مشكل اينه كه اصلا با اپرا كانكت نميشه. ميگه ستينگ ها ايراد داره ولي با بروزر ديفالت اندرويد راحت كار ميكنه. اين اپرا رو هم مستقيم با گوشي از سايت اپرا گرفتم، بايد آخرين ورژنش باشه.نقل قول:
مشكل اينه كه اصلا با اپرا كانكت نميشه. ميگه ستينگ ها ايراد داره ولي با بروزر ديفالت اندرويد راحت كار ميكنه. اين اپرا رو هم مستقيم با گوشي از سايت اپرا گرفتم، بايد آخرين ورژنش باشه.نقل قول:
دوست عزیز من قبلا" این رام رو ریختم . روش نصبش دقیقا" مشابه سیانوژن هست . یعنی گوشی رو میبری تو ریکاوری و فایل فلش این رام رو که زیپ هم هست اینستال میکنی و بعد دوباره تو همون ریکاوری پک انگلیسی زیپ رو اینستال میکنی .و تمام .نقل قول:
بار اول که فلش زدی یه مقدار طول میکشه که گوشی بالا بیاد پس نگران نباش اگر زیاد روی لوگوی miui گیر کرد .
در ضمن قبل از اینکه اون 2 تا فایل زیپ رو اینستال کنی حتما" وایپ کامل انجام بده که به مشکل نخوری .
جدیدترین ورژن رام و پک زبان انگلیسی رو هم از سایت خود miui دانلود کن .
با همراه اول هم مشکل داره و ساپورت نمیکنه !
سلام بچه ها
اینایی که میگم هم یه جور سوال هست هم یه جورایی شبیه لطیفه :27:
آلان روی گوشی رام 2.2.2 رسمی هست بر پایه 2.1 ابتدایی 2.59 گوشی که از اول بوده. خوب تا اینجا مشکلی نیست. میخوام دوباره رام 2.2.2 اصلی رو بریزم روی گوشی ( یه مموری هم گرفتم 8 گیگ سرعت 4 با گارانتی تعویض مطمئن TOSHIBA نا قابل 17000) یا یه رام عربی (یا هر رامی که فارسی رو ساپورت کنه یا JRDNEM_U3_3.4.3-36-1.1 یا همین 2.2.2 رو فارسی کنم یا ...) که اساتید امتحان کرده باشه و مطمئن باشه بهش. تا اینجا هم اوکی
حالا ما چی داریم اینجا: بک آپ از رام 2.1 اولی + یه عالمه رام که دانلود کردم و به درد نخورده قبل از رام 2.2.2 + یه گوشی دیفای :10: و البته مشکل اینجاست که بک آپ این 2.2.2 رو نداریم :41:
حالا سوال اینجاست که اگه بخوایم همینی که روشه رو ببریم به حالت اولیه که بوده باید رام عوض کنیم یا ببریم روی 2.1 بعد دوباره 2.2.2 بریزیم یا اینکه این همه دردسر نداره بریم مستقیم فکتوری ریسیت کنیم و فارغ؟ آخه یکم سرعتم اومده پایین آخه نزدیک 200 تا نرم افزار و بازی روش ریختم و پاک کردم یه شلوغی راه افتاده که نگو. حافظه خالی خود گوشی هم شده 380 مگابایت در حالی که فقط 100 مگابایت نرم افزار روش نصبه :19:
یه چیز با مزه دیگه هم یادم اومد بگم. یادمه که گوشی رو روت کرده بودم با وان کلیک 1.7 ولی الان که می خوام برم توی ریکاوری با restor and recovery وقتی بوت رو میزنم که میره روی صفحه مشکی همینطوری وایمیسه و توی منوی بوت نمیره تا وقتی که باطری رو بکشم و نجاتش بدم :31: کلا داستانیه
یه فکتوری ریست کن درست میشه حتما البته اگه رام مناسب داری تعویض رام هم خوبه. من که الان رام سیانوژن نصب کرده هر ورژن جدیدیش هم که میاد سریع نصب میکنم فقط هم به خاطر اینکه فارسی رو بدون مشکل ساپورت میکنه نصبش میکنم
رامی که در حال حاظر روی گوشیت نصب هست چی هست از توی info نگاه کن ببین چه رامی هست همون رو لینک دانلودش رو بهت بدم اگه نداریش
الان که این روشه
Build number
JOREM_U3_3.4.2_177-3
baseband version
EUP93_U_00.59.01
همون 2.2.2 رسمی روشه دیگه الان. لینک چی رو بهم بدی؟ CM7 رو؟ والا یه بار اینو ریختم کلی دردسر کشیدم باش :13: یه 2.2.2 عربی پیدا بشه بهتر نیست؟
cache اپرا رو پاک کن. uninstall و مجدد نصب کن. من با همین اپرا 11 بدون مشکل وصل میشمنقل قول:
نقل قول:بیشتر شبیه معما بود کهنقل قول:
این بر پایه 2.1 که نوشتی یعنی چی؟ یعنی sbf کامل فلش زدی با ریکاوری update کردی؟
جواب سوال بعدی بستگی داره به جواب این سوال. اما برای ریکاوری از SndInitDefy استفاده کن. امکانات زیادی بهت میده. در هر حال فاکتوری ریست ضرر نداره فقط بکاپ از contact و sms داشته باش
یه رام 2.2.2 عربی هست که قبلا تو همین کلوپ معرفی شده ولی فکر کنم stable نیست.کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1032212
سلام
دوستان براي muei 2.3.4 بايد اول به 2.2 بزنم بعد 2.3 ؟؟؟؟يا مستقيم ميره؟؟؟فارسي ساپورت ميكنه يا نه؟؟؟اگر نه سيانوژن RC1 فارسي ساپورته و دوربين تو لز سبز فعاله؟
آره sbf فلش زدم :46: راستی این 2.2.2 روت موقت میشه فقط انگار، آره؟ آقا من نمیدونستم :19: فقط روت موقت میشه و با اولین خاموش روشن میپرهنقل قول:
در این صورت فاکتوری ریست یکی از راه حلهای شماستنقل قول:
نه دوست عزیز. اگه گوشی یه بار با موفقیت روت بشه دیگه برگشت نداره. اما نرم افزارهایی که میخوان به روت دسترسی داشته باشند تو هر بار اجرا باید اجازه (superuser) بهشون داده بشه