ارک مثلا از oTG یا usb on the go پشتیبانی نمیکنه( البته فعلاً نمیکنه ولی تمام گوشی های 2011 سونی اریکسون قابلیت USB OTG رو دارند در آپدیت بعدی(حدود 2 هفته دیگه ) به آندروید 2.3.4 آپدیت میشه که قابلیت USB Accessory اضافه میشه که میتوان موس و کیبورد و دسته بازی و ... به گوشی متصل کرد در ورژن بعدی آندروید ( Ice Cream sandwich ) قابلیت USB Host به طور رسمی از طرف Google پشتیبانی میشه ) و گوشی ظریف و خوش تراشی مثل SII و hts sensation یوقر و گنده الکی ساخته نشده مثل راحتش این که اگه این گوشی تو یک دست بگیری با یک دست به راحتی میتونی باهاش کار کنی . اسمش بر گرفته شده از خوش دست بودنشه. یک عیبی هم که میگن ( من خودم تست کردم مسئله خاصی ندیدم ) اگر با زاویه نگاه کنی بهش تصویر نگاتیو نشون میده یعنی رنگ جا به جا . مثلاً 160 درجه!!نقل قول:
نقل قول:
حرفای که امیر زدن رو کاغذ درست به نظر میاد اما تو عمل خیر چون عملاً 2 هسته ای بودن یک پول اضافی فعلا با این کاربری های فعلی شاید در اینده 2 3 سال دیگه لازم باشه اما خوب ادم سال به سال یا 2 سال یک بار گوشی عوض میکنه دیگه :31:
از طرفی هم باید ذکر کرد که سنسیشن دارای مشکل صفحه است البته میییییییگن با آپدیت بر طرف میشه اما یاد اون ضرب المثل بزک نمیر .....:31:
از لحاظ فول hd پخش کردن هم من موندن چرا بعضی ها اینون میگن ! اقا گیریم پخش کرد تو ال سی دی 4.3 4.2 نمیشه به طور واقعی یعنی بدون کوچیک شدن 720 hd رو دید چه برسه به 1080 . :19::9::9::9::9::9:
شما هم که x10 داری اگه میخوای دیگه خیلی کیف کنی یک ما صبر کن arc s بیاد که cpu 1.4 حالشو ببری از 1.2 هم توپ تر .:8::8::8: