من که فکر کنم هر چی دور پایین تر دنده عوض بشه بیشتر فشار میاد به موتور تا دور بالاتر ! 3500 خوبه به نظر من !
Printable View
من که فکر کنم هر چی دور پایین تر دنده عوض بشه بیشتر فشار میاد به موتور تا دور بالاتر ! 3500 خوبه به نظر من !
تندر باید بین 3000 تا 4000 دنده را تعویض کرد
هم بخاطر نمودار قدرت و گشتاور و هم بخاطر ضرایب خاص دنده ها
محمد جان ضریب دنده های تندر فوق العاده به هم نزدیک هست و سرعت 80 کیلومتر در ساعت دور موتور به 3000 میرسه و کاملا مشخص هست که 90 کیلومتر بر ساعت دور موتور به حدود 3500 میرسهنقل قول:
دوست من سرعت 90 کیلومتر با دنده 5 درست نیست.
میشه دنده مرده
نقل قول:
صحبت شما در مورد ضریب دنده و دور موتور درسته دوست من.
اما من در کل میگم رانندگی با سرعت 90 و دنده 5 اشتباهه.
چرا اشتباه؟نقل قول:
تو خود دفترچه نوشته لااقل برا آب بنده دور موتور از حداکثر 3000 تا 3500 بیشتر نشه.
یعنی رو 80 هم دنده را 5 کنی اشکال نداره.
نقل قول:نقل قول:
سلام
ضمن تشكر از دوست عزيزمون بابت اشاره كردن اين مورد
نكته جالبي بود كه منو واداشت از دوستم كه چندين سال بصورت فني در سايپا و پارس خودرو در اين زمينه كار عملي كرده ، چگونگي اونو بپرسم
در جواب گفت :
" ماشينهاي انژكتوري وقتي دنده 5 باشه و در سرازيري بدون گاز دادن حركت كنن مصرفشون دقيقا صفر هست و ECU دستور پاشش هيچگونه بنزيني رو صادر نميكنه (حتي اگه كولر هم از ماشين گرفته بشه) و خوب مسلما هم در حال ايستا بودن و به قولي همون خلاص كار كردن مصرف بنزين دارن "
و اين دقيقا برعكس ماشينهاي كاربراتوري هست
ممنون که پیگیری کردید.نقل قول:
فکر کنم این سیستم را بهش میگند close loop
پس نباید کاری به سرازیری داشته باشه.
کلا هر جا میخوایم گاز ندیم بهتره تو دنده باشه و پا را از رو گاز برداریم. ولی خب تو سرازیری نباشه سرعت زودتر از خلص بودن کم میشه.
سرانجام پس از كسب مجوز شركت رنو، فيس ليفت جديد خودرو تندر90 با ظاهري متفاوت تا چند ماه آينده وارد بازار خواهد شد.
گروه خودروسازي سايپا به دنبال نظرسنجي صورت گرفته از خريداران تندر 90 و نارضايتي آنها از ظاهر بهويژه طراحي بدنه عقب اين خودرو، پروژه تغيير ظاهر و طراحي جديد براي بدنه تندر 90 را آغاز كرد.
در اين پروژه هدف از طراحي فيس ليفت جديد، افزايش رضايت مشتريان از ظاهر بهويژه بدنه عقب خودرو بوده است.
به طور كلي در پروژه فيس ليفت، با ايجاد تغييرات جزئي يا كلي در طراحي خودرو و ارائه آپشنهاي جديد، مثلا در قسمت نيرو محركه يا طراحي خارجي و داخلي، يك مدل تغيير شكل يافته از خودرو روانه بازار ميشود.
طبق جديدترين اطلاعات به دست آمده، طراحي فيس ليفت جديد تندر90 پارس خودرو نهايي شده و بهزوي به توليد انبوه خواهد رسيد.
البته از چند سال پيش موضوع تغيير شكل (face lift) تندر 90 مطرح بوده است. سال گذشته مركز تحقيقات و نوآوري سايپا در نمايشگاه بينالمللي خودرو تبريز فيس ليفت تندر 90 را رونمايي كرده بود.
ايران خودرو نيز يك مدل فيس ليفت تندر90 را توليد كرده و به دنبال كسب اجازه رنو براي توليد تندر تغيير شكل يافته تحت برند خودش است.
در هر خودرو خارجي (مشترك و غير مشترك) كه با برند شركت اصلي در ايران توليد ميشود، موافقت شركت توليدكننده با ايجاد تغييرات در بدنه يا نيرو محركه خودرو لازمه توليد انبوه آن است كه ظاهرا اين كار در خصوص فيس ليفت تندر 90 توليدي سايپا صورت گرفته است.
در اين فيس ليفت جديد تندر90، بيشترين تغييرات در ظاهر و بدنه بهويژه در قسمت عقب اين خودرو صورت گرفته است.
اين خودرو حداكثر تا ابتداي دي وارد بازار خواهد شد.
منبع: ایسنا
پ.ن: دستشون درد نکنه به خدا کلی فکر کردن:31:
این از پست های دوستان در یکی از سایت هاست که براتون میذارم.
درستی و غلطیش دیگه نظر دوستانه:
نقل قول:
نوشته شده توسط mohammd1983
نقل قول:
نوشته شده توسط كامبيز206.3
نقل قول:
نوشته شده توسط hamid66
آقا اونایی که این چادر ایران خودرو مخصوص لوگان را دارند تو آفتاب خراب نشده؟
چون یکی به من میگفت در اثر گرما و آفتاب پوست پوست میشه و از بین میره.
با سلام.
دوستان ماشین من 2 تا کویلش سوخته و الان میخوام عوضش کنم.
ولی کویل فابریک لوگان کیفیت پایینی داره.
دوستان کسی تجربه ای داره؟؟؟
راستی شنیدم کویل مگان هم رو لوگان جواب میده و خیلی هم کارکرد موتور ور نرم تر میکنه.
دوستان اگه اطلاعی دارن راهنمایی کنند.
با تشکر