دوستان لطف کنین این دوتا فایلو آپ کنید..... لنگ این دوتا فایلم....نقل قول:
مرسی :n16:
Printable View
دوستان لطف کنین این دوتا فایلو آپ کنید..... لنگ این دوتا فایلم....نقل قول:
مرسی :n16:
خوب منم به هر بدبختی بود بازی رو گرفتم،سه بار زنگ طرف زدم تا بالاخره گفت باز رو آورده;):n02:
یه چند دستی بازی کردم واقعا محشره،اساسی از بازی لذت بردم :46:یه چیز که همیشه از سری MORTAL KOMBAT توی ذهنم مونده بود گیم پلی نسبتا کند و کمبوهای اکشن کمش بود در حالی که مشخصه High Voltage Software (توسعه دهنده بخش PC) توی این بازی سنگ تموم گذاشته ولی باز رو از هر لحاظ هیجان انگیز و لذت بخش کرده...
همینطور که میدونید 90 درصد گیمرها سری MORTAL KOMBAT رو به خاطر FATALITY_هاش دوست دارند که انصافا با این 32 تا کاراکتری که توی بازی هست تنوع اونها واقعا زیاد و محشره،ولی به نظر شخص من نوآوری که توی این نسخه دست کمی از FATALITY_ها نداره حرکات X-RAY هست که هر بار کاراکتر توی بازی میزنه هیجان و لذت از دماغ من یکی میزنه بیرون:31:
خلاصه واقعا بعد یه عمر خماری در بازیها action-faighter اساسی از خماری در اومدم و با اینکه اصلا اهل گیم آنلاین نیستم ممکنه با توجه به کرک شدن بخش مولتی اون برم سراغش:دی
++++
ضمنا برای کسانی که میخوان بدونند بازی از لحاظ اجرا به چه صورت هست باید بگم طبق محاسبات من برای اینکه شما بتونید بازی رو در آخرین جزئیات(8x msaa ) در FULL HD اجرا کنید با یه AMD 5770 یا Geforce 550Ti یه همراه یک CPU سه هسته ای کاملا متوسط(مثلا Phenom x3 )به راحتی متونید در تمام بازی 60 فریم ثابترو داشته باشید که نشون میده باز از لحاظ پرفرومانس هم خوب ظاهر شده مخصوصا با این پیشرفت خوبی که نسبت به نسخه کنسولی داشته:46:
من تو این Finishing ها میمونم دیگه ، اصلا لذت آخرش از بین میره ، یه هو میام حرکت بزنم میبینی یه لگد زد !:n02:
خیلی Nostalgic هست واسم ، یادش بخیر رو سگا میزدم :n12:
اینم بگم بازی به خوبی پرت شده همونطور که آقا مهدی گفتن ،من با 560TI هیچ افت فریمی ندارم
+
قسمت لودینگ بازی پایین عکس خنجر و MK و اینا میاد ، تاثیری دارن تو گیم پلی ؟
اصل کاریا همون رمزهای هی لودینگهنقل قول:
من همیشه رمز میزنم و دفاعو off میکنم
دو تا Part دیگه رو دانلود کنم تموم میشه :n19:
دوستان تنظیمات کیبورد رو میشه تغییر داد ؟!
چون من اکثر گیم ها رو با کیبورد انجام میدم و از طرف دیگه Joystick بنده هم پوکیده :n02: مجبوریم فعلا با کیبورد بریم .
در مورد قسمت آنلاین بازی میخواستم بدونم لگ نداره ؟!
اگه مشکلی نداره بیایم آنلاین بزنیم که لذتش هم بیشتره :n02:
میشه تنظیم کرد کیبوردونقل قول:
انلاینشم شنیدم لگ زیاد داره:دی
من دو تا اچیومنت گرفتم که یه سری کد هست! چی هستن اینا؟
چه کدی؟؟نقل قول:
بنویس ....
دوستان کامل ترین و بهترین لینک دانلود رو از کدوم سایت بگیرم؟
اگه کسی داره بزاره که بعد از دانلود به مشکل نخورم