دوست عزیزنقل قول:
دانکل سامسونگ نایاب است.و فکر نکنم بشود با گیرنده اکسترنال TP-LINK وای فای را درست کرد
دوست عزیزنقل قول:
دانکل سامسونگ نایاب است.و فکر نکنم بشود با گیرنده اکسترنال TP-LINK وای فای را درست کرد
شما خودتان دانگل سامسونگ جایی سراغ ندارین ؟نقل قول:
سلام به همگی
من یه ال ای دی سامسونگ مدل uac5000qr دارم
حالا چندتا سوال
1. فایل آپدیت رو از کجا بگیرم؟ هرجا گشتم پیدا نکردم
2. این تلویزیون منوی مخفیش چجوری میاد؟ اون دو روش رو که گفته بودن تست کردم جواب نداد (info>Menu>Mute>Power و Menu>2>8>1>Power ) جواب نداد
3. این سری گیرنده دیجیتال داره یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیزنقل قول:
مدل شما قابلیت دیجیتال ندارد.
و اینم سایت مدل شما برای دیدن مشخصات و دانلود فریمورتان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در آخر شما چه مشگلی دارید که می خواهید وارد منوی مخفی شوید ؟ در صورتی که مشگلی ندارید به آن قسمت وارد نشوید که ممکن است دچار مشگل اساسی شوید.
ممنون دوست عزیزنقل قول:
من یه فایل بعد از اینکه این سوالات رو پرسیدم پیدا کردم، هرکاری کردم گفت فایلی برای آپدیت پیدا نشد
نمیدونم، شاید من جایی رو اشتباه رفتم
حالا این رو میگیرم و نصب میکنم، ایشالا که درست بشه
واقعا خسته نباشید که جواب سوالات ما رو میدین، اجرتون با صاحبخونه ما، امام رضا (ع)
سلام من یک ال ای ادی مدال 46c6200سامسونگ دارم که 4سال پیش ازبانه خریدم ایا قفل کودک دارد چجوری میشه که ازجلو باکلیدروشن نشه باتشکر
دوست عزیزنقل قول:
این مسیر را بروید
منو---> سیستم---> عمومی--->قفل صفحه و آن را روشن کنید.
تمامی کلیدهای موجود در صفحه جلویی را همزمان قفل کرده یا باز کنید هنگامی که قفل صفحه فعال است هیچکدام از کلیدهای موجود در صفحه جلویی کار نمی کند.
این مسیریکه میگین نداره امنیت داره که فقط برای قفل کردن کانال داره من درضمن دیجتال روفعال کردندم ویک باره دردوسال پیش ابدیت کردم درخود منو این گزینه رونداره توروخدا یه جور راهنمایی کنین این کوچولومون پدر مارو دراورده درضمن تلویزیون من اینترنت وصل میشه بالن ولی وبگردی نداره میشه ازمنومخفی جایی فعال کرد؟ باتشکر
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیون شما قابلیت وبگردی ندارد و نمی شود هم از منوی مخفی کاری کرد. و در ضمن اگر در آن مسیر آن آیتمها را ندارد نمی شود کاری کرد
سلام من تلويزيون ''c8000 3d 55 دارم از بانه خريدم 3،4 سال پيش
ميخواستم بدونم اين مدل گيرنده ديجيتال داره يا خير ?
دوم ميتونم اپديت کنم اين مدل رو اگه جواب + هستش طريقه اين کار به چه شکل هستش ?
و در اخر با اپديت کردن چه مواردی که به چشم بياد تغيير ميکنه ممنونم .