بلهنقل قول:
بیشتر رو به 40 تا 30
Printable View
بلهنقل قول:
بیشتر رو به 40 تا 30
هارد اکسترنال 2.5 اینچی سیلیکون پاور با گارانتی sd داده پرداز رایانه متین به نطر من واقعا عالیه. ساپورت گارانتیش که حرف نداره در جا تعویض می کنند. طرفیتشم 250/320/500/640/750 گیگابایت هست. مدلهای a70 , a80 ضد اب و ضد ضربه اند. مدل s10 هم usb 3.0 . برای اطلاعات بیشتر و رویت تصاویر این هاردها لینک زیر و ببینید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
موفق باشی:20:
با درود به دوستان گرامی
برای اتصال هارد اکسترنال پورت ESATA سرعتش بیشتره یا پورت های یو اس بی 2 و 3
ایا هارد وسترن My Passport Essential SE پورت ای ساتا رو هم داره
از کجا بفهمم که مادربورد من یو اس بی 3 رو ساپورت میکنه ؟ اگر پورت یو اس بی 3 نداشته باشه میشه کاریش کرد ؟
مادربورد من Gigabyte EP45T-UD3R
با سپاس
دوستان کسی از هارد ادابتور دار برای ps3 استفاده کرده ؟
یه mybook بگیرم خوبه ؟
راستی قیمت 2 ترا و 1 ترا های western با usb3 و بدون usb3 چنده؟
نقل قول:پورت USB3 خب بیشتره از eSATA استفاده زیادی نمیشه و همه جا کاربرد ندارهنقل قول:
نه نداره
تو مشخصات مادربوردتون نیست ، میشه بهش اضافه کرد ( یه پنل خرید واسه داخل کیس )
سوال اولتون نمی دونم چون گیمر هستم ولی نه کنسولش
بسته به احتیاجتون شاد خوب باشه
145 تومن
سلام به همه
من تصمیم دارم یه هارد اکسترنال خوب ، زیر 150 هزار تومن بخرم. مهم ترین ویژگی برای من اینه که واقعا بهش اعتماد داشته باشم و اطلاعات مهم خودم رو توش بریزم. حد اقل هم 640 گیگ باشه. سرعت هم پایین نباشه. شما چه هاردی رو بهم پیشنهاد می کنید ؟
در ضمن من از خیلی ها شنیدم که هارد اکسترنال زود خراب میشه !! پست اول رو هم خوندم. ولی سوالم اینه که عمر اصلی یه هارد اکسترنال خوب چقدره ؟؟ و اینکه هارد های اکسترنال desktop طول عمر بیشتری دارن؟؟؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگفتین پرتابل میخواین یا دسکتاپی . ولی اگر هارد رو زیاد جابجا میکنین بهتره که پرتابل بخرین که بودجتون هم برای خرید هارد پرتابل حجم بالا کاملا کفایت میکنه!!!
با توجه به اینکه حداقل 640 گیگ میخواین مدل My Passport Essential SE رو به شما پیشنهاد میدم این مدل دارای حجمهای 750 گیگ و یکترابایت هست . البته در بازار اکثرا با حجم یکترابایت موجوده و من تا به حال 750 گیگ رو ندیدم . فقط به SE دقت کنین چون مدلهای عادی 500 گیگ هست . RPM این مدل 5200 دور و 8 مگ کش دارن و USB2+USB3 رو همزمان ساپورت میکنن .
هر کی اینو گفته زیاد تو باغ نیست .نقل قول:
در ضمن من از خیلی ها شنیدم که هارد اکسترنال زود خراب میشه !!
عمر یه هارد کاملا بستگی به نحوه نگهداری و میزان کارکشیدن ازش داره . اگر هارد رو خوب نگهداری کنین و 24 ساعته هفت روز هفته روشن نباشه عمری طولانی خوهد داشت . یه دوست داریم که کارش فروش فیلم و کارتونه که با توجه به اینکه از هاردها زیاد کار میکشه هر سال کل هارداشو عوض میکنه (فکر کنم قبلا بیشتر از 6 تا هارد داشته الان نمیدونم چندتا هارد داره).نقل قول:
عمر اصلی یه هارد اکسترنال خوب چقدره ؟؟ و اینکه هارد های اکسترنال desktop طول عمر بیشتری دارن؟؟؟
دقیقا نمیشه گفت که هاردهای دسکتاپی عمر بیشتری دارن یا هاردهای پرتابل ولی هاردهای دسکتاپی به خاطر داشتن منبع تغذیه کاملا مستقل ضریب امنیت بیشتری دارن
من امروز هارد اکسترنال سیگیت خریدم اما هی تو فولدرهاش میرم وپنجره بسته میشه اصلا نمی تونم هیچ کاریش کنم
ضربه هم نخورد من موقعی که اوردم فورمت هم کردم درست نشد عیب از چی هست؟
سلامنقل قول:
وقتی پنجره بسته میشه آیا ارتباط usb هم قطع میشه ؟؟؟ اینو چک کنین
ضمنا به پورت usb پشت کیس متصل کنین و از محکم بودن اتصالات مطمئن بشید.
اره قطع میشه اتصالم محکمه الان به پشت کیس میزنم بینم درست میشه یا نهنقل قول: