هواداراش بیشتر از همه ضرر کردن!
حالا دوباره انگار همون توطئه ی قدیمی رو علیه تیم و امیر خان راه انداختن ...
به نظرتون حضور قلعه نویی تو تیم ملی:
1. به ضرر استقلال تمام میشه؟
2. فرقی برای استقلال نداره؟؟
اهمیت قهرمانی لیگ به مراتب بیشتر از جام حذفی هست و قطعا دولت و صدا و سیما هم اینو خوب می دونند ...نقل قول:
البته بعد از اتفاقات سال ( های ) قبل و قضایایی جام ولایت و نشون ندادن جشن قهرمانی حذفی و ... به کسانی که در مورد چگونگی و ریشه و اصالت و هویت و در کل موجودیت تیمهای ابی و قرمز پایتخت شک داشتند و سوالات پر ابهامی در ذهنشون بود نکات زیادی روشن شد . و حالا هم با قصد و غرضی خاص جدای از همزمانی این دو دیدار ، بازی مهم تر و حساس تر استقلال و فولاد رو در شبکه ورزش و بازی دیگر رو در شبکه سه پخش خواهند کرد !!
به نظرم خصوصی سازی برای تیمهای فوتبال ایران واجب و حیاتیه . استقلال و پرسپولیس رو سالهاست تیمهایی با یک مالک مشترک ، دولتی و مردمی می دانند ولی به نظرم کاملا اشتباه و با جمع بستن غلط و پر از تضاده این جمله . امیدوارم به زودی استقلال به دست صاحبان اصلی خودش" مردم " برسه . از دولتی بودن این تیم جز ضرر که پیزی به ما نرسید :دی
ویرایش نخست :دی :
من در این ویرایش یه نکته رو بیشتر باز کنم خدای نکرده سو برداشت و سو تفاهم برای دوستان پرسپولیسی نشه .
تیم پرسپولیس هم تیم با ریشه و اصیل و قدیمی و قابل احترامه . منظور از "تفاوت هویت و موجودیت " دو باشگاه است و اتفاقات سیاسی سی و چند سال قبل که این دوباشگاه رو به نوعی بارز و برجسته از لحاظ "نوع نگاه" کرد .
تاریخ (حداقل استقلال) می تونه کاملا به دو بخش " قبل از انقلاب و بعد از انقلاب " تبدیل بشه و فلسفه و هویتی متفاوت داشته باشه . تیمی با حمایت احتمالی دربار شاهنشهای و عضو بودن نخست وزیر زمان در هیئت مدیره باشگاه استقلال .
نا ملایمت هایی که بعد از انقلاب برای استقلال شد و تیم رقیب به اشتباه و در تفکری اشتباه ( که تیم پرسپولیس تیمی مقابل رژیم شاه می دونستن ) سود های زیادی رو برد .
در 15 اردیبهشت 1392 در حالی که استقلال با کسب پیروزی مقابل فولاد خوزستان میتواند عنوان قهرمانی را کسب کند بازهم احتمال دارد تعداد زیادی از هواداران جشن قهرمانی تیم محبوب خود را نتوانند مشاهده کنند ، این سناریو برای هواداران استقلال تکراری است و بارها شاهد تمایل رنگی صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران بوده اند ، میتوان به پخش مراسم قهرمانی پرسپولیس در جام ولایت به طور کامل و به بهترین شکل اشاره کرد و در سوی مقابل عدم پخش مراسم قهرمانی استقلال در جام حذفی به دلیل بازپخش یک سریال نه چندان پر مخاطب اشاره کرد.
همچنین در آن مسابقه سکوی اهدای جام در مقابل جایگاه هواداران شاهین بوشهر قرار گرفته بود و با فاصله بسیار زیادی که از هواداران استقلال داشت باعث شد افراد حاضر در ورزشگاه هم مراسم قهرمانی استقلال را به سختی مشاهده کنند.
گویا مسئولان سازمان لیگ بر این عقیده هستند که قهرمانی استقلال در لیگ باعث تضعیف روحیه سپاهان در فینال میشود و قهرمانی سپاهان در جام حذفی باعث بی انگیزگی تیم فولاد خوزستان و همزمانی این 2 مسابقه منطقی به نظر میرسد اما با توجه به اینکه احتمال مشخص نشدن قهرمان در بازی استقلال و فولاد وجود دارد ، میتوان این مسئله را منطقی دانست که بازی استقلال و فولاد از شبکه ای غیر از 3 سیما پخش شود ، اما زمانی که مسابقه استقلال و فولاد خوزستان از شبکه ورزش پخش میشود چند احتمال وجود دارد.
1.با اینکار میتوان خیلی از هواداران مشتاق استقلال را مجبور به خرید دستگاه های گیرنده دیجیتال کرد که قطعا قبل و بین نیمه مسابقه آسیایی استقلال و العین شاهد تبلیغ آن خواهیم بود.
2.لجبازی صدا و سیما با استقلال ادامه دارد ، بازهم تعداد زیادی از هواداران استقلال به دلیل تمایل رنگی مسئولان این سازمان جشن قهرمانی تیم محبوب خود را از دست خواهند داد .
قطعا پخش مستقیم مسابقه استقلال از یک شبکه سراسری برای مسئولان کار دشواری نیست که اگر صورت نگیرد نشان از بی مهری مسئولان به هواداران استقلال را دارد و نادیده گرفتن عشق و علاقه و اشتیاق تعداد زیادی از هموطنان خود است که گناهشان استقلالی بودن است !
پیشنهاد ما در آخر به مسولان صدا و سیما این است که آرم شبکه 3 را قرمز کنید و خلاص !
(کپی)
4 شیما 4