First Touch Control Errorنقل قول:
نداشت 12. برای 13 هم داره مطمئن باش
Printable View
First Touch Control Errorنقل قول:
نداشت 12. برای 13 هم داره مطمئن باش
جای این همه سوال با وی پی ان میرفتی گوگل اوریجین رو سرچ میکردی تا الان بازی هم کرده بودی!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنوننقل قول:
منظورم این بود نسخه چی سی مثل نسخه کنسولی خوب هست یا همانند شماره های قبلی نسخه پی سی نسبت به کنسولی آشغاله؟
این فیفا 13 توی حالت کریر مود فوق العاده سخت و تا حدودی مزخرف شده....گل خوردن بسیار راحت شده.... چه تو حالت legacy و چه توی حالت tactical باید کلی دنبال بازیکن بدوی تا توپ رو بتونی بگیری....
موقع دفع توپ هم فورا توپ می رسه به بازیکنی که توی زمین من دارنش...راحت می تونه تک به تک بشه......شما رو نمی دونم اما از شیوه گیم پلی 13 هم مثل فیفا 12 خیلی راضی نیستم....
من چون عشق فالکائو هستم قبل شروع کریر با آرسنال فالکائو رو آوردم تو تیمم(فقط همین یکی بود به خدا)همون اول فصل رئال مشتریش شد.فکر می کنید چند فروختمش؟
اول پیشنهاد 40 تا داد منم الکی گفتم 40 میلیون نه 53 میلیون تا پنجاه میلیون دوباره پیشنهاد داد منم واسه اینکه ولم کنه گفتم 90 میلیون یکی دو روز گذشت دیدم پیغام اومد باشگاه فالکائو رو با قیمت 90 میلیون به رئال فروخت!!! :18:
منم رفتم با پولش نیمار رو خریدم به قیمت 47 میلیون خداست این بازیکن دریبلینگ بالا تموم کنندگی بالا
امسال دو تا بازیکن تو دوتا تیم ستاره هستن
پودولسکی در آرسنال و RVP در منچستر
سلام فیفا 2013 را از سایت دانلودها گرفتم ولی نصب نمیشه نسخه ریلود هم گرفتم 7 گیگ هستش
اینستال میزنم فلودر ایجاد نمیکنه ؟ تو هر درایوی ؟ مشکل کجاست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره، منم تورس اشغالو که قیمت پایش 13 میلیون پوند بود، 20 تا به بارسا فروختم.
اول 13 تا داد، گفتم 15 تا، قبول کرد، گفتم 17 تا، قبول کرد، گفتم 20 تا. قبول کرد ولی گفت یه پنی هم دیگه اضافه نمیدم.
دیگه هم از شر تورس خلاص شدم، هم 20 تا به جیب زدیم. الان تو بارسا هم نیمکت نشینه چون سوارزم که قدرتش یکی بیشتره رو بارسا خرید و اون فیکسه.
راستی اکوادور و سوئد و ایتالیا بهم پیشنهاد دادن، قبول نکردم، تا بالاخره ایرلند بهم پیشنهاد داد و الان مربی ایرلندم
سلام بچه ها من کارت گرافیکم nvidia geforce gt 240m هستش هر چی تو اینترنت گشتم اخرین نسخه اش رو پیدا نکردم بخدا دیگه دارم دیوانه میشم اگه کسی میتونه پیداکنه ادرس اخرین نسخه اش رو بتم بده تا منم بتونم بازی کنم
یه مشکل عجیبی دارم من،هرکاری میکنم سرعت بازی تغییر نمیکنه واسم
ی دفعه تونستم سرعتشا روی slow بزارم و سرعت بازی کم شد
ولی چند روزه هرکاری میکنم و رو هر سه حالت slow - normal - fast میزارم هیچ فرقی نمیکنه
و سرعت بازی خیلی خیلی زیاده!!!
خواهشن راهنمائی کنه یکی از دوستان!!
سلام دوستان ی سوال: این فیفا 13 قابلیت Lan بازی کردن داره یا مثل 12 نداره؟؟