هر کار می کنین به سال بعد موکول نکنین که پوستتون(مون) کندس:18: چون سال بعد هم باید نهایی بدین هم کتابای جدید رو کنکور بدین.:19:نقل قول:
Printable View
هر کار می کنین به سال بعد موکول نکنین که پوستتون(مون) کندس:18: چون سال بعد هم باید نهایی بدین هم کتابای جدید رو کنکور بدین.:19:نقل قول:
این ۲۵ درصد سوم هنوز قطعی قطعی نیست دیگه؟ (چون فقط حرفش زده شده و به صورت رسمی و کتبی ارسال نشده )
بعد از دوستان کسی آشنایی (مثلا نماینده مجلسی چیزی ) نداره بره از حقمون دفاع کنه ؟ چون فکر نکنم از نظر قانونی درست باشه تاثیر رو برای ما بکنند ۲۵ درصد. موقعی که ما امتحان می دادیم ۱۵ بود و حق اضافه کردن به ما رو ندارند.
خوب نمیشه که برای همه 25 درصد حساب کنن برا ما که پشت کنکور موندیم 15 درصد. مثلاً من خودمو کشتم برا امتحان نهایی سال سوم و معدل کتبیم 18 شد. بعد برا من 15 درصد تاثیر بدن یکی هم که معدلش 18 شده برا اون 25 درصد تاثیر بدن؟! نمیشه که... این طوری حق تمام کسایی که پشت کنکور موندن ضایع میشه...:18:نقل قول:
همه چیز سر جلسه کنکور مشخص میشه. چه مقدار تاثیر سوابق تحصیلی 15 باشه یا 25 باشه یا بیشتر
شما کنکورتو خوب بده معدلت 12 هم باشه نتیجه ی عالی میگیری یا بر عکس معدلت 20 باشه سر کنکور خراب کنی نتیجه ات فاجعه میشه(نمونه هاش رو زیاد دیدم)
ضمنا بحث سر این مسائل تو این زمان هیچ فایده ای نداره.فکرتون رو مشغول نکنید.
فقط بچسبید به درس
:20:
موفق باشید
اخه موضوع سره اینه که درستش همینه یعنی شما میخواید بگید که اون 18 خیلی برای شما تاثیر داره ؟نقل قول:
بعضی ها هم خوشحالن چون کتبیشون پایین ولی در کل الان مهم که بتونی جواب بگیری این حرفها هم فایده نداره
کسی از چگونگی تغییر 15 درصد معتدل به خاطر تغییر رشته خبر نداره ؟
معدل گرفته شده برای فارغ التحصیل ریاضی به چه صورت برای همین داوطلب که در رشته تجربی شرکت می کنه محاسبه میشه ؟
دوست عزیز من دقیق اطلاع ندارم ولی چون کسی هنوز جواب نداده تا اونجا که میدونم میگمنقل قول:
تاثیرش اینطوری هست که دروسی که مشترک هستید تاثیر میزارن بازم میپورسم دقیقشو میگم
اقا من یه سوال داشتم
این کد رهگیری سوابق تحصیلی رو باید چه جوری بگیریم؟
توصیه میکنم هیچ درسی کتاب درسی رو کنار نذارین بعضی سوالات کنکور از متن درس طرح میشه مثلا میگه شخصیت گیله مرد چطور بود؟سوال ساده است ولی اگه کتاب رو نخونده باشی شاید اشتباه جواب بدی یا مثلا بگه نفسه زدن یعنی چی؟نقل قول:
از این قبیل سوالا که راحته ولی توی متن کتاب درسیه . اگه کتاب درسی رو هم بخونی (+این کتابایی که گفتی) آره بالای 50 میزنی به شرطی که مسلط باشی روشون . امیدوارم موفق باشی:46:
ممنون . این جور که من فهمیدم شما درس به درس خوندید اون سوالیم که پرسیدی مربوط به تاریخ ادبیات میشه تو کتاب تاریخ ادبیات کلک معلم نوشته . گیلهمرد : انسان مبارز انقلابی ولی فکر کنم تو این کتاب رو نداشتی . اخه اگه مبحثی بخونم که وقت نمیشه کتاب درسی رو بخونم یه راهی میتونی واسم پیدا کنی ؟نقل قول:
من دین و زنگی رو ازرو همگامان میخونم تنها درصد بالا مم تو اینه که زیر 87 نشده من کتاب رو نمیخونم !!!!
بعدش زبان انگلیسی هم کتاب لازمه اگه میشه بنویس چه جوری کتاب درسی رو بخونم؟ مرسی:11: