هیچوقت با آدمای خطرناک بحث های خطرناک نکنین ، چون آخر یه جوری پدرتونو در میارن که فکرشو هم نمیکردین :|
Printable View
هیچوقت با آدمای خطرناک بحث های خطرناک نکنین ، چون آخر یه جوری پدرتونو در میارن که فکرشو هم نمیکردین :|
رفیق و رفیق بازی حال میده ولی اگه توش زیاده روی بشه آدمو از خیلی چیزا عقب میندازه
این چنذ روزه مونده به عید اگه برای خرید بیرون میرید مطمئن باشید که فروشنده ها قیمتهای نجومی میگن برای تخفیف گرفتن تا میتونید چونه بزنید
هیچ وقت سعی نکنید برای باز با بسته کردن پیج از کلید استفاده کنید!
اگه کلید خراب بشه دیگه هیچ قفلی رو باز نمیکنه.
بدتر از اون این که کلید درب خونه یاشه.
(تجربه جدیدم):9:
هیچ وقت بدون بیمه ماشین رو بیرون نبرید یکی از آشناهامون بدون بیمه رفته بود و باهاش تصادف کرد و کلی خرج افتاد براش که هنوزم داره پولشو میده دوستان حواستون به بیمه ماشین باشه.
امروز یه تجربه ای رو دارم براتون میگم که فوق العاده با ارزش هست برای کسایی که زیاد به بانک مراجعه میکنن .
اگه دارین دسته اسکناس درشت از بانک میگیرین ( ده تومنی یا پنجاه تومنی ) قبل از اینکه اپراتور باجه نفر بعد رو صدا بزنه به کارمند بگین که من هنوز پولم رو نشمردم ( این کار یعنی از نظر قانونی شما هنوز پول رو تحویل نگرفتین ) . بشینین و با دقت پول رو بشمارین مخصوصا تو بانک های دولتی کارمندها تازگیا دزدی زیاد میکنن ( این کار دلایل روانی هم داره ) . پارسال با پدرم بانک رفته بودیم که داشت حسابش رو نقد میکرد و دسته اسکناس 50تومنی گرفت ولی کارمنده دوتا از اسکناس ها رو دزدیده بود و وقتی تحویل پدرم داد بهش اجازه نداد که دسته اسکانس ها رو بشماره و گفت بانک شلوغه برین بیرون و بشمرین . وقتی پدرم شمرد دید که یکی از دسته اسکانس ها بجای 50تا 48 تا هست و هرچقدر هم به طرف گفتیم زیر بار نرفت و گفت که جلوی خودت هر کدوم از دسته ها رو دوبار با دستگاه شمردم .( درست هم میگفت و این کار رو کرده بود ) ولی این نکته رو عرض کنم که به هیچ وجه امکان خطا از بانک وجود نداره در این موارد و همه دسته های اسکناس ها چند بار شمرده میشن و امکان نداره بانک یه دسته اسکناس رو 100هزار تومن کمتر دسته بندی کنه و به مشتری تحویل بده و دستگاه اسکناس شمار بانک هم بعضی وقت ها کم نشون میده ولی امکان نداره اضافه نشون بده و دسته 48تایی رو 50 نشون بده .
ماجرا از این قراره که وقتی کارمند بانک اسکناس ها رو گذاشت توی دستگاه و جلوی مشتری شمرد , بعدش میزاره روی میزش و یه دسته اسکناس دیگه رو برمیداره تا بزاره داخل دستگاه ؛ در همین حین به طرز کاملا زیرکانه با اونیکی دستش از اون دسته اسکناس شمارش شده چندتا اسکناس خارج میکنه . دلیل اینکه ما متوجه این کار نمیشیم اینه که حواسمون فقط به دستگاه شمارنده هست و فقط به دستگاه دقیت میکنیم که چه عددی رو نشون میده و اینطرف غافل هستیم که کارمند بانک با اینکی دستش چه کاری انجام میده . ضمن اینکه کسایی که میرن جلوی باجه و میشینن روی صندلی اصلا روی دست های کارمند دید ندارن و نمیتونن ببنن که طرف داره چیکار میکنه .
برای همین همیشه حواستون به هر دوتا دست کارمند باشه و سعی کنین وقتی برای دریافت پول به باجه مراجعه میکنین خودتون رو زرنگ نشون بدین .
همیشه قبل از خرید لوازم کامپیوتری و الکترونیکی یه سری به فروم p30world و جاهای دیگه بزنین و بنچمارک ها و نظرات کاربرا رو بخونید تا بعدش پشیمون نشید .
من تا حالا دو سه دفعه بد پشیمون شدم .
سعی کنید که زیاد به کسی وابسته نشید حتی اگه اون فرد آدم حیلی خوبی باشه به این خاطر که اگه یه روزی به هر دلیلی رابطه تون با طرف قطع شد یه جوری بتونید باهاش کنار بیاید(این اشتباهیه که من خودم تا حالا چند بار انجام دادمش)
و اینو بدونید که هر کسی لیاقت خوبی و عشق شما رو نداره
پاک شود .....................
یه سری فندکهای دستی هستن که برای روشن کردن گاز و ... توی آشپزخانه استفاده میشه شبیه تفنگ هم هستن و با ایجاد یه جرقه ی خیلی کوچیک میشه گاز رو روشن کرد و کبریت استفاده نکرد بچه های کوچیک ممکنه علاقه داشتن باشن به این جور فندکا و والدین هم ممکنه به بچه ها بدن ولی بچه ی یه بنده خدایی سر همین قضیه فندک رو میکنه توی دهنش و جرقه میزنه و اون بچه فلج دائم العمر میشه